Tragedy Публикувано Декември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2007 Здравейте,Моля ви за ръководство за работа с word основни неща и всичко каквото някой знае.Благодаря ви предварителноЗдравей, Може да драсна нещо, но моля те да поясниш какви точно основни неща. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Желая, ако е възможно, малко повече пояснения за това, как се настройват FireTune и FasterFox, и по-точно опцията Custum на FasterFox. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
berada Публикувано Януари 18, 2008 Report Share Публикувано Януари 18, 2008 Здравейте на всички!Много ми трябва ръководство за работа с WinRAR и по-точно как мога от един DVD диск с архивиран файл да го рацепя на няколко архивирани CD-та.Четох при свалянето на WinRAR как да се настрои но не можах да разбера как да направя това разцепване.Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2008 Здравейте на всички!Много ми трябва ръководство за работа с WinRAR и по-точно как мога от един DVD диск с архивиран файл да го рацепя на няколко архивирани CD-та.Четох при свалянето на WinRAR как да се настрои но не можах да разбера как да направя това разцепване.Благодаря Ви предварително!Здравей, можеш да погледнеш това ръководство - Ръководство: Как да създаваме и да работим с архиви с помощта на WinRar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolad Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Ще съм много благодарен ако някой напише ръководство за работа с VNC viewer - как се свърват компютрите и какво точно може да се прави.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dianasf Публикувано Февруари 3, 2008 Report Share Публикувано Февруари 3, 2008 Нека в тази тема всеки, който желае да се научи как да работи с дадена програма или просто желае да прочете ръководство за работа с нея, да напише своето желание, а пък ние ще се постараем да го изпълним (стига да сме достатъчно компетентни по програмата). Ако не сме достатъчно уверени, то поне ще намери ръководство и ще го преведем.Здравейте!Благодаря, че Ви има! Намерих при Вас много програми, за които търсих ръководство за работа, Благодаря!Искам да Ви помоля да публикувате ръководство за работа с Kool Moves!Хубави дни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gatakaland Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Здравейте, Може ли някой да помогне с ръководсво за работа с Almeza MultiSet!Благодар! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hanbolo Публикувано Февруари 7, 2008 Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 OziExplorer е програма за GPS навигациция и много бих се радвал ако някой се заеме да напише ръководство за работа с нея!)))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cheers Публикувано Февруари 7, 2008 Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 Възможно е за OziExplorer има някаква книга или ръководство, но може да греша. Хелпът на OziExplorer е доста добър, но може да погледнеш това: Цък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martinito Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Здравейте, имам нужда от ръководство или обяснение как се създават обекти (врати, прозорци, мебели) в ArchiCAD. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepino Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 ЗДРАВЕЙТЕ, ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ 3D HOME ARCHITECT,АКО МОЖЕ НЯКАКВО ОПИСАНИЕ КАК РАБОТИ... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ogmsw Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 Здравейте!! Извинявам се предварително,че Ви притеснявам. Но имам нужда от помощ за Excel.Кажете ми как да го накарам да ми показва дата с 6 м. напред от днешна дата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Planet_Rocker@or*Die Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 Незнам дали няма такава тема но нямах време да разгледамМоже ли някой който знае да обесни с картинки как може да се направи... да не се вижда някой знак на видео файлказваха ми че ставало с Virtual Dub но не искаха да ми обеснят как ставаПример:Аз записвам чат пат от neterra.tv и ми излиза техния знак има ли начин да се премахне или поне да е размазан моля да помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 Незнам дали няма такава тема но нямах време да разгледамМоже ли някой който знае да обесни с картинки как може да се направи... да не се вижда някой знак на видео файлказваха ми че ставало с Virtual Dub но не искаха да ми обеснят как ставаПример:Аз записвам чат пат от neterra.tv и ми излиза техния знак има ли начин да се премахне или поне да е размазан моля да помогнетеВиж тази тема, което не е написано или не можеш да направиш - питай там! Поздрави :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lazo72 Публикувано Март 1, 2008 Report Share Публикувано Март 1, 2008 може ли някакво ръководство на програмата VideoChargePro как се използва при съединяване на две части от филм в едно може и някоя друга програма но да вади хубаво качество и да не е Virtualbub , благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост