BO6KO Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 Айде Локоооооооо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 (Редактиран) Запознат съм и не си говоря ей така. Ако все пак държиш на своето можеш наистина да си сметнеш точките.Д А В А Й!!! На всички отбори. За които сезони прецениш - по твое желание! От 1950 до 2006. Може и да не са поредни. Редактиран Октомври 24, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Октомври 24, 2006 Report Share Публикувано Октомври 24, 2006 (Редактиран) Д А В А Й!!! На всички отбори. За които сезони прецениш - по твое желание! От 1950 до 2006. Може и да не са поредни. Хаха има няколко неща които може би съзнателно прескачаш. 1. Ясно си ме цитирал "да си сметнеш", тоест ти да си ги смяташ. Нямам излишно време за да задоволявам нечии капризи.2. В предишния си пост съм написал "в последните години". Говоря за сегашната нова система на точкуване, за точките които са необходими на България за втори отбор в ШЛ, за последните 15 години например.3. Ако все пак искаш да си смяташ точките и за предишните години защо трябва да се започва от 1950? Защото тогава сте създадени? Прибави на Левски спечеленото и от преди тази година. Редактиран Октомври 24, 2006 от Spursy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Имах в предвид сам да си избереш годините, та ако имаш мерак да подбереш най-успешните! И сега ще ти пусна един цитат! Ако искаш после ще ти кажа кой е автора:"Че София се вмириса, въпреки че Бойко Борисов все още успява да извози боклука, е ясно. Че бизнесът на "Белана" процъфтява - също. Че футбол в България преди Станимир Стоилов не е имало - разбрахме. Че не е целесъобразно до декември Левски да гостува в гостуванията си - подписахме се. Че сините са единствения отбор в света, който домакинства на три стадиона в един и същи град - браво. Че Стоичков е от Барселона, а ЦСКА и Парма са... "кои всъщност бяха?" - така е. Че Христо ще вика за Левски на "Ноу Камп" - опасяваме се. Че наказание от един мач /Бардон и Ричард/ се изтърпява без мача да е игран - БФС ни научи. Че до три години Купата на европейските шампиони ще лъсне на "Герена" - пише го в букварите..."Има и още ама няма смисъл! Прекръстени сте: ФК Жертва ПодуЯне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Темата е "Футбол", а не фк резил! Това какво ме изяжда го прозря, ама пробвай и с нещо друго. И очквам да спориш с аргументи и собствени мисли, а не да копираш уродливия фолклор на агитката си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 (Редактиран) Питай ме на кой е цитата де? Пък и това не е фолклор от агитките, а материал от печатно издание! Схващаш ли разликата? А моите аргумети съвпадат с тези на автора! И виж защо съм ти отговорил да не използваш цитати и кои точно са тези цитати! Spursy, спора с теб ми е много интересен, но все пак имаш отправено едно предизвикателство, а мълчиш упорито! И продължаваш да сипеш лумпенизирани мисли. Кога ще ми отговориш? Редактиран Октомври 25, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Всъщност въобще не ме интересува от кой е цитата. Разлика също не виждам защото спортната преса в България отдавна е доказала, че е много пристрастна. Едни журналисти си пишат само възхвалявайки сините други - червените. Поради тази причина не съм си купувал спортен вестник от години. Изобщо не мълча упорито... когато имам време да посетя тази секция винаги ти отговарям. не очаквай да прекарвам всекидневието си тук за да си спорим. Ако не ми вярваш не знам дали Трагеди може да потвърди, че когато посетя този раздел почти винаги отговарям. Какво предизвикателство имаш... ти не си запознат са точките и както казах ако държиш сметни си ги както искаш, за последните 5-10-15 години... ако искаш си ги подреди по категорийки. Може и една обща да направиш. Да не забравиш само да споменеш за големи отбори като: Васас, Дукла, Ференцварош, Тирол Инсбрук, Ка Акурейри, Торпедо и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 Какво предизвикателство имаш... Аз и ти! Един срещу друг! С топка в крака! Защото на клавиатурата си ми повече от прозрачен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 Не съм играл футбол от около 5 години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 Спираме спора!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 И аз не съм играл футбол от много години, защото като ме видят на футболното игрище, всички или изчезват, или падат с контузии и прекратяват играта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 Аз пък ритам по три пъти седмично! Ако искате може да спретнем едно форумно мачле. Дамите ще са агитка, освен ако няма желаещи да ритат с мъжете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Spursy Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 (Редактиран) Идеята не е лоша, но имайки предвид казаното по горе държа Tragedy да е от моя отбор за да не пострадам сериозно Давайте предложения за някой не много скъп терен в София с изкуствена трева (не от най-голямите) deyan не знаех, че за да мога да споря на футболна тема трябва и да играя.... Редактиран Октомври 26, 2006 от Spursy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Октомври 27, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2006 И линейка ли ще трябва? Освен да си се делнем цървенки на синки и да се почваме! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 27, 2006 Report Share Публикувано Октомври 27, 2006 deyan не знаех, че за да мога да споря на футболна тема трябва и да играя....Ми те и спортните ви журналистчета не знаят, ама после пишат ли пишат... При това положение спор с теб не мога да водя - ти ще си ляляш, пък футбол само от екрана си гледал! Подозирам че и на стадиона ходиш макс три пъти в годината.Това беше от мен! Спри да се обръщаш към мен вече в тази тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост