Fani4ka Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Здравейте, имам едно клипче,което е обърнато и ми писна да го гледам така имам VirtualDub-1.8.8 и искам да попитам как да обърна най-сетне това видео :( много ви благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Обърнато как по-точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fani4ka Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Обърнато е на страни хорозинтолно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Изтегли GSpot, стартирай я, провлачи файла в нея, направи снимка на прозореца и я качи тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vecherko Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Незнам дали трябва тука да питам но с риск да ме изгоните ще питам.Имам един проблем, един филм съм изрязал на 2-е части Целта ми е в 1-вата да е лого за кратко време и след това да си гледам филма без лого.Да ако някой се чуди за какво ми е след като не е с комерсиална цел ще ви кажа че е малко да галям себелюбието си.Записвам много филми на свои приятели роднини които не са в България и на себе си разбира се И ми се иска да си направя лого.Ако разделя филма и не сложа лого проблем няма Но когато на едната част вече има лого Има и ерорр ? Някаква идея или тема където мога да чета.Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Може би аз съм тъп, но не схванах точно каква е ситуацията. Ще може ли отново да обясниш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vecherko Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Може би аз съм тъп, но не схванах точно каква е ситуацията. Ще може ли отново да обясниш?Значи така поставям свое лого на даден филм с VirtualDub Но целта ми е логото да не е през цялото време на филма,а само в началните примерно 2-е минутки след това да си исчезне логото от филма.Нещо като рекламка за няколко кадъра.Ако знаеш как става с VirtualDub добре.Ако не аз щем споделя как успях да го постигна.С VirtualDub разделих от филма началните 2-е минутки докато е с надписите още.Поставих лого както се поставя с VirtualDubНо не събрах двете разделени части с VirtualDub понеже дава грешка някаква,А конвертнах с WinAVI Video Converter в avi Макар че са си ави формат явно с WinAVI Video Conver ги събирам в едно без проблем.Като накрая след конерта на двата отрязъка на филма се получава един цял файл.Когато пусна да гледам филма в началото си е лого и след няколко кадъра си исчезва от екрана както и го исках.Та така успях да събера филма Незнам каква е пречината но ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Не си успял да обединиш двата файла после, защото не са били с еднакви параметри, каквото е изискването при обединяване.Иначе бих ти предложил Logo Filter for VirtualDub на Donald Graft. Разархивирай го в папка plugins на VirtualDub, след което ще го има в списъка с филтри. Този филтър предлага възможност да указваш кога да се появява и скрива избраното от теб лого. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ratef Публикувано Юли 24, 2009 Report Share Публикувано Юли 24, 2009 Обърнато е на страни хорозинтолно Ползува се филтъра rotate. Преди това трябва да избереш подходяща видеокомпресия за да не стане с чудовищни размери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shetterrhand Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Привет!Имам следния проблем: Искам да запиша на DVD-R филм, който е 4.39 гб, но дискът е 4.38 гб. Използвах VirtualDub 1.6.19, за да изрежа надписите, които са доста дълги (около 5 минути). Използвах за видeото и аудиото опцията Директно копиране на потока и след това записах файла от Файл - запази като AVI. При опит да запиша новия файл (4.18 гб.) на DVD-R, ми излиза съобщение, че не ми достигат 568 мб., за да запиша файла. Колкото повече се скъсява големината на файла, толкова повече място не достига за запис на DVD-R. Същото се получава, ако изрежа надписите на PICASA. Моля помогнете. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 На какъв носител се опиташ да записваш? Може ли шот на това съобщение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shetterrhand Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 На какъв носител се опиташ да записваш? Може ли шот на това съобщение? DVD - R Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ratef Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 DVD-R филма няма нищо общо с AVI, там са много VOB файлове, заедно с IFO и BUP, обединени в папка VIDEO_TS, нещо не ми е ясно как си успял да режеш без прекодиране. Най-лесно ще ти е да го запишеш с програмата DVD Shrink ако е DVD наистина, но по твоите обяснения ми се струва, че това е нещо друго. Най-добре виж с GSpot какво има вътре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 1, 2009 Report Share Публикувано Август 1, 2009 DVD - RДокато не си седнеш на задните части и не съдействаш както трябва, няма как да ти се помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shetterrhand Публикувано Август 1, 2009 Report Share Публикувано Август 1, 2009 DVD-R филма няма нищо общо с AVI, там са много VOB файлове, заедно с IFO и BUP, обединени в папка VIDEO_TS, нещо не ми е ясно как си успял да режеш без прекодиране. Най-лесно ще ти е да го запишеш с програмата DVD Shrink ако е DVD наистина, но по твоите обяснения ми се струва, че това е нещо друго. Най-добре виж с GSpot какво има вътре.не DVD-R филм, а DVD-R диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост