Гост tnn Публикувано Октомври 4, 2010 Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 Тези "тестващи" чехи показват трагично лош резултат за ThreatFire , а DefenseWall HIPS 2.56 не ми е известно изобщо да са пожелали да я "проверяват". Ще съм конкретен - при мои проверки двете програми заедно работят на практика по-добре от Comodo IS Free.Всеки съфорумец сам може да си създаде резултати от сродни съпоставки. За мен резултатът от 100 % за този пакет си е "целенасочено постижение". На практика подобен резултат е абсурден и невъзможен. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 4, 2010 Report Share Публикувано Октомври 4, 2010 Абе tnn, извинявай, но като гледам, че всяко второ мнение тук е твое...И като гледам какви постове-изцепки си имал в други теми/твои/...Ами почети и тогава спори, и не се пали толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Октомври 12, 2010 Report Share Публикувано Октомври 12, 2010 Avira AntiVir Personal наистина дразни с тези свои реклами, но има инструмент, с чиято помощ да се изключат. А и това реално не е довод, че програмата не е надеждна. Извинете, бихте ли описали как се изключват тези реклами? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2010 Report Share Публикувано Октомври 12, 2010 По принцип това е инструментът, но според автора му няма начин да се премахне рекламата във версия 10.0.0.567 на Avira AntiVir, така че може би няма да стане. Пробвай, ако искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Октомври 12, 2010 Report Share Публикувано Октомври 12, 2010 Този инструмент не бачка, а рекламата се премахва лесно от Group Policy: Start => Run => secpol.msc => software restrictions policy => additional rules => десен бутон в дясната половина => new path rule Browse => посочва се файла avnotify.exe (от папката в която е инсталирана антивирусната) и отдолу от менюто security level се посочва "disallowed". http://img229.imageshack.us/img229/3568/51286052bq1.jpg Алтернативен начин е следния: намери файла avnotify.exe C:\Program Files (x86)\Avira\AntiVir Desktop\avnotify.exe Десен бутон върху него => properties => security => system => edit => слагаш отметки пред *read & execute*read Apply http://img199.imageshack.us/img199/8094/20091004020018.jpg Аз не помня с кой начин стана, но с най-новата версия също нямам реклами след обновяваме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Октомври 12, 2010 Report Share Публикувано Октомври 12, 2010 При мен се получи по първия начин. Обаче сега имам друг проблем - от вчера ми се бави машина времени (сега, докато следвах стъпките, направо си калих нервите и май ще отварям нова тема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Не го защитавам Не представлявам интерес за кварталните хакерчета те не владеят линукс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Октомври 14, 2010 Report Share Публикувано Октомври 14, 2010 Не го защитавам Не представлявам интерес за кварталните хакерчета те не владеят линукс Т'ва беше тъпо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Т'ва беше тъпо... Но е истина Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Но е истинаEдин разхайтен Linux не е много по-защитен от хакване от един Windows.Въпросът не е толкова до OS, макар че Windows има някои хронични проблеми със сигурността, а дали се ползват предоставените защитни механизми и дали потребителят знае как да се пази.Бях чел в друг форум, човек с Fedora-някой го хаквал на няколко пъти пред дупките, които е оставил.Иначе Linux е в известна степен доста по-сигурен от Windows.Но това не е гаранция...Гаранцията е интелигентно ЗКУ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Eдин разхайтен Linux не е много по-защитен от хакване от един Windows.Въпросът не е толкова до OS, макар че Windows има някои хронични проблеми със сигурността, а дали се ползват предоставените защитни механизми и дали потребителят знае как да се пази.Бях чел в друг форум, човек с Fedora-някой го хаквал на няколко пъти пред дупките, които е оставил.Иначе Linux е в известна степен доста по-сигурен от Windows.Но това не е гаранция...Гаранцията е интелигентно ЗКУ Аз съм казал който е решил да се пробва аз само ще гледам от страни ако мине през стената тогава ще се намеся, а за федора да бъде хакната трябва да е бил глупак, за да си спре SELinux защитните полици.. Пък и има друго Американците никога не ги е бивало да правят сигурни системи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Аз съм казал който е решил да се пробва аз само ще гледам от страни ако мине през стената тогава ще се намеся, а за федора да бъде хакната трябва да е бил глупак, за да си спре SELinux защитните полици.. Пък и има друго Американците никога не ги е бивало да правят сигурни системиХората разбират защитите на Пентагона, а ти си се загрижил за твоето компютрче...Няма страшно, има хора които ще му видят сметката за броени минути.Просто не си им интересен-За тях не си предизвикателство никакво, нито имаш достатъчно силни защити, нито имаш някаква ценна информация.Между другото, аз пък мога да направя единият Windows2000 силно защитен и "твърд" за мераклиите./IPSec е една от ключовите думички/ И какво от това?п.п след Windows2000 нищо не е това, което трябваше да бъде... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост ROKO__ Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Хората разбират защитите на Пентагона, а ти си се загрижил за твоето компютрче...Няма страшно, има хора които ще му видят сметката за броени минути.Просто не си им интересен-За тях не си предизвикателство никакво, нито имаш достатъчно силни защити, нито имаш някаква ценна информация.Между другото, аз пък мога да направя единият Windows2000 силно защитен и "твърд" за мераклиите./IPSec е една от ключовите думички/ И какво от това?п.п след Windows2000 нищо не е това, което трябваше да бъде... Ако може спри да ми се правиш на оборотен, този тон само пред ламерите, по горе съм написал че не представлявам интерес за никого за това че ако ще да сложа табела елате повече никой няма да го пипне освен ако не е от така наречените "квартални хакери кракери в по напреднал стадий на които вече не им е интересен бозиндоус" ... Колкото до пентагона боли ме хуя за тях и за Америка като цяло, Аз съм роден под Сърп и Чук и обичам родината си Русия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Колкото до пентагона боли ме хуя за тях и за Америка като цяло, Аз съм роден под Сърп и Чук и обичам родината си РусияМоля, внимавай с тона. Форумът е публично място и предполага наличието на интелигентни и цивилизовани хора, на които не би им бил присъщ такъв език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Октомври 15, 2010 Report Share Публикувано Октомври 15, 2010 Отдавна съм спрял да се занимавам с каквито и да е антивуруси, стени и пр. Ползвам Уин7, без абсолютно нищо, даже дифендъра съм забранил. Влизам където си пожелая, даже понякога нарочно се навирам мажду шамарите. Това е положението. Комапа ми е кукличка, уина също. Понякога от любопитство пускам едно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware (много прилична програма, вършила е чудесна работа на мои познати) - нищо, чист като сълза. А и да стане някакъв фал (какъвто не става), абсолютно ми е безгрижно, направил съм бекъп на ОС, възстановява се за минути. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост