Night_Raven Публикувано Юни 15, 2008 Report Share Публикувано Юни 15, 2008 По принцип не е задължително да се разцепват двата потока. Можеш спокойно да пробваш да конвертираш директно. Трябва да транскодираш файла:1) стартирай VirtualDub;2) зареди си избрания файл;3) от меню Video избери Fast recompress;4) от меню Video избери Compression...;5) избери си желания кодек, настрой параметрите от бутон Configure и потвърди с OK;6) от меню Audio избери Full processing mode;7) от меню Audio избери Compression...;8) избери си желания кодек, настрой параметрите му и потвърди с OK;6) запази си го като нов файл от File -> Save as AVi.... Това е в общия случай, но си зависи и в какъв формат запсива въпросният фотоапарат и какви кодеци използва за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lyubomir15 Публикувано Юни 15, 2008 Report Share Публикувано Юни 15, 2008 Благодаря ти много! Ще го пробвам по този начин. А иначе видео файловете от апарата са AVI. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dumbeto Публикувано Юни 26, 2008 Report Share Публикувано Юни 26, 2008 Със VirtualDub можем ли да вграждаме субтитри към някой филм и как? Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 26, 2008 Report Share Публикувано Юни 26, 2008 Може, но е по-добре да използваш AVI ReComp - ръководство. По-лесна е за работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dumbeto Публикувано Юни 26, 2008 Report Share Публикувано Юни 26, 2008 Може, но е по-добре да използваш AVI ReComp - ръководство. По-лесна е за работа. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Plushy Публикувано Август 30, 2008 Report Share Публикувано Август 30, 2008 Здравейте! Искам да Ви поздравя за добре свършената работа... Ръководството е много добро. Но аз също имам един въпрос... Възможно ли е с тази програма освен да режа и свързам отрязъците, да забавям скоростта или да приложа някакви ефекти? И ако не, бихте ли ми препоръчали друга програма за видео монтажи, която да не е прекалено тежка... Благорадя за вниманието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 30, 2008 Report Share Публикувано Август 30, 2008 Здравейте! Искам да Ви поздравя за добре свършената работа... Ръководството е много добро. Но аз също имам един въпрос... Възможно ли е с тази програма освен да режа и свързам отрязъците, да забавям скоростта или да приложа някакви ефекти? И ако не, бихте ли ми препоръчали друга програма за видео монтажи, която да не е прекалено тежка... Благорадя за вниманието! Лично аз, не съм се сблъсквал с въпроса за забавяне на скоростта, но, не знам, знаеш ли, но Virtualdub има огромна библиотека от филтри. Ето ти една малка библиотека Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Plushy Публикувано Август 31, 2008 Report Share Публикувано Август 31, 2008 Леле, колко са много... Благодаря ти! )) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Здравейте, имам един въпрос. Значи случайно видях, че с тази програмка може да се експортира и "animated gif" файл, при което се зарадвах. Пробвах да експортирам отрязък от файла, но при отварянето ми дава само черен екран, та въпросът ми сега е къде е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Здравейте и от мен Имам два фаила снимани с камера във *.vro формат въпроса ми е в какъв формат да го направя така че да нямам загуба на качество но и размера да не е голям ( до 4.5 GB )ако може и да ми обясните с какви точно настройки....ще съм мн благодаренИ имам още един проблем дава ми една грешкаМерси предварителноП.С. Ползвам VirtualDubMod 1.5.1.0 понеже с VirtualDub не иска да ми отвори фаила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Както ти казва VirtualDubMod видео потокът на оригиналния файл не е съвместим с AVI. Това значи, че не можеш да го ползваш 1:1. Ще трябва да го прекодираш в XviD например. Това устройва ли те? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Както ти казва VirtualDubMod видео потокът на оригиналния файл не е съвместим с AVI. Това значи, че не можеш да го ползваш 1:1. Ще трябва да го прекодираш в XviD например. Това устройва ли те?за мен формата е без значение важно е качеството Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Здравейте, имам един въпрос. Значи случайно видях, че с тази програмка може да се експортира и "animated gif" файл, при което се зарадвах. Пробвах да експортирам отрязък от файла, но при отварянето ми дава само черен екран, та въпросът ми сега е къде е проблема? Можеш да опиташ да преинсталираш кодеците си или да опиташ с последната версия на VirtualDub (ако не си с нея). При мен тази функция работи. за мен формата е без значение важно е качеството Ще можеш ли да кажеш какъв точно е видео формата на въпросния VRO файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Ще можеш ли да кажеш какъв точно е видео формата на въпросния VRO файл?Чесно казано и идея си нямам. Видеото е снимано с диг камера Panasonic.Как мога да разбера .... ? едит: ето какво пише във http://www.fileinfo.net/filetypes/video -> *.vro -> DVD Video Recording Format Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Здравейте и от мен Имам два фаила снимани с камера във *.vro формат ...........................Тия програми стават за тоя *.vro формат AVS Video Tools - За конвертиране в друг формат- Convert VRO to AVI, VRO to MP4- Convert VRO to MPEG(DVD, VCD, SVCD)- Convert VRO to WMV (Windows media video)- Convert VRO to VOB, burn VRO to DVD InterVideo WinDVD PlatinumCyberLink PowerDVDNVIDIA NVDVDAuthoringWare DVD Integrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост