Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2010 Промените, направени след създаването на снимката, се губят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Ноември 8, 2010 Report Share Публикувано Ноември 8, 2010 Има ли начин,Virtual Box да стане върху целия екран а не така: http://bezplatno.info/upload/thumbs/klz1289248099l.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2010 Machine -> Enter Fullscreen Mode? Нито си прочел първия коментар, нито грам меню си разгледал да видиш какви опции има. Това мързелът не е полезно нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 Machine -> Enter Fullscreen Mode? Мерси много. Това мързелът не е полезно нещо. Мда,прав си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 Machine -> Enter Fullscreen Mode? Нито си прочел първия коментар, нито грам меню си разгледал да видиш какви опции има. Това мързелът не е полезно нещо. И не само. Трябва да има инсталирани VBoxGuestAdditions на гост системата за да може да се разпери на цял екран във virtualbox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 На Virtual box си инсталирах windows xp и ubunto 10,10 . НА windows xp инсталирах и VBoxGuestAdditions и сега е на цял екран. Как да инсталирам VBoxGuestAdditions на ubunto ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 На Virtual box си инсталирах windows xp и ubunto 10,10 . НА windows xp инсталирах и VBoxGuestAdditions и сега е на цял екран. Как да инсталирам VBoxGuestAdditions на ubunto ???Клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 Клик не се получава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Ноември 9, 2010 Report Share Публикувано Ноември 9, 2010 не се получава Как не се получава ? Какво точно правиш - уточни. Виж тук има и картинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Ноември 10, 2010 Report Share Публикувано Ноември 10, 2010 На Virtual box си инсталирах windows xp и ubunto 10,10 . НА windows xp инсталирах и VBoxGuestAdditions и сега е на цял екран. Как да инсталирам VBoxGuestAdditions на ubunto ??? На Лайнобунту... Пак добави Vbox Guest Additions и после отвори терминал и пиши sudo mount /dev/cdrom /media/cdromsudo sh /media/cdrom/VBoxLinuxAdditions-amd64.run Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Декември 5, 2010 Report Share Публикувано Декември 5, 2010 Имам въпрос,който не е само за програмите,за които е темата,но тук може би най-точно ще ми отговорите.Инсталирал съм Virtual PC,но програмата подържа само Open Gl 1.1 за видео картата,а на мен ми трябва поне 1.3 ако искам да тръгнат програмите ми.Някой ако знае друга,която да подържа Open Gl 1.3 или е работил с VMware Workstation,която трябваше да инсталирам във виртуалната машина,защото на реалната не иска да се инсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 5, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2010 Oracle VM VirtualBox поддържа OpenGL 2.0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Декември 9, 2010 Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Oracle VM VirtualBox поддържа OpenGL 2.0. Но знам,че тя е най-вече за Линукс и ако инсталирам Уиндолс на нея ще имам проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2010 Но знам,че тя е най-вече за Линукс и ако инсталирам Уиндолс на нея ще имам проблеми.Нещо се бъркаш. Аз я ползвам от известно време и нямам проблеми. Е, има си бъгчета, но като цяло си работи без излишни главоболия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Декември 12, 2010 Report Share Публикувано Декември 12, 2010 Точно бях научил горе долу Virtul PC и сега ще трябва да пробвам VirtualBOX.Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост