Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Ще може ли снимка на кадър, когато е зле? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 http://media.snimka.bg/2163/010582351-big.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Възможно е да има някакви проблеми с кодека. С какъв пакет с кодеци си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Xvid-a съм го инсталл от линка в статията ти за двд рип иначе к-lite mega codec pack 1.51 някакви предпоръки относно кодеци ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2009 Report Share Публикувано Февруари 15, 2009 Защо си го инсталирал при положение, че вече имаш пакет с кодеци? То от една страна пакетът ти е доста стар, но от друга да се инсталират наведнъж няколко кодека/пакета е лоша идея.Бих ти предложил да деинсталираш всички кодеци и пакети с кодеци, които имаш, и да инсталираш един актуален пакет. Ако ще е K-Lite, при избира на компоненти махни отметката на ffdshow VFW interface. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vilibey Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Здравейте бихте ли помагнали.Свалям си от dv камера avi формат на компа но час и половина са ми кам 20гб как мога с vdub да ги компресирам до окло 4.5гб за един двд диск като се запази и качеството на картината и звука,ако може да ми обясните в картинки ще е супер.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Тези AVI файлове отварят ли се на компютъра? Какъв точно е видео формата вътре в AVI файла? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vilibey Публикувано Март 15, 2009 Report Share Публикувано Март 15, 2009 Тези AVI файлове отварят ли се на компютъра? Какъв точно е видео формата вътре в AVI файла?ами да отварям ги с всякакав плеар пише ми avi-vidqo format Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2009 Report Share Публикувано Март 16, 2009 Изтегли GSpot, стартирай програмата, провлачи някой от тези файлове в нея, направи скрийншот и го дай тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 26, 2009 Report Share Публикувано Април 26, 2009 Аз съм идиот, затова не ми се карайте, ако това вече е споменавано в темата /прочетох я/. Ъм, бързо и просто, как да сложа една картинка, най-много две и на техния фон да пусна музика xD Това го правят и 11 годишните, ма като не знам <: Идеята ми е да качвам преводи на песни, ма как да вградя субтитри във видео, което нямам :>И някоя по-лека програмка за правене на субтитри? И как се вграждат ;p Tърся лекота и удобство, не ефекти (: (: (: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2009 Report Share Публикувано Април 26, 2009 Аз съм идиот, затова не ми се карайте, ако това вече е споменавано в темата /прочетох я/. Ъм, бързо и просто, как да сложа една картинка, най-много две и на техния фон да пусна музика xD Това го правят и 11 годишните, ма като не знам <: :>Windows Movie Maker на практика може да се справи с това. Те повечето точно нея ползват. И някоя по-лека програмка за правене на субтитри? И как се вграждат ;p Tърся лекота и удобство, не ефекти (: (: (:По принцип една от най-добрите програми за създаване и редактиране на субтитри е Subtitle Workshop, но ако ще ползваш Windows Movie Maker, няма да ти е нужна програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 26, 2009 Report Share Публикувано Април 26, 2009 Благодаря <: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thiery Публикувано Април 27, 2009 Report Share Публикувано Април 27, 2009 Моля помагайте,правя всичко както е описано,но като събера двата AVI файла ми излиза само първия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 27, 2009 Report Share Публикувано Април 27, 2009 Малко по-ясно ще може ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thiery Публикувано Април 28, 2009 Report Share Публикувано Април 28, 2009 Ми какво по-ясно.Значи отварям първия файл,след това заявявам,че искам да съединя сигментите.Давам Save as AVI.Изчаквам програмата да си свърши работата и готово.Да ама не.Като отворя готовия файл ми излиза само първата част от филма и големината на файла е колкото е на първия отворен.Надявам се да съм бил изчерпателен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост