martin Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Моят фотоапарат снима клипове в KLCP.QuickTime а windows movie maker не работи с този формат пробвах с конвертиране но стано мн лошо качествп(пълен боклук) сравнение с оригинала>идея как да го оправа като си купувах апарата въобще не съм мислил за това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Някой може ли да обясни как да направя текста на една песен заедно с клипа, или без клипа все тая.. да върви текста по песента.. как се постига синхронизацията.. май с Movie Maker-a не може да се направи нещо подобно или ?Пробвах но, не мога да наглася текста.. а и като пусна песента с Movie Maker-a, тя започва от 20 секунда примерно а в Winamp на 16. Не знам защо така..Ако някой знае друга програма нека препоръча МерсиИзостана на задната страница за това го поствам пак.martin, и аз имам този проблем. искам един клип да го обработя, но е в .мов и пробвах да го конвентирам но се разваля качеството.. пробвай с QuickTime да го конвентираш, и дай настройките на видео на макс.. и се получава що годе близко до оригинала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Обърнете .mov до некомпресирано AVI и си го компресирайте с каквото после желаете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Обърнете .mov до некомпресирано AVI и си го компресирайте с каквото после желаете.И как може да стане това с некомпресираното AVI ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 И как може да стане това с некомпресираното AVI ?The RAD Video Tools (1.2MB, Freeware)) -> http://www.radgametools.com/down/Bink/RADTools.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
duni_g Публикувано Октомври 23, 2007 Report Share Публикувано Октомври 23, 2007 Искам да Ви попитам защо не мога да добавя надписи на снимка? :'( Проббвах това което Ванката е написал, но не става...Ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Здравйте !Имам проблем с програмата , мисля ,че просто Windowsa ми вече се е скапал и не мисля че може да се поправи. След стартирането й ми излиза "Don`t Send" и няма никакъв шанс дори да вляза в нея . Пробвах и с нова версия ,но уви пак не помогна . Та въпроса ми е има ли подобна на Movie Maker програма която е сравнително лесна за работа . Трябва ми за да направя клип от видео файлове на Fraps . Предложиха ми Adobe Premiere и Sony Vegas Video ,но са прекалено сложни за мен , поне за сега .Мерси предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Искам да Ви попитам защо не мога да добавя надписи на снимка? :'( Проббвах това което Ванката е написал, но не става...Ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете...Би ли била малко по-конкретна? Здравйте !Имам проблем с програмата , мисля ,че просто Windowsa ми вече се е скапал и не мисля че може да се поправи. След стартирането й ми излиза "Don`t Send" и няма никакъв шанс дори да вляза в нея . Пробвах и с нова версия ,но уви пак не помогна . Та въпроса ми е има ли подобна на Movie Maker програма която е сравнително лесна за работа . Трябва ми за да направя клип от видео файлове на Fraps . Предложиха ми Adobe Premiere и Sony Vegas Video ,но са прекалено сложни за мен , поне за сега .Мерси предварително .Първо опитай с деинсталация на всички кодеци и пакети с кодеци, които имаш. Ако след премахването им Windows Movie Maker се стартира, значи проблемът е в тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 В момента съм с една версия на K-Lite от преди 2-3 месеца . Пробвах с изтриването ,но пак не стана . 10х все пак за помоща .п.п. Започнах работа с Adobe Premiere , вижда ми се невероятна програма . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
street_112233 Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Абе хора имам некав проблем.Като вляза в Movie Maker ми изписва ето това:"The collections file is not valid or is corrupted.A new empty collevtions file has been created." .След като ми излезе аз натискам "OK" и се маха.Като натисна "Import Video" си избирам клипче и ми изписва "C:\VideoConverterOutput\MOV00001_toAVI_1.avi could not be imported." натискам "OK" и се маха и не става Да сложа клипче. Моля ви помогнете :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ina_s Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Здравейте, днес, благодарение на указанията, успях да направя първото си клипче. Имам обаче един въпрос. Възможно ли е с Windows Movie Maker да се правят клипчета с изрязани сцени и как точно става изрязването? ПП: Съжалявам, ако вече сте говорили за това, мисля че прегледах всички отговори, но не намерих отговор на въпроса си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Можеш да си режеш сцените и после да ги обработваш на Movie Maker.За целта погледни тази тема, ще ти помогне с изрязването Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ina_s Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Много мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamito0o Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 А аз нямам необходимите кодеци.. откъде мога да си ги изтегля плс кажете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 27, 2007 Report Share Публикувано Ноември 27, 2007 А аз нямам необходимите кодеци.. откъде мога да си ги изтегля плс кажете ми Отваряш заглавната страница на SoftVisia - http://softvisia.com и горе вдясно в полето за търсене пишеш "k-lite" (без кавичките) и изтегляш желаната версия. Също така имаме още доста пакети с кодеци, които можеш да намериш като разгледаш нашия каталог Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост