pishtik Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 До lorecita и pishtik :Ако не сте прегледали ТАЗИ ТЕМА ЗА ConvertXtoDVD я разгледайте и ако пак имате въпроси пишете в нея. Успех.Аз я четох темата,даже 2 пъти,но искам да разбера с неро как да запиша вече готовите филми.Имам вече 5,6 конвертирани филма,но поотделно и Нерото не ще да ги запише заедно?Или да ги започна пак с конвертиращата програма заедно?Или има тънкост при Неро,която не знам....или не става така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Svetlio70 Публикувано Ноември 16, 2007 Report Share Публикувано Ноември 16, 2007 И аз имам подобен проблем,ако може някой да разясни как става номера с повече филми на един ДВД диск. Програмата е DVD Shrink 3.2 - ReAuthor , отваряте и влачите филмите един по един в левия прозорец и след това Backup http://www.mrbass.org/dvdshrink/dvdshrinko...k23_mrbass.html http://www.mrbass.org/dvdshrink/ А със запазване на менюто тази http://www.dimadsoft.com/dvdremake/download.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pishtik Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Svetlio70,благодаря,ще опитам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lorecita Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Програмата е DVD Shrink 3.2 - ReAuthor , отваряте и влачите филмите един по един в левия прозорец и след това Backup http://www.mrbass.org/dvdshrink/dvdshrinko...k23_mrbass.html http://www.mrbass.org/dvdshrink/ А със запазване на менюто тази http://www.dimadsoft.com/dvdremake/download.phpБлагодаря ти.Вече бях загубила надежда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Препоръката да се направят 1 по 1 не беше правилна. След няколко експеримента установих следното - файловете трябва да са наименувани така VTS_01_1, VTS_01_2, VTS_01_3 и т.н. По този начин IfoEdit ще създаде IFO и BUP файлове за всички VOB-ове, ще започне подред на номерата. Независимо дали има да обработва само 1 файл или 10, ще създаде накрая общо 4 файла - 2 IFO и 2 BUP: VIDEO_TS.BUP, VTS_01_0.BUP, VIDEO_TS.IFO и VTS_01_0.IFO. Размерът на двата VIDEO_TS файла, ще е константен, докато на другите два ще зависи от това за колко файла е включена информация в тях.Нищо не става.Няма ли друг начин? :crosseyes1: :crosseyes1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Нищо не става.Няма ли друг начин? :crosseyes1: :crosseyes1:Какво значи "нищо не става" и какво по-точно не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Какво значи "нищо не става" и какво по-точно не става...Това ми показва нерото изтеглих си 6-цата: http://prikachi.com/files/56025x.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Няма ли кой да помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 25, 2007 Report Share Публикувано Ноември 25, 2007 IfoEdit създаде ли въпросните IFO и BUP файлове за всички VOB такива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 28, 2007 Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 Здравейте, последният път, когато записвах DVD диск ми излезе съобщение: DVD-Video files rellocation failed. The resulting DVD-Video might be unplayable. ... и после: Cannot find the C:\ Program Files\ Ahead\ nero\ nero.HLP file. После все пак записа диска. Такова съобщение до сега не се беше появявало, а аз не съм изтривала никакви файлове. Пробвах да намеря файл nero.HLP в компютъра, но нямаше. Ако може някой да ми каже как да го оправя... Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2007 Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 Най-вероятно чрез преинсталация на Nero. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 28, 2007 Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 :( Благодаря... Това значи да изтрия Nero и да го кача отново, нали? А дали не мога да карам така - без този файл? ... защото дискът ми се записа. Или така после може да стане нещо още по- лошо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2007 Report Share Публикувано Ноември 28, 2007 Деинсталацията и повторната инсталация е решение, да, но би трябвало да може и да стартираш инсталацията директно, тя ще си попълни липсващите файлове. Иначе не би трябвало да е проблем да си работиш и без този файл, той е помощен файл - в него има помощна информация (текст) и реално не е нужен за основната работа на програмата. Просто Nero се опитва да го отвори, за да ти даде информация относно първата грешка, но не намира помощния файл и извежда ново съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 29, 2007 Report Share Публикувано Ноември 29, 2007 Много благодаря за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GinGer Публикувано Декември 6, 2007 Report Share Публикувано Декември 6, 2007 Много хубаво и изчерпателно ръководство,за което благодаря на автора,а също и за търпеливото му отношение към потребителите.Въпреки това надявам се няма да ми се разсърди,ако задам няколко въпроса просто да се подсигуря,защото вече ядох попарата на тези капризни плейъри и DVD-та.Значи по въпроса за запис на avi-та върху ДВД носител-каква е разликата например ако в Nero Burning ROMизберем от менюто DVD ROM(ISO) или DVD-Video.Питам защото плейъра ни възпроизвежда само двд-та записани само в DVD Video формати също че трябва да са финализирани от рекордера.В Nero BROM виждам че опцията(Finalize disc) по принцип няма възможност за промяна,а как стои работата при запис с Nero Express-ползвам Nero 7 Light-виждам само в опцията write metod-disc-at-once.(демек това ще рече ли финализация).Вече се провалих с няколко опита за запис с NeroExpress 6-та ,избрах само Data DVD и засурках файловете набързо,обаче послекато го сложих в плейъра ,хич и не поиска да го разпознае-само нещо от сорта на непознат носител или нещо подобно.Извинявам се предварително,ако някъде е обяснено ,но отделих доста време да прочета цялата тема и не ми стана ясно. ПП:Някъде по напред в темата видях,че една девойка питаше защо плейъра показва субтитрите,има аудио,но не и видео.Изпитах го на свойгръб,надявам се да съм в помощ на интересуващите се.Забелязах че повечето плейъри подържащи DivX формат (можете да се прочете в упътванията с много ситен шрифт)разпределителната способност на DivX файла е ограничена под 720x576 пиксела,а в някой случаи dvdRip на някой релийз групи са 800x 365.Доста време мислих ,че е виновен телевизора и драпах за HD ,но в крайна сметка се оказа виновен плейъра( а пробвах различни модели).Е сдобих се с HD и тогава ми просветна.Иначе решението е ресайз на филмчето с АVIRecomp или VDub. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост