NetZombie Публикувано Март 8, 2011 Report Share Публикувано Март 8, 2011 А има ли някакъв начин за инсталиране на Windows 7 без DVD устройство (в моя случай устройството е счупено :( )? Има...има -със флашка, момче!Флашката чрез програма може да си я направиш да ти стане като инсталационен диск...дори може да си инсталираш цяла операционна система на неяи да си зареждаш от нея.И имидж на ОС също може да си направиш на нея. Аз, обаче не съм ги правил тези неща, и не знам точно как става.Ако Night Raven се навие да направи едно ръководство, ще е много полезно за всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Инсталирах нов уиндоус и след инсталацията си има всички драйвери за дъно,видео и аудио.Искам да сложа друи,най-новите и не знам сега ,да чистя ли тези които са в момента (под сейв мод с drive cleaner) или да инсталирам върху тях? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Аз ти предлагам да ги изчистиш под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Аз ти предлагам да ги изчистиш под Safe Mode. То и аз това си мислех,но ми казаха ,че ако слагаш по-нови нямало смисъл защото се ъпгрейдвали... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 От една страна е така,но понякога се получават проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 За какви драйвери става въпрос? За тези, които Windows си инсталира, или за вече инсталирани драйвери от самите производители? Ако е второто, говорим за самоделка. Ако е първото, няма нужда да се чисти нищо. То няма и как да се почисти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 За какви драйвери става въпрос? За тези, които Windows си инсталира, или за вече инсталирани драйвери от самите производители? Ако е второто, говорим за самоделка. Ако е първото, няма нужда да се чисти нищо. То няма и как да се почисти. Незнам от "кои" драйвери са тези,но нещата стоят така:Инсталирам само ОС и след инсталацията вече си има всички драйвери без още да съм пускал интернета .Значи са си били в уиндоуса.Значи ли ,че е самоделка??? Понеже спазвам последователноста на инсталиране от това ръководство се зачудих k-lite кодеците къде да ги вмъкна или накрая след антивирусната?Коя програма препоръчвате за чистене след деинсталация на драйвер ,driver sweeper или driver cleaner.net,ако изобщо има значение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Да, Windows 7 съдържа голямо количество драйвери за различен хардуер, не е задължително да е самоделка. Аз например не инсталирам нищо от диска с драйвери към дъното, всичко е готово и само правя ъпдейти евентуално (за звука инсталирам драйверите на Realtek само). Първо се инсталира антивирусната и после останалото. Не е задължително винаги да се чисти от драйвери, но Driver Sweeper е добра програма и се чисти с нея в Safe mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Windows 7 има вградени драйвери за много хардуер. За видео картите също има, но може да са базови - колкото да не е без хич. Зависи за какъв точно хардуер става въпрос.В случая драйверът за видео картата на ATI/AMD ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Да ,ati radeon 1650 ,като искам да сложа последният 10.2 ,а на шота се вижда 8.56.И за аудиото искам да сложа realtek H D R2.58. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Никой ли не знае дали трябва да се деинсталират и почистят под сейв мод на ати вградените драйвери,за да инсталирам последните ,че това ми стопира цялата работа по машината? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Ако в контролния панел (откъдето се деинсталират програми) нямаш нищо за видео картата, просто мини в safe mode< почисти всичко на ATI и Realtek, мини в нормален режим и си инсталирай каквото искаш.Ако не си педантичен, можеш и без да почистваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Ок,благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Киликандзер Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Здравейте, имам 1 въпрос. Защо когато сложа DVD-то с Windows-a не ми го приема, а директно си зарежда стария вече инсталиран Windows ( XP ). Bios-a ми е настроен за CD/DVD. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Възможно е DVD дискът да не е стартиращ. На други компютри стартира ли инсталацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост