Юнак Публикувано Април 10, 2006 Report Share Публикувано Април 10, 2006 (Редактиран) Бях на едно красиво местенце с приятели. Цяла вечер будни, говорихме, смеехме се, танцувахме.. беше супер Ц-ц-ц-ц-ц-ц- брех, каква конспирация-я-я-я- Ц-ц-ц-ц-ц-ц. Ще споделиш ли мястото на събитието, или да звънкам в мобилните оператори по GPRS да ви разконспирираме? По темата - понеже съм в ремонт /къщата в Самоков/ тази седмица ми се случи да потръгнат работите там, разплатих се с майстори, накупувах материалите на ~90%. След това се видях с новите /стари/ приятели Destiny и Vanina /Деси и Ваня/ в "Ред Рок", после в неделя и с Любо и Яна - в тази темаУспехи на всички! Редактиран Април 10, 2006 от Юнак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TE_BG Публикувано Април 10, 2006 Report Share Публикувано Април 10, 2006 (Редактиран) Миналата седмица бях в ваканция и можех да спя до 12 на обяд B) Редактиран Април 10, 2006 от TE_BG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 Ето какво ми се случи в началото на новата седмица и не се сдържах да го споделя с Вас, много ми е забавно:http://img375.imageshack.us/img375/9043/tombola1gn.jpgЗа тези, които не знаят... аз съм Деси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 (Редактиран) Ц-ц-ц-ц-ц-ц- брех, каква конспирация-я-я-я- Ц-ц-ц-ц-ц-ц. Ще споделиш ли мястото на събитието, или да звънкам в мобилните оператори по GPRS да ви разконспирираме? Мястото е резервата "Червената стена" над манастира в Бачково Там има един красив водопад, мисля и че се намирара 2-рия по големина водопад в България Ето и снимчица http://img405.imageshack.us/img405/9463/waterfall116yj.th.jpg Но ние бяхме там от обяд до вечерта, след това се пренесохме в една къща Иначе мястото е супер, заслужава си да се иде Редактиран Април 17, 2006 от baby_face Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 Сряда следобед заминавам за Италия. :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 (Редактиран) Я да споделя с вас новата си служебна придобивка от 13 април :/Снимката е правена с Нокия 6230i/ http://img207.imageshack.us/img207/1030/dacialogan4av.th.jpg За булката можете да се информирате от тук - Dacia Logan 1.5 DCI Редактиран Април 19, 2006 от Юнак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Пу, пу, да те вози безаварийно...гледам на задна дясна вежда нещо жълтее... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 12, 2006 Report Share Публикувано Май 12, 2006 Най-хубавото нещо през тази седмица беше, че Мирето ми помагаше страшно много, че през цялото време беше до мен и ме караше да се чувствам добре. Сайтът върви повече от добре, днес ъпдейтнах до последната версия, а много скоро готвя изненади, които нарочно пазя в тайна, за да ви е интересно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Май 16, 2006 Report Share Публикувано Май 16, 2006 Има няколко неща, които се случиха тази седмица Първо в събота бях на предварителен изпит по химия и изкарах хубавата оценка отличен 5.64:) Т.е. от сега си имам едно сигурно място за университет(макар този университет да не ми е целта). Другото нещо е, че днес бях на защитата на един проект по физика (темата му беше "Озонът в атмосферата и неговото опазване"). Не шпродължаваме с екипа нататък, но въпреки това прекарах един стархотен ден с приятели в София Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Май 19, 2006 Report Share Публикувано Май 19, 2006 Тази седмица мога да се похваля, че за първи път в живота си стъпих на канадска земя.Оттук започвам обаче да се оплаквам1. Постоянно вали и времето е ужасно, не мога да направя една хубава снимка. 2. Тук всички цени са преди данъци, допълнително плащаш по 15% данък, тъпа история. 3. Патките от протокола са ми объркали командировката, в резултат на което едва успях да си платя хотела и да не бера срам пред колегите от други държави. 4. Незнайно защо от обслужващата ме банка в България са решили да ми блокират кредитната карта, поради което стана много сконфузно в един магазин, както се бях натоварил да купувам разни неща. Обадих се до България и с тон на добре премерена заплаха успях да обясня на момичето от банката, че мога да им търся отговорност. Тя с цялото си нахалство започна да ме убеждава, че не съм разбирал и не съм знаел как да си ползвам картата. Наложи ми се да й спомена къде работя и с какво се занимавам, та се заеха с проблема и след около 2 часа вече нямах проблеми с картата. Познайте, проблема не беше в мен... 5. Като за капак се оказва, че интервалът между полетите от Отава-Торонто и Торонто-Франкфурт ми е само 1 час, поради което от летището ми обясниха че утре едва ли ще успея да си хвана самолета.Сега издирвам свободен оператор на Еър Канада, за да се опитам да си променя резервацията....иначе ще имам един дооооста дълъг престой на летището в Торонто....до следващия свободен полет. Както народа го е казал - Човек е човек, когато е на път! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Май 19, 2006 Report Share Публикувано Май 19, 2006 Тази седмица мога да се похваля, че за първи път в живота си стъпих на канадска земя.Оттук започвам обаче да се оплаквам1. Постоянно вали и времето е ужасно, не мога да направя една хубава снимка. 2. Тук всички цени са преди данъци, допълнително плащаш по 15% данък, тъпа история. 3. Патките от протокола са ми объркали командировката, в резултат на което едва успях да си платя хотела и да не бера срам пред колегите от други държави. 4. Незнайно защо от обслужващата ме банка в България са решили да ми блокират кредитната карта, поради което стана много сконфузно в един магазин, както се бях натоварил да купувам разни неща. Обадих се до България и с тон на добре премерена заплаха успях да обясня на момичето от банката, че мога да им търся отговорност. Тя с цялото си нахалство започна да ме убеждава, че не съм разбирал и не съм знаел как да си ползвам картата. Наложи ми се да й спомена къде работя и с какво се занимавам, та се заеха с проблема и след около 2 часа вече нямах проблеми с картата. Познайте, проблема не беше в мен... 5. Като за капак се оказва, че интервалът между полетите от Отава-Торонто и Торонто-Франкфурт ми е само 1 час, поради което от летището ми обясниха че утре едва ли ще успея да си хвана самолета.Сега издирвам свободен оператор на Еър Канада, за да се опитам да си променя резервацията....иначе ще имам един дооооста дълъг престой на летището в Торонто....до следващия свободен полет. Както народа го е казал - Човек е човек, когато е на път! Хех, Neuton Gimic, стискам палци да се подреди всичко с полета... иначе да не те гледаме в "Терминалът 2" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Май 19, 2006 Report Share Публикувано Май 19, 2006 Ами преди малко се върнах от концерт на Константин и беше страхотно! Той е голям сладур, все едно няма разлика от това, което на телевизията и това, което беше! Пееше на живо, дори акустично преди всяка песен, шегуваше се! Абе весел човек.. и страшно готин Аз успях да се добера до него.. йееееее Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 Взех, че се влюбих до уши .... - от 10 години не ми се беше случвало.Стискайте палци - ке играме оро.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 Взех, че се влюбих до уши .... - от 10 години не ми се беше случвало.Стискайте палци - ке играме оро.... Супер Юнак!Стискам палци и на краката даже. За орото не се притеснявай- от мен музиката или оркестъра, както кажеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 Взех, че се влюбих до уши .... - от 10 години не ми се беше случвало.Стискайте палци - ке играме оро.... Дали пък няма да ме огрее скоро да ти гледам деца Най-хубавото нещо за мен е, че моето момче си е отново при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост