panevdd Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Кажи с коя версия на Windows Movie Maker работиш (меню Help -> About Windows Movie Maker). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sweet`viki Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 2.0.3312.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 Възможностите, за които питаш, липсват в твоята версия на Windows Movie Maker. От официалната му страница съветват да използваш Windows Update, за да инсталираш последната версия. Друг вариант е да си инсталираш Windows XP Service Pack 2 - той съдържа Windows Movie Maker 2.1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sweet`viki Публикувано Април 17, 2007 Report Share Публикувано Април 17, 2007 (Редактиран) нещо нищо не разбрах ако може поне да кажете някоя друга програма за клипчета защото явно с тази няма да мога да се справя да я оправа Редактиран Април 17, 2007 от ViKsItY Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 17, 2007 Report Share Публикувано Април 17, 2007 Windows Movie Maker 2.6 @ Softvisa.Com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 17, 2007 Report Share Публикувано Април 17, 2007 Windows Movie Maker 2.6 @ Softvisa.Com Линка към тази версия работи САМО и ЕДИНСТВЕНО за потребители с операционна система - VISTA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ALEKS73 Публикувано Април 18, 2007 Report Share Публикувано Април 18, 2007 Здравейте ръководството за програмата е страхотно .Всичко е направено и обяснено прекрасно..Не можах да разбера как да сложа самия текст върху даден фотос... Опитах на няколко пъти но ми излиза фотоса и след това на син екран текста Опитах и след това да го насложа но пак не става.. Благодаря Предварително!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 3, 2007 Author Report Share Публикувано Май 3, 2007 Здравеите на всички.Както мисля, че сте забеляза отсъствах много време от този форум. За това мое отсъствие няма причина, просто мързел. Но сега пак имам голямо желание да посещавам този форум и да помагам с каквото мога. За жалост обаче не знам кога пак ще ме хване мързела. Бих искал никога, но не знам какво се случва с мен. Не само с този форум е така, и с много друго неща от живота ми се получава същото, в началото постоянно го правя, но след време ми омръзва и спирам. От доста време се опитам да премахна тази лоша черта в характера си. Но все не успявам. Сега ще дам всичко от себе си да успея. Сега по въпроса на ALEKS73, според мен трябва пак да прочетеш ето това, и ще ти стане ясно за какво става въпрос. 3) Как да добавим надписи на снимка или клип Тук е малко особено, защото не се добавя напълно, т.е. когато направите тези надписи, отдолу можете да ги местите, където поискате и на която си искате картинка и когато дойде времето, първо щe се появи картинката и след това върху картинката щe се появят надписите. Ето как става това. Стартирате програмата, отивате на Tools -> Titles and Credits -> Add titles on the selected clip on the storyboard. Там пишете текста и после от Change the text fond and color можете да смените шрифта на буквите. Oт Change the title animation можете да настроите текстът да се появява с ефект (animation). Като сте готови натискате, Done, add title to movie и се добавя. От Title Overlay можете да местите надписа кадето желаете.http://pics.softvisia.com/design/pics/1734/107310771079108010841077ts5.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ALEKS73 Публикувано Май 7, 2007 Report Share Публикувано Май 7, 2007 Благодаря ти Ванка Вече ми стана ясно всичко Направих вече и 1 си клип с тази програма .. Преди използвах друга но тази е с повече възможности А ако скоро не те гване мързела би ли направил ръководство как се прави слайдшоу с Пауър Пойнт Или ако има вече такова къде мога да го намеря в превод на БГ Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^blue_angel^ Публикувано Май 8, 2007 Report Share Публикувано Май 8, 2007 Здравейте.Благодаря за чудесното ръководство за програмата,но аз имам проблем с нея :'( ПРимерно си отварям филм и изчаквам да се импортне.Когато хвана някоя част и чрез влачене я сложа долу,ми дава ерор.Това е когато отворих цял флм,всъщност серия на сериал(около 350МБ) Добре,това го оставих.После се опитах да отворя малки клипчета(около 5 мин).Наредих там кадрите,след това дойде ред на музиката.Като я поставих долу чрез влачене отново се случи същото.От какво може да е проблема,да не би да е нещо от тези кодеци ли,не знам.Не съм веща с компютрите.Ще се радвам ако ми помогнете :'( После пробвах и Sony Vegas 7.0 ,но ми отваря клипчетата в avi формат само звук,без картина(говоря в програмата) На какво се дължи всичко това Ще се радвам на отговор.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
desanata Публикувано Май 9, 2007 Report Share Публикувано Май 9, 2007 здравейте, искам да ви попитам с коя програма мога да превърна от MP3 файл в аудио? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 9, 2007 Author Report Share Публикувано Май 9, 2007 Здравейте.Благодаря за чудесното ръководство за програмата,но аз имам проблем с нея :'( ПРимерно си отварям филм и изчаквам да се импортне.Когато хвана някоя част и чрез влачене я сложа долу,ми дава ерор.Това е когато отворих цял флм,всъщност серия на сериал(около 350МБ) Добре,това го оставих.После се опитах да отворя малки клипчета(около 5 мин).Наредих там кадрите,след това дойде ред на музиката.Като я поставих долу чрез влачене отново се случи същото.От какво може да е проблема,да не би да е нещо от тези кодеци ли,не знам.Не съм веща с компютрите.Ще се радвам ако ми помогнете :'( После пробвах и Sony Vegas 7.0 ,но ми отваря клипчетата в avi формат само звук,без картина(говоря в програмата) На какво се дължи всичко това Ще се радвам на отговор.Благодаря предварително Според мен проблема не идва от програмата, а нещо от кодексите.Я кажи с кой кодекси си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2007 Report Share Публикувано Май 9, 2007 здравейте, искам да ви попитам с коя програма мога да превърна от MP3 файл в аудио?Почти всяка програма за запис на дискове може да записва и аудио дискове. Може да хвърлиш око примерно на тази и тази теми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^blue_angel^ Публикувано Май 9, 2007 Report Share Публикувано Май 9, 2007 Нямам си на идея Много съм зле с техниката :( Ако ми кажете как да видя какви са...Имам програмата Еверест,дори и да са показани в нея си нямам на идея къде точно :( Истината е ,че съм много зле в тази област :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2007 Report Share Публикувано Май 9, 2007 Отвори Add or Remove Programs от My Computer и потърси какви кодеци имаш - най-известните са K-Lite Codec Pack, X Codec Pack, XP Codec Pack, CCCP (Combined Community Codec Pack) и ACE Mega CoDecS Pack. Просто търси нещо да пише codec или codec pack. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост