nejna76 Публикувано Декември 5, 2007 Report Share Публикувано Декември 5, 2007 Ами и картинките и музиката са там, дори го пуснах да го прегледам и всичко си е както трябва.Дори картинките и музиката са и на десктопа.Свободно място имам 20GB там където искам да го съхраня.Неразбирам къде е проблема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2007 Report Share Публикувано Декември 5, 2007 Предложения:1) да изтеглиш и инсталираш Windows Media Video 9 VCM (678KB);2) да изтеглиш и инсталираш Windows Media Encoder 9 Series от тази страница, но за това Windows-ът ти трябва да е валиден/оригинален, защото тегленето изисква валидация;3) да преинсталираш Windows Movie Maker, за което ще ти е нужен инсталационния диск на Windows:- Start -> Run -> пишеш C:\WINDOWS\inf -> OK;- намираш файла moviemk.inf, кликаш върху него с десния бутон и избираш Install;- ако не успее да намери нужните файлове, ще трябва да ги укажеш ръчно. Ако се появи прозорец Files Needed, кликни Browse, посочи папка I386 в инсталационния диск на Windows, кликни Open (друг вариант е в прозореца Files Needed, в долното поле да напишеш X:\I386, като замениш Х с буквата на твоето оптично устройство) и накрая потвърди местоположението с OK.- след като приключи копирането, преинсталацията на Windows Movie Maker е завършена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nejna76 Публикувано Декември 5, 2007 Report Share Публикувано Декември 5, 2007 Много ти благодаря за отговора! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nejna76 Публикувано Декември 7, 2007 Report Share Публикувано Декември 7, 2007 Май няма нужда от преинсталиране,защото пробвах с друго клипче и стана.А дали има значение от снимките,защото в това което не става имам снимки в формат JPEG I GIF и съм сложила и надпис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2007 Report Share Публикувано Декември 7, 2007 По принцип, щом Windows Movie Maker ти позволява да импортираш и ползваш даден формат, то значи трябва да си работи с него нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nejna76 Публикувано Декември 7, 2007 Report Share Публикувано Декември 7, 2007 Ами отново пробвах и пак нищо.А може ли да ми кажете някоя друга подобна програма ,която да става с картинки в формат GIF.Или може ли да изтегля Windows Movie Maker от някой сайт и да си го инсталирам.Ще пречи ли че го имам вече? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2007 Report Share Публикувано Декември 7, 2007 Windows Movie Maker си е вграден в Windows, така че няма как да го изтеглиш отделно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gerito_ss Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 много ви благодаря че ми казахта как се работи и други нещта защото съм малко индианка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tuch Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Здрасти приятели, как мога да направя клипа да се отваря със BS Pleyer или Winamp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Имаш два варианта - единият е чрез самите настройки на програмата, където да зададеш програмата да отваря по подразбиране този тип файлове. В двете програми е на различни места. Другият вариант е да чукнеш с десен бутон върху файла като преди това си задържал натиснат клавиша Shift. От контекстното меню, което ще ти се появи трябва да избереш Open With... и от менюто да избереш Chooce Program... След това ще ти се появи списък с програми, които можеш да избереш за отварянето на файла и та трябва да избереш BS.Player или Winamp. Ако ги няма, използвай бутона Browse..., за да откриеш програмата и я избери. После сложи отметка на опцията "Always use ...." в долната част на прозореца с избор на програми и натисни "ОК". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tuch Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 мерси много ще пробвам пробвах и не става а със някакъв конвертор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 В какъв формат си записал клипчетата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 1, 2008 Report Share Публикувано Март 1, 2008 здравейте ... преди няколко дена намерих в този форум точно това, което ми трябваше( как да си направя клипче със снимки - мерси мн за този полезен урок за изпозването на windows movie maker), та въпросът ми сега е,как мога да си направя клипче със същата програма, но не със снимки,а с клипче( да го отрежа и да сложа музика към него и да няма звук от оригинала на клипчето, да се чува само избраната от мен музика ), sorry ако вече е отговорено на този въпрос,но понеже не съм прочела всичките страници,ако може някои да ми отговори мн ще съм благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 аз си го намерих как става това ... но много ми засича програмата и за това си изтеглих VirtualDub, с която може да се режат клиповете и така да се обработват по-нататък с Windows Movie Maker, но видях, че програмата прави файловете в много голям размер :(... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Ако ползваш VirtualDub, е нужно да използваш видео и аудио компресия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост