Night_Raven Публикувано Август 19, 2007 Report Share Публикувано Август 19, 2007 Значи със снимките няма проблем.При всички видео формати, transitions & effectsМисля, че съм с последните кодеци...За пореден път предлагам следното: с каквито и кодеци да си, деинсталирай, почисти регистратурата, инсталирай наново, но БЕЗ ffdshow. Вместо тази бъгня използвай DivX и XviD кодеците. Не е гаранция, че ще оправи проблема, но е вероятно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zoxy Публикувано Август 20, 2007 Report Share Публикувано Август 20, 2007 За пореден път предлагам следното: с каквито и кодеци да си, деинсталирай, почисти регистратурата, инсталирай наново, но БЕЗ ffdshow. Вместо тази бъгня използвай DivX и XviD кодеците. Не е гаранция, че ще оправи проблема, но е вероятно.Като махнах ffdshow и всичко е ОК. 10х, че помогна и в бъдеще ще ползвам темата и обясненията в нея... Пак благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisito83 Публикувано Август 23, 2007 Report Share Публикувано Август 23, 2007 Ванка, пак съм аз!!! Значи това, което ти ми обясни да разделя снимките на времетраенето на песента - не стана така, защото по този начин, като дърпам плъзгача на всяка снимка на 11,4, се получава така, че песента е свършила, а снимките продължават. Направих обратното - разделих песента на снимките и почти се получава, НО - защо плъзгача ми дава различни стойности, в смисъл - защо не може всички снимки да се дръпнат примерно точно на 7, а за едни ми позволява на 7,01, за други - 8,12 /примерно/. Не ми позволява всички снимки да се дръпнат на еднакви стойности. Каква е ролята на Tools - Options - Picture Duration и Tools - Options - Transition Duration ??? Тези стойности имат ли връзка с стойностите, които задавам като използвам плъзгача и защо и тук не мога да ги въведа както аз искам, а ми дава точно определени - за първото през 1, а за второто - през 0,25 ??? Нещо не мога да наглася тъпото клипче и много се нервирам !!!И още нещо - ефектите между снимките - едни от тях минават плавно, а други - много бързо. Това от самите ефекти ли е, или нещо пак се пипа някъде по настройките ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 31, 2007 Author Report Share Публикувано Август 31, 2007 Извинявай за малко закъснелият отговор, но чак сега видях питането ти. По въпроса с плъзгача, и на мен ми се е случвало това, когато задам на първата снимка да е толкова секунди продължителността, на втората не може да се зададе пак същата продължителност. Това честно казано не знам как да се оправи.Но има и друга опция която ти позволява автоматично да зададеш, колко искаш да ти е продължителността на една снимка. Това са опциите който ти по-горе си ме попитала.Tools - Options - Picture Duration - Времетраене на картината... Transition Duration - Времетраене на прехода.Въвеждаш само колко искаш да ти е времетраенето на картината, и колко искаш да ти е времетраенето на прехода, и после си слагаш снимките, без след това да ги настройваш на колко секунди да и е времетраенето на всяка една снимка, то автоматично си го прави на толкова колкото си задала в опцията.Това дали по плавно или много бързо ще минават някой снимки зависи от ефекта който си и сложила.Има начин по който може да се направи една снимка да минава по плавно независимо от това какъв ефект има.Само трябва да хванеш дадената снимка и съвсем леко да плъзнеш към по предната. Така ще се получи преливане на двете снимки, обаче пак ще има разминаване на снимките с песента защото така се съкращава малко от времето. Може да пробваш да увеличиш времетраенето на прехода между две снимки и да видиш дали преминаването ще е по плавно. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emsityy Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравейте .. не погледнах дали е задаван този въпрос,ако е така извинявам се ..Малко съм неорентирана и искам да попитам как да смаля дължината на клипа .. добавям снимките скусявам песента да е на нивото на снимките но видеото пак си остава към 7 минути :S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Mоже и да е от версията.Ти с коя версия си ?Ето ти версия 2.0 Windows Movie Maker 2.0 (12.29 MB) ето от дата.бг линк От твоя линк много бавно се сваля! П.П имам един малък въпрос като я инсталирам къде да я намери ? никъде не ми изписва къде е записана.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 ето от дата.бг линк От твоя линк много бавно се сваля! П.П имам един малък въпрос като я инсталирам къде да я намери ? никъде не ми изписва къде е записана....C:\Program Files\Movie Maker <--- Принципно трябва да е тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравейте .. не погледнах дали е задаван този въпрос,ако е така извинявам се ..Малко съм неорентирана и искам да попитам как да смаля дължината на клипа .. добавям снимките скусявам песента да е на нивото на снимките но видеото пак си остава към 7 минути :S Просто настройваш снимките да са по-малки по времетраене, както и прехода. По-горе в мойте постове съм обеснил как става това. Но меже да използваш и опцийте, който ти съкращават цялата работа с намаляването на времетраеноте на снимките: Но има и друга опция която ти позволява автоматично да зададеш, колко искаш да ти е продължителността на една снимка. Това са опциите който ти по-горе си ме попитала.Tools - Options - Picture Duration - Времетраене на картината... Transition Duration - Времетраене на прехода. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
find_m3 Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 здравейте и от мен.аз май имам проблем дет никой не е споменал.Та имам едно клипче с някакъв странен формат SOURCE и искам да го преправя с WMM обаче не чете такъв формат.въпроса ми е знаете ли как да го направя формат който да може да се отвори с програмата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Откъде си го свалил това клипче, колко е голямо и как си сигурен, че е клип? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
find_m3 Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Откъде си го свалил това клипче, колко е голямо и как си сигурен, че е клип? еми свалих го от data.bg още много отдавна и съм сигурна ,че е клип ,щото върви на BSP pp. ако не знаете за SOURCE file кажете за FLV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Не че съм специалист, но ако е клип на някое парче или каквото и да е, дай да го открием и да ти дадем линк, може и по-лесно да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 еми свалих го от data.bg още много отдавна и съм сигурна ,че е клип ,щото върви на BSP pp. ако не знаете за SOURCE file кажете за FLV Относно този source файл, сигурна ли си, че разширението е source? Относно FLV, можеш да конвертираш файла с MediaCoder например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CaRTeL Публикувано Октомври 9, 2007 Report Share Публикувано Октомври 9, 2007 Имам проблем Добавям снимки,музика,и когато натисна Play,музиката почва,снимки няма... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Някой може ли да обясни как да направя текста на една песен заедно с клипа, или без клипа все тая.. да върви текста по песента.. как се постига синхронизацията.. май с Movie Maker-a не може да се направи нещо подобно или ?Пробвах но, не мога да наглася текста.. а и като пусна песента с Movie Maker-a, тя започва от 20 секунда примерно а в Winamp на 16. Не знам защо така..Ако някой знае друга програма нека препоръча Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост