nnntrance Публикувано Март 1, 2008 Report Share Публикувано Март 1, 2008 Добър Ден! от скоро започнах да си записвам ДВД-та сам... и днес за пръв път се сблъсках с един проблем..... та за това бих искал да се обърна към вас за помощ.... има ли някой който да може да ми каже...как мога да сложа Аудио на ДВД (и ако да ми препоръча пограмка с която се прави).... така че да запазя менюто на филма ... и ако е възможно да направя само една малка промяна/корекцияв него ..... като напиша/означа/покажа в главното меню (там където са аудиотата които съдържа ДВД-то) БЪЛГАРСКИ.... така че, когато някои иска да гледа въпросния филм да може да стартира аудиото от менюто..... Предварително Благодаря за оказаното съдеиствие! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Март 2, 2008 Report Share Публикувано Март 2, 2008 Здравейте. Използвам Object Dock Plus и бих искал да ми обясните как се работи с SysStats, тъй като не съм много на "ти" с английският. По принцип съм направил това, което е показано, като инсталация, но не мога да стартирам нито един от мониторите за следене на CPU, CPU Temperature и т.н. Какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Въведох тук в търсачката Comodo Firewall но не излезе нищо на яве ,ако някой знае къде има ръководство за настройки на български (желателно) ,ще съм му много благодарен и не само аз ,а и многото фенове на тази защитна стена също ще се радват .Напоследък набира голяма популярност сред потребителите. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 Здравейте,Доста дълго време търсих някоя тема, но не успях да намеря. Затова моля ако има някоя такава тема тук да ме извините...Аз искам да помоля не точно за ръководство конкретно с програма, а по скоро за някоя статия за Графични файлови формати (jpeg, bmp, png, psd, raw и много други) - какво точно представляват, от какво се състоят, къде и за какво се използват и т.н. Предварително Благодаря много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Март 11, 2008 Report Share Публикувано Март 11, 2008 SURF_lady, ето тук има информация: цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 11, 2008 Author Report Share Публикувано Март 11, 2008 Здравейте,Доста дълго време търсих някоя тема, но не успях да намеря. Затова моля ако има някоя такава тема тук да ме извините...Аз искам да помоля не точно за ръководство конкретно с програма, а по скоро за някоя статия за Графични файлови формати (jpeg, bmp, png, psd, raw и много други) - какво точно представляват, от какво се състоят, къде и за какво се използват и т.н. Предварително Благодаря много Привет Лети, Можеш да започнеш с една много интересна статия на колегите от PCWorld - http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&...paper&n=126 После можеш да се прехвърлиш към Уикипедия - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%...%B8%D0%BA%D0%B0и http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%...%B8%D0%BA%D0%B0 ... и оттам да следваш линковете към файловите разширения. Ето и още една интересна статия - http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&...paper&n=287 Тук има също за графичните файлови формати - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%...%BD%D0%B8%D1%8F Ето и още една интересна статия - http://www.newteck.bg/computer/articles.ph...;article_id=573 Дано да съм ти помогнал SURF_lady, ето тук има информация: цък Хехехеххеххех, Виктор определено обаче изтрепа рибата Страхотно материалче, жалко че не го намерих първи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
branikova Публикувано Март 13, 2008 Report Share Публикувано Март 13, 2008 Здравейте.Моля за помоща ви.Не се ориентирам как да ползвам 'jv16 PowerTools 2008 ,а и не успях да я настроя на друг език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Март 27, 2008 Report Share Публикувано Март 27, 2008 Моля за ръководство на (WebcamXP Pro 2008 v4.10.075) или поне линк към БГ превод.Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
totosmoto Публикувано Март 30, 2008 Report Share Публикувано Март 30, 2008 Здравейте! Случайно попаднах тук и видях, че има доста интересни теми. Наскоро си инсталирах Open office, която е безплатната алтернатива на Microsoft office. Почти еднакви са, но все пак имат някои различия. Видях една тема за ексел и мисля, че ще е хубаво да се направи подобна тема и за алтернативата на ексел в Open office. Ето го и първият ми въпрос. Как може да се защитят само отделни клетки в един документ без да се защити целият документ? Има такъв въпрос в темата за ексел, обаче в Open office не става така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itodorov Публикувано Март 31, 2008 Report Share Публикувано Март 31, 2008 Най-напред определяш кои клетки ще са защитени и кои - не. По подразбиране всички клетки са защитени, така че е необходимо да съобразиш дали е по-подходящо да избереш всички наведнъж, после да им махнеш защита и накрая да защитиш само онези, които е необходимо, или пък да избереш и премахнеш защитата само на определени клетки, ако това ще е по-бързо и лесно. Задаването/премахването на защита, или скриването на отделни клетки, става от менюто "Format" -> "Cells" -> (таб) "Cell Protection" -> (опция) "Protected", както и от контекстното меню. След като направиш това, отиваш в менюто "Tools" -> "Protect Document" -> "Sheet" и след въвеждане на парола и запис на документа, клетките в този лист (sheet) ще бъдат защитени срещу промяна. Премахването на защитата става от същото меню. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Моля за ръководство на (WebcamXP Pro 2008 v4.10.075) или поне линк към БГ превод.Мерси предварително! Преведох си я сам, но с тези сървъри... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Април 17, 2008 Report Share Публикувано Април 17, 2008 Здравейте всички искам да почна да се занимавам с тази програма и ви моля да ми намерите линкове с уроци Търся уроци на Български за Traktor DJ Studio! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexalex1976 Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 Нека в тази тема всеки, който желае да се научи как да работи с дадена програма или просто желае да прочете ръководство за работа с нея, да напише своето желание, а пък ние ще се постараем да го изпълним (стига да сме достатъчно компетентни по програмата). Ако не сме достатъчно уверени, то поне ще намери ръководство и ще го преведем.Помощ,съвсем скоро си купих комютър,намерих едно ръководство за работа с Bit Comet ама сигурно някъде бъркам и нияо не ми се получи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 Помощ,съвсем скоро си купих комютър,намерих едно ръководство за работа с Bit Comet ама сигурно някъде бъркам и нияо не ми се получи!Браво на теб, но не става ясно от нас какво се иска. Ще бъдеш ли така добър(а) да обясниш по-подробно ситуацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 28, 2008 Report Share Публикувано Април 28, 2008 Здравейте всички искам да почна да се занимавам с тази програма и ви моля да ми намерите линкове с уроци Търся уроци на Български за Traktor DJ Studio!Здравей не знам колко си запознат с миксове,скречове и др. и какви са DJ-ските ти умения но като начало може да разгледаш това:Полезно за начинаещиТеория на миксиранетоРабота с FLStudio Цифрово аудиоНадявам се, че ще са ти полезни Добавям и тези Видео уроци за Traktor DJ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост