Jump to content

Желания за ръководства за работа с програми

Препоръчан пост

Здравейте!

Трудно се намира какво да е ръководство за работа с Corel Draw на български,да не кажа даже,че не намерих никакво.

Отчитам забележката на Nihgt Raven,че програмата е много сложна и е трудно да се направи ръководство за цялата.

За това именно бих искала да помоля за някакво обяснение в часта за контурите и за това как шрифта от написан може да стане начертан.

За пояснение-имам машина за гравиране,която отваря само PLT файлове.Текст/буква обаче ми го отваря с контури,а на мен ми трябва да е само в 1 линия.

Програмата е Corel Draw 9 от торент, на английски(който не разбирам особено).Все още не мога да си позволя лицензиран софтуеър.

Благодаря предваротелно за каквато и да е информация по въпроса!

Сподели другаде

• Отговори 391
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Tragedy написа:
Нека в тази тема всеки, който желае да се научи как да работи с дадена програма или просто желае да прочете ръководство за работа с нея, да напише своето желание, а пък ние ще се постараем да го изпълним (стига да сме достатъчно компетентни по програмата). Ако не сме достатъчно уверени, то поне ще намери ръководство и ще го преведем.

Здравейте,

Дали знаете от къде мога да се снабдя с указание за работа с функциите на EXCEL, но на български език

Сподели другаде

problem написа:
Здравейте,

Дали знаете от къде мога да се снабдя с указание за работа с функциите на EXCEL, но на български език

Опитай да намериш това което ти трябва ето ТуК. Ако не го откриеш питай което конкретно те интересува в нея тема.

DOROM Публикувано на 2 Nov 2008, 15:46

Здравейте!

Трудно се намира какво да е ръководство за работа с Corel Draw на български,да не кажа даже,че не намерих никакво.

Отчитам забележката на Nihgt Raven,че програмата е много сложна и е трудно да се направи ръководство за цялата.

За това именно бих искала да помоля за някакво обяснение в часта за контурите и за това как шрифта от написан може да стане начертан.

За пояснение-имам машина за гравиране,която отваря само PLT файлове.Текст/буква обаче ми го отваря с контури,а на мен ми трябва да е само в 1 линия.

Програмата е Corel Draw 9 от торент, на английски(който не разбирам особено).Все още не мога да си позволя лицензиран софтуеър.

Благодаря предваротелно за каквато и да е информация по въпроса!

Информация за това би могло да намериш в някой от сайтовете за интернет уроци като ТоЗи например. Има и още доста други...

Аз ще помисля малко и ако успея да се сетя нещо в тази ситуация ще пиша пак, но за сега това е което мога да ти предложа като вариант.

Сподели другаде

Аз предлагам да се напише ръководство за програмата WinMerge. Много ми хареса програмата, а и доста хора са на същото мнение. Мисля, че ще е супер полезно.
Сподели другаде

vanja написа:
може ли нещо начално за solid works

Не искам да те обезкуражавам, но не очаквай много. Особено пък на български. Такива програми са доста сложни и е на практика много трудно да се обхванат, дори и основите.

Сподели другаде

Добър ден...не знам дали му е тук мястото но бих искал да се обърна към екипа за помощ .......имам телефон NOKIA N81 и бих искал да попитам как мога да и кача игра свалена от някои торент..... нуждая ли се от някаква специална програма за да инсталирам играта?....
Сподели другаде

nnntrance написа:
Добър ден...не знам дали му е тук мястото но бих искал да се обърна към екипа за помощ .......имам телефон NOKIA N81 и бих искал да попитам как мога да и кача игра свалена от някои торент..... нуждая ли се от някаква специална програма за да инсталирам играта?....

Не е проблем да се прати на телефона (ще се получи като ново съобщение) и да се инсталира оттам. Алтернатива е да го вържеш към компютъра и да инсталираш Nokia PC Suite

PS: Програми/Игри с разширение sis/sisx трябва да са сертифицирани за да могат да се инсталират. Алтернатива е да си кракнеш телефона, но темата става дълга и широка и се отклонявам.

Сподели другаде

Здравеите,

От скоро съм регистриран в сайта и вече намерих много полезна информация във форумите за което благодаря на всички които са се потрудили.

Проявявам интерес към програмата "KitchenDraw" и моля ако някой има някаква информация (уроци,ръководства и др.) на български или руски език, относно работата с нея да я сподели.

Благодаря Ви предваритено.

Сподели другаде

kikun написа:
Здравеите,

От скоро съм регистриран в сайта и вече намерих много полезна информация във форумите за което благодаря на всички които са се потрудили.

Проявявам интерес към програмата "KitchenDraw" и моля ако някой има някаква информация (уроци,ръководства и др.) на български или руски език, относно работата с нея да я сподели.

Благодаря Ви предваритено.

Мисля, че тук е добре обяснено - http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=277893.msg8255562

Сподели другаде

• 3 weeks later...
  ozic написа:
Ако може ръководство на български за работа с Adobe Audition. Предварително благодаря :).

Типично за българина - опитва се да налапа лъжица, прекалено голяма за устата му. Тцтцтцтцтц. Не започнахте с нещо по-лесно, ами се хвърлихте на най-трудното, без да имате ГРАМ опит. Не очаквай да намериш кой знае какво за програмата, защото тя не е някоя дребна програмка с 3 бутона. :)

Сподели другаде

Няма да ставам специалист по тази програма и даже нямам намерение да се занимавам с нея. Просто помагам. Трябват ми уроци или ръководство, за да се придобият елементарни познания.
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...