stambini Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Каква табела трябва да изкача?IFO файловете съдържат информация за частите, аудио пътечките и субтитрите. BUP файловете са резервни копия на IFO файловете, в случай, че първите не се четат по някаква причина.http://prikachi.com/files/51194y.jpgтази сега като са VTS_01_1, VTS_02_1, VTS_03_1, VTS_04_1 и т.н. миже да се запише ДВД то но нещо програмката не може да ги създаде тези BUB IFO файлове защо така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Програмата извежда ли някакво съобщение за грешка? Дай повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Каква табела трябва да изкача?IFO файловете съдържат информация за частите, аудио пътечките и субтитрите. BUP файловете са резервни копия на IFO файловете, в случай, че първите не се четат по някаква причина.http://prikachi.com/files/51814n.jpgТака ли трябва да са отбелязани?Ако не би ли ми казал мерси!Има ли начин всичките на веднъж? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Избери Create Chapter for each Cell вдясно и опитай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Избери Create Chapter for each Cell вдясно и опитай отново.А всеки един VOB по отделно нали? Пробвах с един и ми излизат по два пъти .IFO и .BUB така ли тярбва да е? Защото гледах едно ДВД и са по един път и двете? Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Не съм казвал да избираш всеки файл поотделно. Избери само първия файл от поредицата и остави програмата да си свърши работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Не съм казвал да избираш всеки файл поотделно. Избери само първия файл от поредицата и остави програмата да си свърши работата.Направих както ми каза обаче програмката създаде само за единия файл който избрах BUB и IFO ето:http://prikachi.com/files/52262A.jpgКакво да правя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Ако НАИСТИНА имаш само BUP и IFO за единия файл, опитай да повториш операцията за всеки файл или да избереш повече от един VOB наведнъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lorecita Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Привет на всички!Имам молба към вас,надявам се че ще можете да ми помогнете.С програмата ConvertXtoDVD корвентирам филми от avi в dvd формат и 1 филм ми излиза около 2 GB.Искам да запиша 2 филма на 1 диск,но нещо не се получава.Записвам ги,но когато пусна диска на компютъра,през Power DVD ми излиза само 1 филм и то без субтитрите(а иначе си ги има),а когато чрез explore вляза в папката ги има и двата,чрез properties ми показва че размера е като за 2-та филма.Пробвах и на обикновен и на презаписваем диск,но не става.А знам че има начин в работата имаме диск дори с 4 филма(всичките в dvd формат),понеже нашето двд не чете DivX .Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Каква табела трябва да изкача?IFO файловете съдържат информация за частите, аудио пътечките и субтитрите. BUP файловете са резервни копия на IFO файловете, в случай, че първите не се четат по някаква причина.Не става с всичките на веднъж едно по едно само :-( И сега????????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Не става с всичките на веднъж едно по едно само :-( И сега?????????Ами тогава пробвай да ги изработиш 1 по 1. Интересно как при мен работи, а при теб - не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambini Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Ами тогава пробвай да ги изработиш 1 по 1. Интересно как при мен работи, а при теб - не.Е как да ги избера всички? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Препоръката да се направят 1 по 1 не беше правилна. След няколко експеримента установих следното - файловете трябва да са наименувани така VTS_01_1, VTS_01_2, VTS_01_3 и т.н. По този начин IfoEdit ще създаде IFO и BUP файлове за всички VOB-ове, ще започне подред на номерата. Независимо дали има да обработва само 1 файл или 10, ще създаде накрая общо 4 файла - 2 IFO и 2 BUP: VIDEO_TS.BUP, VTS_01_0.BUP, VIDEO_TS.IFO и VTS_01_0.IFO. Размерът на двата VIDEO_TS файла, ще е константен, докато на другите два ще зависи от това за колко файла е включена информация в тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pishtik Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 lorecita Публикувано на 12 Nov 2007, 20:44 Привет на всички!Имам молба към вас,надявам се че ще можете да ми помогнете.С програмата ConvertXtoDVD корвентирам филми от avi в dvd формат и 1 филм ми излиза около 2 GB.Искам да запиша 2 филма на 1 диск,но нещо не се получава.Записвам ги,но когато пусна диска на компютъра,през Power DVD ми излиза само 1 филм и то без субтитрите(а иначе си ги има),а когато чрез explore вляза в папката ги има и двата,чрез properties ми показва че размера е като за 2-та филма.Пробвах и на обикновен и на презаписваем диск,но не става.А знам че има начин в работата имаме диск дори с 4 филма(всичките в dvd формат),понеже нашето двд не чете DivX .Благодаря предварително!И аз имам подобен проблем,ако може някой да разясни как става номера с повече филми на един ДВД диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 До lorecita и pishtik :Ако не сте прегледали ТАЗИ ТЕМА ЗА ConvertXtoDVD я разгледайте и ако пак имате въпроси пишете в нея. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост