^Zori^ Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Здравейте! От скоро работя с Windows Movie Maker. Правя всичко както е обяснено в инструкциите, но след като пусна да видя как се е получил клипа има само музика, а картините, които съм сложила, не излизат - има само черен екран. Може ли някой да ми обясни защо става така? Много ще съм ви благодарна! Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan4o Публикувано Юни 21, 2007 Report Share Публикувано Юни 21, 2007 Здравейте,ако може някой да ми каже как да направя видео когато играя някоя игра.10x предварително :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 21, 2007 Report Share Публикувано Юни 21, 2007 Здравейте! От скоро работя с Windows Movie Maker. Правя всичко както е обяснено в инструкциите, но след като пусна да видя как се е получил клипа има само музика, а картините, които съм сложила, не излизат - има само черен екран. Може ли някой да ми обясни защо става така? Много ще съм ви благодарна! Благодаря предварително!Макар да съм работил с Movie Maker само веднъж, ще направя опит да помогна. Обикновени картинки ли използваш за клипчето? Здравейте,ако може някой да ми каже как да направя видео когато играя някоя игра.10x предварително :) Ръководство за работа с FRAPS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan4o Публикувано Юни 22, 2007 Report Share Публикувано Юни 22, 2007 Е не може ли с Windows Movie Maker да направя видео,защото някои хора с него си правят видеота Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2007 Report Share Публикувано Юни 22, 2007 Movie Maker служи за обработване на вече създадени видео файлове, а не за създаване на такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Юли 2, 2007 Report Share Публикувано Юли 2, 2007 Movie Maker служи за обработване на вече създадени видео файлове, а не за създаване на такива. а били ми обяснил как става обработката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2007 Report Share Публикувано Юли 2, 2007 а били ми обяснил как става обработката?Като казах, че не е за създаване на клипове имах предвид, че не може да записва такива от видео камера или друг източник, а не че не може да създава клипове от други файлове.Ами то не може да се обясни с едно изречение. Като цяло си зареждаш клипчетата, картинките и аудио файловете и от тях си правиш общо клипче както искаш. Намираш се в тема, която е ръководство за програмата, можеш да прочетеш първия пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tigara3 Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 здравеите,аз си направих клипче обаче не мога да го пусна във бс плеар или уинамп-а,искам да го направа във друг формат които става за гледане,моля ви обяснете ми.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Кажи какъв изходящ формат излезе след като си направил видеото? Може да пробваш да прекодираш в подходящ формат филмчето си с безплатния MediaCoder. Програмата има български интерфейс. Снимка:http://img412.imageshack.us/img412/8953/32077691pz5.png Имам и друг съвет. Аз използвам един хубав плеър: VLC Media Player. Ако имаш проблем, опитай с този плеър. Има страхотни възможности да пуска всевъзможни формати медия. Но е добре да огледаш какъв кодек-пакет използваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
5qq Публикувано Юли 17, 2007 Report Share Публикувано Юли 17, 2007 Здравейте, искам да питам: 1. Каква е пречината програмата да ми изчезва моментално, когато искам да добавя текст или ефект(отпреди не беше така)?2. Мога ли да смалям клипчета от 156мб (примерно) на <100мб? и ако не предложете ми как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Здравейте, искам да питам: 1. Каква е пречината програмата да ми изчезва моментално, когато искам да добавя текст или ефект(отпреди не беше така)?2. Мога ли да смалям клипчета от 156мб (примерно) на 1. Някакъв бъг вероятно. Изключително трудно е да се каже от какво може да е.2. В предния коментар, преди твоя, има едно добро решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
5qq Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Явно е нещо се е бъгнало:( мъчих се да я преинсталирам ама нещо нестава пак си е така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monkata95s Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Здравейте,работя с програмката от скоро и все още не ми е много ясно всичко.Успях все пак да си направя клип,но когато го гледам не успявам да прочета текста до край,защото тече много бързо.Вапроса ми е има ли начин да го забавя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2007 Report Share Публикувано Юли 19, 2007 Явно е нещо се е бъгнало:( мъчих се да я преинсталирам ама нещо нестава пак си е такаВъзможно е да конфликтира с някой друг софтуер, драйвери или кодеци. Не се знае. Можеш да опиташ, колкото за пробата, под Safe Mode да видим дали ще има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monkata95s Публикувано Юли 19, 2007 Report Share Публикувано Юли 19, 2007 Някой ще ми отговори ли на въпроса или да се чудя само защо съм го задала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост