danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 А и незнам дали ще се справя с инсталацията там драйвери Незнам как да ги форматирам хардисковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 А и незнам дали ще се справя с инсталацията там драйвери Незнам как да ги форматирам хардисковете.Айде па сега и ти... харддискове ще форматираш! Само дяла, на който ще инсталираш - предполагам е този с Win XP. Ти сега гледай да изтриеш нещо, дето не трябва. Ще внимаваш какво форматираш. Виж размера на избрания дял за инсталация и по него ще се ориентираш. Драйверите се съдържат в самия уиндоус, а като се свържеш с интернет, той ще си свали още каквото трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Ами несам на ясно,а XP почна да не ми харесва искам нещо по различно.Ако искаш си дай skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Ами несам на ясно,а XP почна да не ми харесва искам нещо по различно.Ако искаш си дай skype.Е нали си чел ръководството за инсталация? Фасулска работа е - просто правиш компютъра да зарежда от диска и оттам нататък четеш какво пише. Най-важното е да не объркаш дяла за инсталация. Избираш го и даваш "Формат", става за секунди, при което се изтрива всичко на него. Продължаваш нататък - то почти няма вече какво да се прави, освен да зададеш, че си в България, часова зона и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Ама стах ме е верно това да не го обаркам че става страшно после. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 24, 2010 Author Report Share Публикувано Май 24, 2010 Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Принципно няма нищо страшно, но ако се притесняваш, че можеш да объркаш нещо, по-добре се обърни към някого, който разбира. Принципно съм се опитал да обясня процеса по най-достъпен начин, но все пак никое обяснение не е 100% разбираемо от всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Явно ще си оставам с XP Значи някой ден ще трагна да го преинсталирам.Ако не стане направо ще ходя да си строша главата някъде Само не разбрах моя мисля ,че е форматирам!За дяловете само избирам къде да го сложа да се инсталира windows 7 така ли?Само ме притеснява това за интернета ,че ако трябва да ги викам пак техниците по добре да не си го преинсталирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 Явно ще си оставам с XP Значи някой ден ще трагна да го преинсталирам.Ако не стане направо ще ходя да си строша главата някъде Само не разбрах моя мисля ,че е форматирам!За дяловете само избирам къде да го сложа да се инсталира windows 7 така ли?Само ме притеснява това за интернета ,че ако трябва да ги викам пак техниците по добре да не си го преинсталирамедин съвет от мен:прочети 5-6 пъти ръководството и трябва да ти стане ясно.научи в кой момент кой бутон/каква манипулация трябва да направиш и си цар.инсталирай си Virtual Box и на нея се учи,за да не си прецакаш истинската ОС.ето ти оше едно полезно четиво http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=3431 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 До сега го прочетох 3 пъти ще го прочета още 5 да го запомня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 Найстина притесняваме дали ще ми се включи нета след като си прейнсталирам windows или няма.Някой може ли да микаже дали ще ги има тези неща? http://store.picbg.net/pubpic/0C/09/a0ac035fa2e90c09.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 Найстина притесняваме дали ще ми се включи нета след като си прейнсталирам windows или няма.Някой може ли да микаже дали ще ги има тези неща? http://store.picbg.net/pubpic/0C/09/a0ac035fa2e90c09.bmpТия данни евентуално ще трябва да ги въведеш там в мрежовите връзки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 25, 2010 Report Share Публикувано Май 25, 2010 А къде се въвеждаше че аз съм забравил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 26, 2010 Report Share Публикувано Май 26, 2010 А й да питам тези там видео картата дали пак трябва да я инсталирам щото имам диск.И там драйвера на монитора и там имаше още нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Май 27, 2010 Report Share Публикувано Май 27, 2010 А й да питам тези там видео картата дали пак трябва да я инсталирам щото имам диск.И там драйвера на монитора и там имаше още нещо?Задължително след преинсталация трябва да инсталираш драйверите за дънната платка и видеокартата.И вече след това инсталираш драйверите за твоите устройства (принтер,камера и т.н.), ако имаш такива разбира се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danibosev Публикувано Май 28, 2010 Report Share Публикувано Май 28, 2010 Здравейте,значи поисках да направя преинсталация на Windows 7 и бъгнах до тук 5.2 Повторно зареждане на инсталацията: исписва,Стартиг Windows но от горе няма Логото на Windows-а След 2-3 минути става черен екран и край нищо.Изключих го напълно стартирах и стигнах до 5.4 И процесът на инсталиране продължава:.Въпросът ми е като изключих лаптопа тогава станало ли е проблем?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост