Jump to content

Най-хубавото нещо през тази седмица!


Препоръчан пост

  • Отговори 256
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Здравей!

Ами,точно тази седмица най-хубавото,което ми се случи е това,че се престраших да пробвам да пиша и аз статийка за форума-може да си я видял.Може да ми се смеете,но когато човек прави нещо за първи път и то все пак стане/дори и да не е кой знае какво/ ,удовлетворението е пълно.

А довечера ми предстои супер купон.

Сподели и ти?

Поздрави!

Link to comment
Сподели другаде

На мен ми се случиха много хубави неща през тази седмица - разбрах, че имам добри приятели, на които мога да разчитам, с моята любима си купихме топка и ходихме да играем баскетбол (понеже много обичам да играя), всички автори, които попитах за преводите им на програми се съгласиха да публикувам творенията им при нас, успях да сложа нов брояч на форума и да оправя някои проблеми, почти си завърших поредната статия, Мирето пусна велика статия за спиртните напитки и много други хубави неща.

 

П.П. Дани, статията е наистина чудесна, нямам търпение да видя следващата.

Link to comment
Сподели другаде

Взех заплата :D ...

Карах ски на Добринище - за първи път в живота си.

Пийнахме и танцувахме в дискотека "Амнезия" в Банско с Ванката и Петя, които дойдоха от Благоевград в Добринище, за да се видим и повеселим заедно - много ни бива за това. Смятам да ги привлека тука, ама по-кротинко...

Та така...

Link to comment
Сподели другаде

През уикенда нашия бебок (казва се Мартин и на 3 април става на една годинка) изрече първата си думичка!

И реших да ви се похваля:

АА-ТА-ТА (в скоро време се надяваме да изрече и култовите думи: МА-МА). Много е смешен и начина, по-който я казва - изплезва си езичето, допирайки го в горните си зъбчета, които са вече четири! Изглежда точно по-този начин :D

Сега съм решил да го дебна с камерата и да запечатам златния момент!

Link to comment
Сподели другаде

Днес ми се случи най-хубавото нещо. В четвъртък ходих на предварителен кръг за Национално състезание по химия. От областа отиват първите 8. Днес ми съобщиха, че аз съм приета и съм от първите 8. За мен това означава доста и ме радва много.:)

Друго хубаво нещо, което ми се случи е, че се събрахме с приятели и прекарахме една страхотна вечер и пихме бира:D(и за пореден път се убедих, че имам много добри приятели)..

Link to comment
Сподели другаде

Аз пък след цяла зима почивка и въздържание от алкохол и жени, най-после изкарах един двудневен запой и се запознах с 4 момиченца, с които 100% трябва да намеря време да се видя. Макар да имах малко махморлук си изкарах страхотно и бях с приятели и си създадох нови. Идва лято и пак ще се дивее :) А да и отидох на 1 лекция!!!! (това за мен си е постижение)
Link to comment
Сподели другаде

Тази седмица ми се случиха две най-хубави неща. :)

Първото беше една невероятна вечер с милото ми, след което се събудихме заедно, закусвахме и всичко беше толкова романтично... знаете как е! ;)

Второто нещо е, че с моя приятелка преподаваме танци на бъдеща сватбена двойка за сватбата им и първия брачен танц... и резултатът е зашеметяващ. Невероятно е, много съм щастлива! :)

Link to comment
Сподели другаде

Ами мен вчера ме повишиха в работата. Лично подуправителя на банката ми го съобщи и отбеляза, че съм най-младия служител с толкова висок ранг. Считам обаче, че повишението е напълно заслужено, имайки предвид че съм си го "заработил" още миналата година. Сега остава да не отхлабвам фронта!

Днес научих, че другата седмица заминавам за Швейцария, а освен това ми потвърдиха и за командировката до Канада следващия месец.

Е сори, ама просто няма от какво да се оплача....

 

В четвъртък ходих на предварителен кръг за Национално състезание по химия. Днес ми съобщиха, че аз съм приета и съм от първите 8. За мен това означава доста и ме радва много.:)ж

Поздравления, с това наистина си заслужава човек да се гордее! Знам колко е трудно да се стигне до национален кръг по химия - навремето и аз се явявах на националния и бях много горд, че стигнах до там. Спомням си, че като се похвалих в клас мойте съученици ми казаха "И кво толкова, пари от цялата работа видя ли...?"

Link to comment
Сподели другаде

Neuton Gimic, поздравления!!! Радвам се, че там където работиш усилията ти се забелязват! Пожелавам ти още повече успехи и приятно прекарване на двете команировки! Ще чакаме снимки.

 

А по темата на мен нищо хубаво не ми се е случило скоро, така че ще остана пас :)

Link to comment
Сподели другаде

А по темата на мен нищо хубаво не ми се е случило скоро, така че ще остана пас :)

Ами така е, като не си вдигаш телефона! ;)

Юнак снощи се накъса да те търси... и все говори за "шуменско... шуменско... шуменско". :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...