Night_Raven Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 Можеше поне да дадеш линк към почти-оригинала, който се намира точно при нас, в тази тема. В действителност дадената от теб тема е копирана от Diabolik, който има личното ми разрешение да ползва материала, и е внесъл някои допълнения, но пък липсват други части. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 Можеше поне да дадеш линк към почти-оригинала, който се намира точно при нас, в тази тема. В действителност дадената от теб тема е копирана от Diabolik, който има личното ми разрешение да ползва материала, и е внесъл някои допълнения, но пък липсват други части.Грешката е оправема. Просто се разрових в нета и открих линка който бях дал истината е, че не знаех, че тази тема я има в софтвизията т.к. не търсих във форума /което можеби трябваше да направя/ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 OFFTopic: ще се изненадаш колко много се плагиатства от SoftVisia. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 OFFTopic: ще се изненадаш колко много се плагиатства от SoftVisia. Това говори много добре за форума , Лошото е, че хората които вземат тема и я пускат в друг форум не казват от къде е взет в действителност материала или от къде са черпили информация. п.д. Първо ще ровичкам и търся във Софтвизията след това в чичко google. Да спираме и да караме на ЛС, че ще прецакаме темата и бати ще ни бие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rxx63 Публикувано Май 10, 2008 Report Share Публикувано Май 10, 2008 Бихте ли ми изпратили ръководство за работа с subtitle workshop .Благодаря предварително.rosenhristov@abv.bgЗдравей!Чакай, че и аз се обърках.Става дума за програмата subtitle workshop нали?Ето линк за изтегляне на версия 2.51, която е на български , включително и хелп менюто.Тук!Дано ти свърши работа.А иначе по проблема ти писах- моля дай още инфо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2008 Report Share Публикувано Май 10, 2008 Ръководства не се изпращат на email адреси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martina99 Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Моля ви за ръководство за работа с CORELDRAW.Ако е възможно,разбира се.Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hanbolo Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Моля ви за ръководство за работа с Adobe Acrobat 8 Professional Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rxx63 Публикувано Юни 12, 2008 Report Share Публикувано Юни 12, 2008 Търся ръководство за работа с Free Download Manager Manager или друга добра и бърза програма за сваляне на видео или клипове от You Tube Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rewisto Публикувано Юни 20, 2008 Report Share Публикувано Юни 20, 2008 Незнам дали няма такава тема но нямах време да разгледамМоже ли някой който знае да обесни с картинки как може да се направи... да не се вижда някой знак на видео файлказваха ми че ставало с Virtual Dub но не искаха да ми обеснят как ставаПример:Аз записвам чат пат от neterra.tv и ми излиза техния знак има ли начин да се премахне или поне да е размазан моля да помогнетеMSU LogoRemover UserGuide е филтър във Virtual Dub, който служи за премахване на лого от записи на филми от телевизията, също и на вградени субтитри. Лошото е, че ръководството е на английски и малко трудно е за ориентиране, но чрез картинките дано стане по-ясно за това как се извършва премахването. Аз правих проби, но нещо зациклих при определяне на координатите на това, което исках да изтривам. Надявам се, че все някой ще успее да се справи с проблема.________________MSU_Logo_Remover_User_Guide.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Юли 9, 2008 Report Share Публикувано Юли 9, 2008 Здравейте!Изтеглих си програмата за криптиране на дискови дялове - TrueCrypt, и не знам защо, но нещо не мога да я схвана.Искам да криптирам самите налични дискови дялове: C:/D:/E:/F:, а не да създавам други! Моля, някой ако знае, да даде едно рамо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peco Публикувано Юли 12, 2008 Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Здравейте!Ако може да дадете ръководство за работа с Pinnacle Studio 12,ще Ви бъда благодарен!В общи линии се справям, ама не мога да разберакак да направя менюто на DVD-то, след катосъм направил филма.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evga Публикувано Юли 16, 2008 Report Share Публикувано Юли 16, 2008 Моля ви за ръководство за работа с CORELDRAW.Ако е възможно,разбира се.Благодаря Ви предварително.И аз много искам ръководство за "CORELDRAW".А за "sony vegas"7.0 също много,много искам,видях около 3 или 4 искания за нея,но не открих такива/ръководства/.Днес цял ден се ровя из нета намерих само това-Инструкции за начинаещи-видеоурок.В момента най-наложащото ми е да си върна настройките на програмата в началния им вид-както са си били ,когато съм инсталирала програмата.Нещо я разбърках и сега ми се е появило едно "чук-чук.." :'( -някакъв ефект и не мога да го премахна,а и прозореца на видеото искам постоянно да ми се вижда,а той се скрива,когато искам да сложа някой от ефектите на видеото,затова най-лесно ще ми е ако има начин да върна настройките както са си били и чак тогава да изпробвам всичко,което схванах от видеоурока.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Юли 23, 2008 Report Share Публикувано Юли 23, 2008 Здравейте, дали някой ще може да направи една темичка с ръководство за работа с програмата ProShow Gold Мерси много предварително на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evga Публикувано Юли 24, 2008 Report Share Публикувано Юли 24, 2008 Tук май никой не отговаря.Тогава аз пак ще отговоря.Намерих решение на проблема си.Първо-въпросното "чук-чук"-го махнах от "metronome"-била съм го включила от там.Другото-връщане на заводските настройки на програмата,така и не разбрах/когато ми трябваше /как да ги възстановя,деинсталирах програмата,почистих след нея с "Ccleaner",реснах го и после инсталирах наново,оправои се,но после в един форум ми казаха ,че:След като заредиш програмата отиваш горе в менюто Options-Preferences и долу в дясно има бутон Deafault All,натискаш го и всичко би трябвало да си дойде на мястотоНе го изпробвах,защото вече бях я инсталирала на ново,но поне за друг път ще знам.Сега пак ще попитам нещо относно "сони вегас"7,дано някой ми каже този път.Как се запаметява проект-направен с програмата,така ,че след това да е във формат"ави" или там какъвто и да е за гледане не само със "сони вегас",а и с плеъра,който ти е на компютъра?Пробвах със"сейв ас"-посочвам къде да се запамети,но после ми излиза с иконка на самата програма и пише"тип-сони вегас" само с нея се отваря.Не може ли да се запамети в друг формат?Пробвах да конвертирам с"ксилисофт видео конвертор",но ми излиза грешка,такъв тип файлове не може да конвертира програмата,защо?Не може да няма начин!Моля ви ако знаете,кажете ми!Пак благодаря предварително!Дано някой ми отговори този път.Весел ден ви желая!http://bgchart.net/img/clover.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост