gala Публикувано Януари 28, 2007 Report Share Публикувано Януари 28, 2007 (Редактиран) Искам да благодаря на изключителният ни домакин за невероятно прекарания уикенд ,със страхотни приятели. Това бяха дни, които рядко се случват в изнервеното ни ежедневие и ме заредиха емоционално толкова много, че скоро надали ще ги забравя. БЛАГОДАРЯ ВИ :introduce: Редактиран Януари 28, 2007 от gala Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Февруари 2, 2007 Report Share Публикувано Февруари 2, 2007 Ами за мен най-хубавато е че преключих с испитната сесия ... ух направо си отдъхнах днес беше и последният ми испит всички взети без късане! Много съм доволна от резултатите и се надявам да продължавам така И на всички студенти им пожелавам същото разбира се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 В събота станах вуйчо! Малкият Велин се появи на бял свят в Русе в 14:30, тежащ цели 3.6кг и висок 48см. Вече съм натоварен със задачата да му хвърля пъпа или в БНБ, или в парламентарната зала...голям човек да стане Майката се чувства добре, а бащата вече 3-ти ден дава "заето" от радост...наздраве Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 (Редактиран) Цецо, честито пич! Дано са му добри орисниците на вуйчовото! Ама... по-важното е да е жива и здраво детето! Наздраве на теб, но най-вече на тати! Редактиран Февруари 13, 2007 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 Честито вуйчинство!!! Да ти е много здрав племеника, да порастне голям и умен като вуйчо си! ))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Февруари 14, 2007 Report Share Публикувано Февруари 14, 2007 Щастлива съм, защото днес беше последния ми изпит от първата ми сесия Всичко беше напълно успешно и съм щастлива заради това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Ей, честито на всички...Свърших семестъра... но сесията почва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Март 6, 2007 Report Share Публикувано Март 6, 2007 (Редактиран) :yeah: След разгорещен дебат вчера си подадох молбата за напускане в работата и сега се чувствам толкова щастлива. Явно , без да се усещам доста ми е тежала в последно време. И сега, малко почивка :newpaper1: седмица, две и от начало.Само да видим къде ,че то и това си има значение :yeah: Редактиран Март 6, 2007 от gala Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Март 19, 2007 Report Share Публикувано Март 19, 2007 Наскоро се сдобих с : http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09020056 и още му се радвам и разучавам Иначе за сега всичко е напълно добре и се радвам на живота )) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 20, 2007 Report Share Публикувано Март 20, 2007 Нека и аз да ви се похваля - вчера ми направиха един от най-страхотните подаръци и то един много добър приятел. Подариха ми лиценз за най-използвана от мен прогарма - Total Commander и затова подаръка си беше точно в десятката Ето и снимково доказателство:http://img292.imageshack.us/img292/8433/pic044db5.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 20, 2007 Report Share Публикувано Март 20, 2007 (Редактиран) Здравейте,И аз ще се похваля, току що си купихме кола, не че не предпочитах да е друга, но все пак ми е радостно за "Пижо".Едит:Ето и една снимчица от прозореца на офиса: http://www.softvisia.com/orion/Drugi/Peugeot.jpg Редактиран Април 2, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Април 2, 2007 Report Share Публикувано Април 2, 2007 Най-хубавото през изминалата седмица за мен беше 1ви Април. Много се гордея с това колко пъти успях да метна компанията и колко беше весело. Изкарах си страхотно с едни много мили хора, които ми подариха страхотни подаръци, много весели емоции и един незабравим усмихнат уикенд! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Април 2, 2007 Report Share Публикувано Април 2, 2007 (Редактиран) Ние пък през изминалата събота и неделя поразгледахме Белоградчишките скали, "Магурата", "Калето", Дунава и "Баба Вида".Страхотен уикенд Редактиран Април 2, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 2, 2007 Report Share Публикувано Април 2, 2007 Жоре, и аз направо си мечтая вече да си купим колца, че да можем да обикаляме и ние из България. Може даже да се комбинираме Иначе и аз искам да се похваля и то много - този уикенд се видях с един страхотен приятел, с който бяхме спрели за повече от година да се чуваме. Въпреки гадното чувство, което ме беше обвзело през тази година на раздяла, емоцията през този уикенд (и няколкото седмици преди това докато си пишехме) са едни от най-страхотните преживявания, които съм имал досега. Дай боже всекиму такива приятели! Абе просто уикенда си беше вълшебен - изкарах го в страхотна компания с моето "сиренце" до мен и затова се превърна от един от незабравимите уикенди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Април 2, 2007 Report Share Публикувано Април 2, 2007 (Редактиран) Жоре, и аз направо си мечтая вече да си купим колца, че да можем да обикаляме и ние из България. Може даже да се комбинираме За комбинирането, с удоволствие Миленски!Има доста какво да се види из България мисля... Едит:А освен това продаваме предишната колица, колко му е да осъществим една продажба през сайта Редактиран Април 2, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост