valyo_93 Публикувано Януари 25, 2012 Report Share Публикувано Януари 25, 2012 благодаря ти за съвета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eyordanov Публикувано Януари 29, 2012 Report Share Публикувано Януари 29, 2012 k0st4din Благодаря за направеният файл,аз не бих се справил. Благодаря ти още веднъж! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eyordanov Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 Здравей,k0st4dinИскам да те помоля за още един файл като предишният но по развит, аз не мога да се справя.Имаме 13 шийтаПървият шийт е работен,а всички останали от 2 до 13 са отчетни.В първият шийт в първата колонка има текуща дата ,във втората колонка има имена ,в третата и четвърта колонка има опис на дейност в петата колонка на всеки ред да има падащ списък с 13 позиции. При избор на номер на позиция автоматично целият ред да се копирав същият номер шийт(2 до 13)а първият ред от падащият списък да носи име "прието"Във всеки шийт от 2 до 13 копираните редове от 1 шийт да се подреждат един след друг.Помогни.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 Здравей,били направил една елементарна табличка и ми опиши 13те думи, които искаш да са ти в падащото меню.Първата е - Прието, кои са останалите 12 думи!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 Извинявай не съм го разбрал точно.Т.е Ако избера 2 отива в Sheet2 и т.н., то въпросът ми по-точно е, къде ти отива Първа позиция -> "Прието"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 7, 2012 Report Share Публикувано Февруари 7, 2012 Привет eyordanov,през нощта направих нещо за теб, което е с повече Sheetove и съвсем малко променени места да колоните, което се надявам да не ти представлява проблем.Когато пишеш в първият sheet, ще видиш един бутон над таблицата - "Send data to Sheet's" - когато го натиснеш ще ти изпраща всяка желата информация в избраният от теб sheet и отделно от това съм ти направил хиперлинкове за бързо достигане до желаният sheet за проверка или търсене на нужна информация.Sklad.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eyordanov Публикувано Февруари 7, 2012 Report Share Публикувано Февруари 7, 2012 Здравей,k0st4din това което си направир е перфектно за което ти благодаря.Моля те ако имаш възможност да направиш някои промени а именно:Шийтовете да са 13 на брой именувани като:1-работен а всички останали да носят имената на месеците.Колонките да са по реда както следва:1- текуща дата2-имена3-дейност4-дейност5-статус в която да бъдат падащият списък с 13 позиции 1-прието и 12 те с имената на месеците.Когато се избере от падащият списък прието реда да си остане в работният шийт,когато се избере примерно "януари" да се копира целият редеднократно в шийт "януари"и т.н.Може повече редове да се отчитат в месец "януари" или друг месец но да се копират еднократно в предназначения шийт.Целта е да се отчитат редовете от шийт "работен" в останалите шийтове така както е избрано от падащият списък.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 9, 2012 Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 Привет eyordanov,таблицата ти е направена по начина който искаш.Малко пояснения - когато пишеш нещо и си маркирал Прието - няма да ти го изпраща никъде остава си в първият Sheet, когато си избираш месец, АКО НАТИСНЕШ БУТОНА -> "SEND TO SHEETS" ще ти изпраща информацията в Sheeta с името на месеца. Ако не искаш пишейки през деня нещата, които ще вкарваш не го натискаш и няма да я изпраща по месеци. Когато решиш да приключиш работният ден за да не ти се повтарят нещата в шиитовете, тези редове, които са ти с избрани месеци, можеш да използваш филтъра и да ги премахнеш, след като си ги изпратил в шиитовете по месеци. Ако имаш въпроси питай. Смятам, че съм го направил по-възможно най-готиният начин.Поздрави и успех.Mount Work.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 9, 2012 Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 Моля после да споделите отговора на задачата, за да бъдем полезни и на други потребители... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 11, 2012 Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 Привет eyordanovМисля, че успяхме да направим желаната от теб табличка, благодарение на помоща на Tragedy, той сътвори една много дълга формула, но за наше щастие работеща. Всичко е направено както желаеш имаш:1- текуща дата2-имена3-дейност4-дейност5-статус в която да бъдат падащият списък с 13 позиции 1-прието и 12 те с имената на месеците.Както и ти, така и всеки друг потребител, ако има нужда от някаква такава таблица, може да погледне формулите, които са написани в работната книга.Поздрави и успехWork Mounts.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eyordanov Публикувано Февруари 11, 2012 Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 ООООООООООО перфектно ,това е таблицата която исках.Благодаря Ви много!Още веднъш БЛАГОДАРЯ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 11, 2012 Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 Аз бих препоръчал да използваш Pivot таблица. Определено ще стане по-леко и лесно управляемо, защото в момента множеството формули затормозяват доста и правят файла доста голям Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 11, 2012 Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 Много добър съвет Tragedy,но нали все пак изпълняваме желанията на нуждаещите се от помощ.Много пъти съм се питал, защо точно така, но в предвид ситуацията, че и на мен ми се е случвало, не обръщам внимание .Най-вероятно, когато искаме нещо е важно да има кой да ти помогне дори с по-лесен и добър начин, но понякога има условия.Бъди жив и здрав.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Илиян Тодоров Публикувано Февруари 19, 2012 Report Share Публикувано Февруари 19, 2012 поздравления на авторката .аз имам следният проблем със сумирането ,сумирам няколко клетки от една колона от които има и празни но ми дава резултат 0,00 всеки път ,въпроса ми е къде бъркам или на какво се дължи това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 19, 2012 Report Share Публикувано Февруари 19, 2012 Привет, Възможно е в някоя от клетките да има текст и затова да не се получава формулата. Провери дали в пълните клетки са само числа и дали празните клетки, са наистина празни. Ако все още имаш проблем, прикачи файла тук, за да видим за какво иде реч. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост