Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2011 Report Share Публикувано Октомври 16, 2011 Надграждане е, когато се инсталира по-нова операционна система върху по-стара и се запазват всички програми и настройки.Преинсталация е инсталация на чисто, когато се форматира системния дял, което премахва всичката информация от него. Това обаче засяга само системния дял. Всички останали дялове си остават непокътнати. Описано е в ръководството.Под стартиране под Windows имам предвид точно това. Ако си записал инсталацията на диск, оставяш компютъра да зареди нормално и стартираш инсталацията от диска. Ако имаш инсталацията само на ISO, тогава ще да е през толкова обичаната от всички DAEMON Tools. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvoVasov Публикувано Октомври 19, 2011 Report Share Публикувано Октомври 19, 2011 Мерси за инфото.Аз се оправих, инсталнах го, като преди това си форматирах дяла, където ми беше XP-то и там си инсталнах 7цата.Просто като ти е за 1 път и е малко странно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Ноември 5, 2011 Report Share Публикувано Ноември 5, 2011 2. При засичането на boot запис от оптичното устройство трябва да ви се изведе следния надпис: При мен не се появява този надпис изобщо..Просто си тръгва нормално лаптопа.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 5, 2011 Report Share Публикувано Ноември 5, 2011 Значи, че или системата не е настроена да зарежда първо от оптичното устройство, или самият инсталационен диск не е стартиращ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Ноември 5, 2011 Report Share Публикувано Ноември 5, 2011 Как да го оправя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2011 Report Share Публикувано Ноември 6, 2011 Зависи какъв е проблемът. Първо ще трябва да влезеш в BIOS и да видиш дали системата е настроена да зарежда от оптичното устройство и да я настроиш, ако има нужда. Ако вече е настроена или не помогне, ще трябва да използваш друг релийс на Windows или да си създадеш твоя наново, като добавиш boot запис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stipendii Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Много добро ръковдство! Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lamuss Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 здравеите искам да премахна стария win7 и да инсталирам нов но не ми се получава нещокаквото и да направя всеки път се исталира върху стариявъпроса ми е как да форматирам стария win Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 А въобще следващ ли инструкциите в ръководството? Описано е от т.4.6.2 нататък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lamuss Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 да обаче тази оция не ми я показва ( За да се отворят допълнителните настройки натиснете върху Drive Options (Advanced) ) само да спомена диска които ми дадоха е Microsoft Windows 7 AIO ( ако има значение ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Искаш да кажеш, че опциите вляво (Refresh и Load Driver) ги има, но тази вдясно я няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lamuss Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 да някакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Смени релийса на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lamuss Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 а как да си сменя езика? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2011 Report Share Публикувано Ноември 9, 2011 Езика на кое? Хайде де, бъди по-подробен! С ченгел ли да ти вадим думите от устата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост