vincenzo Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Не ме е срам да си го призная! Не останах на изпит по алгебра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Какво ще рече, че не си останал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Какво ще рече, че не си останал? На поправителен изпит за да не повтаря годината. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 Свърших училище успешно и вчера ни дадоха бележници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 И аз да ви се похваля. Този Понеделник завършихме с Мирето семестриално магистратурата си и то с отличие и сме много щастливи. Сега ни остава да напишем и по една дипломна работа и сме направо върха! ))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 (Редактиран) Ми освен на следващата среща да викнете по бира! EDIT: Честито все пак де! Аз с тая идея започнах поста ама нали сам си бироман... Редактиран Юли 5, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 Деянски, плашиш кучето със салам. То да се съберем, пък почерпката от наша страна е сигурна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 И аз да ви се похваля. Този Понеделник завършихме с Мирето семестриално магистратурата си и то с отличие и сме много щастливи. Сега ни остава да напишем и по една дипломна работа и сме направо върха! )))Страхотно! Изобщо не съм се съмнявала във вас. А мен тепърва ме чака отново учене. Да не говоря за стреса и очакването от кандидат гимназиалната кампания. На всичко отгоре Пловдив е с най- високи изпитни резултати в страната. Дано да мога скоро да се похваля и аз в тази тема. Стискайте палци! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юли 5, 2006 Report Share Публикувано Юли 5, 2006 Сега е мой ред да се похваля, но преди това честито на Милен и МиретоТа вчера си взех дипломата за завършено средно образование - 5.96 и съм почти доволна - това означава, че през годините съм имала две 5-ци Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 6, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2006 Сега е мой ред да се похваля, но преди това честито на Милен и МиретоТа вчера си взех дипломата за завършено средно образование - 5.96 и съм почти доволна - това означава, че през годините съм имала две 5-циИ аз през годините имах само две петици - всичко друго четворки! Поздравления на всички които са взели дипломите! Да взема да се похваля и аз малко: предната седмица си поръчах климатик и вчера пристигна! Другата седмица ще го монтират и както се казва - край на жегите у дома! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 6, 2006 Report Share Публикувано Юли 6, 2006 Да взема да се похваля и аз малко: предната седмица си поръчах климатик и вчера пристигна! Другата седмица ще го монтират и както се казва - край на жегите у дома!Слагай кофата с бирата под него и направо да идваме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 6, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2006 Слагай кофата с бирата под него и направо да идваме Бирата на следващото събиране ще е от мен! Казах! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 6, 2006 Report Share Публикувано Юли 6, 2006 Бирата на следващото събиране ще е от мен! Казах!Slammer, да знаеш че помня!Ще си търся почерпката в компанията на климатика! Със здраве да си го ползвате!Аз бира не пия- чаша студена вода ще бъде пре- достатъчно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юли 7, 2006 Report Share Публикувано Юли 7, 2006 И аз да се похваля - повишиха ме в работата и вече съм " ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ".С перспектива за повече пари; контакти и много шофиране. Но за съжаление по- рядко ще мога да влизам във форума, но и това е до време понеже ми дадоха лаптоп и ще си пусна интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 7, 2006 Report Share Публикувано Юли 7, 2006 И аз да се похваля - повишиха ме в работата и вече съм " ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ".С перспектива за повече пари; контакти и много шофиране. Но за съжаление по- рядко ще мога да влизам във форума, но и това е до време понеже ми дадоха лаптоп и ще си пусна интернет Честито и да почерпиш Много успехи и спорна работа на новата длъжност! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост