moonlight Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 ахам , ако може да ми кажеш как да направя това, мн ще съм ти благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Меню Video -> Fast recompress. Отново меню Video -> Compression..., избираш си желания кодек и си го настройваш както искаш. Предполагам, че в случая аудиото се копира 1:1, така че не му обръщам внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Направих точно както ми написа ... мерси мн мн мн ( добре,че има и такива като вас да обясняват на по-неопитните ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 Здрасти отново ... значи имам едно въпросче... с VirtualDub от един филм си отрязах няколко клипчета, като всяко е към 15 или 19 секунди, после пак с VirtualDub ги направих на едно, смисъл ги вързах и станаха като едно клипче ... после си отворих Windows Movie Maker, като исках да добавя вече готовото клипче към друго и да сложа музика и ефекти ... но след като го добавих не знам защо, но това готовото клипче се раздели на няколко, като някои от сцените се повтарят ... ако някой има някаква идея защо става така, моля нека ми помогне мн ще съм благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 16, 2008 Report Share Публикувано Март 16, 2008 емм някой може ли да ми каже как мога да си оправя този проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2008 Report Share Публикувано Март 16, 2008 Би ли обяснила как така "се разделя"? Шот? P.S.: пише се "не знам". Може да е дребна грешка, но е от най-досадните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 18, 2008 Report Share Публикувано Март 18, 2008 еми раздели се така сякаш съм добавила няколко клипчета, а не едно. Значи цялото клипче ми беше към 7 мин.,което клипче е направено от други по-малки и значи като добавих това 7 минутното клпиче,което съм го кръстила "2" Widnows Movie Maker ми го раздели на отделни шотове( разделино е така: 2 001, 2 002, 2 003 и тн. чак до 2 039) PS- sorry за "не знам", но явно не съм натиснала табулацията... всеки може да сгреши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2008 Report Share Публикувано Март 18, 2008 А това новото клипче как си го сглобила? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 20, 2008 Report Share Публикувано Март 20, 2008 Ми отворих си VirtualDub, от там си отрязах няколко сцени от един филм,след като ги отрязах ги добавих заедно всичките и дадох append AVI segment, после като си го пуснах през BSplayera си ми беше като едно клипче и всичко си беше наред.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2008 Report Share Публикувано Март 20, 2008 Ами, проблемът е локализиран. Къде си чела, че трябва да избереш Append AVI segment...? Файлoве се запазват от Save as AVI.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 21, 2008 Report Share Публикувано Март 21, 2008 ми аз съм дала естествено и save as avi, смисъл ако не го бях дала нямаше да може да се отвори това клипче от bsplayera.... и за всеки случай пробвах на ново да добавя отделните клипчета и т.н. и пак същото като добавих вече готовото към windows movie makera.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2008 Report Share Публикувано Март 21, 2008 Честно казано не разбрах какво искаше да кажеш. Идеята ми е да си изрежеш наново откъсите и наново да ги сглобиш в 1 AVI, като използваш Save as AVI.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Април 1, 2008 Report Share Публикувано Април 1, 2008 еми пробвах всичко на ново, изрязах отделните откъси, сглобих ги,използвах след това save as Avi и пак същата история като ги добавих към windows movie makera.Както и да е, явно проблема не може да се оправи,така че ще си работя така.... мерси все пак за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lizata Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Не съм изчела всички страници, за което, моля да ме извините. От скоро имам някакви проблеми с програмата- на 8-та снимка/клипче което сложа, директно ме изхвърля от програмата... Отчаях се от всякъде.. Теглих друга версия... Няма и няма... Моля ви, който знае как бих могла да оправя този проблем да ми каже.Благодаря предварително и съжалявам, ако това е дискутирано преди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Винаги ли е на 8-мата бройка, независимо каква снимка или клип е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост