styler94 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Аха, благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valko68z Публикувано Май 26, 2009 Report Share Публикувано Май 26, 2009 Друг път не искай драйвери за Vista в тема за XP. Пробвай този драйвер. благодаря за отговора.но мисля ,че темата наистина е xp,просто забравих да вметна, че компа беше преинсталван от виста на xp,с подобен драивер, но за xp, нета тръгна, имам и още въпросчета по темата ...още веднъж благодаря за вниманието...и всичко добро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dash90 Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Здравейте на всички Днес ми докараха новата щайга Включвам я поставям диска с Windows-са,влизам в BIOS настройвам го като първо устройство за зареждане CD/DVD. До тук добре рестартирам след като съм запазил всички промени в BIOS чакам да ми излезе „press any key to boot from CD'' да ама НЕЕЕЕ :emote_wacko: Ушким съм направил всичко кoето трябва да се направи, но немога да стартирам инсталацията на windows и това си е. Много ви моля да ми помогнете :emote_hang2: :emote_hang2: :emote_hang2: ето какво ми дава .... http://img23.imageshack.us/img23/7972/alim0207.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Сигурен ли си, че дискът е стартиращ? От него инсталирана ли е друг път Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dash90 Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 диска е добър. прегледай тази тема http://forums.data.bg/index.php?showtopic=...0#entry13247946 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Ако не ти е проблем, опитай да буутнеш от някой диск на Vista, колкото за теста.И малко не ми стана ясно нещо. След като се появи въпросния екран, на който даде снимка, стои така, но постоянно ли върти диска или не? Има ли активност по твърдия диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dash90 Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 стои така върти диска някъде към 40 сек. и спира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 стои така върти диска някъде към 40 сек. и спира.Четох и аз форума дето сте писали в data.bg... Щом викаш, че дисковете са ти наред, носи го на търговеца, от който си го купил да го пробват и те с техни дискове. Друго не се сещам. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2009 Author Report Share Публикувано Май 28, 2009 И все пак би било добре да се пробват други буутващи носители - спасителни такива или да речем инсталация на Windows Vista. Т.е. да не е диск с XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 имам няколко въпроса,понеже искам този път да го инсталирам като хората.1.кое първо се инсталира ,драйвери или directx в темата пише първо драйверите,но при инсталитането на някои от тях(волан за ПЦ) имат изисквания за DX .има ли това значение или да си карам по реда който е в ръководството?2.какви точно са тези"ъпдейти за ръчна инсталация"?3.досега съм бил само с драйверите от диска с дъното от преди 2 години.искам да сложа новите но ми е трудно да се ориентирам,дъното е ASROCK ALIVENF6G-VSTA AM2 чипсет nVidia (nForce) така поне показа EVEREST.с автоматично търсене ми показа че е този,но не съм сигурен.4.кой е най-новият directX и от къде се сваля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 имам няколко въпроса,понеже искам този път да го инсталирам като хората.1.кое първо се инсталира ,драйвери или directx в темата пише първо драйверите,но при инсталитането на някои от тях(волан за ПЦ) имат изисквания за DX .има ли това значение или да си карам по реда който е в ръководството?2.какви точно са тези"ъпдейти за ръчна инсталация"?3.досега съм бил само с драйверите от диска с дъното от преди 2 години.искам да сложа новите но ми е трудно да се ориентирам,дъното е ASROCK ALIVENF6G-VSTA AM2 чипсет nVidia (nForce) така поне показа EVEREST.с автоматично търсене ми показа че е този,но не съм сигурен.4.кой е най-новият directX и от къде се сваля?1. Инсталираш си Windows-a.2. Инсталираш си драйверите от дисковете който имаш. 3. Инсталираш си DirectX 9.0c4. Инсталираш си програмите нужни за работа.5. Приятна работаДруги глупости за сега недеи прави или се съветваи с някои преди да започнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2009 1. В общи линии всъщност няма особено значение кога точно ще се обнови версията на DirectX. В Windows XP SP3 вече си има DirectX 9.0c така че няма разлика на практика.2. Евентуално изтеглените кръпки/пачове/обновления под формата на exe файлове, които се инсталират ръчно, а не чрез Automatic Updates.3. По принцип на сайта на производителя на дънната платка има драйвери, които трябва да са по-нови от драйверите на диска, но все пак не винаги са наистина най-новите. Най-добре посети поотделно сайтовете на производителите на чиповете на компонентите ти и свали драйверите оттам.Например: дъното е с чип nForce, което значи, че нужният драйвер е на сайта на NVIDIA. И така за останалите компоненти.4. DirectX 9.0c. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 ок,мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 намерид драйвери от сайта на asrock и там версията е 1111 а на диска пише 1.1 дали не са еднакви?много ми е объркано с това дъно ,то се гледат хиляди неща ...ако някой си няма работа и му се занимава да намери нови драйвери ,ще съм му благодарен все пак тези са на 2г. крайно време е да ги сменя.дъното е ASRock ALiveNF6G-GLAN това е от еверест ако е нужно: на диска имам събрани всички неща в 1 и само него като натисна всичко се инсталира,на сайта на asrock го има това(това точно търся казва се all in one ще сложа снимка да се види какво съдържа) но немога да намеря кое е точно за моето дъно а и коя версия ми трябва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Сякаш е трудно да отидеш на сайта на NVIDIA и да си избереш чипа на дъното: nForce Driver. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост