Lunatic Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 Айде кажи ми някоя програмка също толкова лесна като Windows Movie Maker. Ама да мога да правя направо AVI-та. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 Айде кажи ми някоя програмка също толкова лесна като Windows Movie Maker. Ама да мога да правя направо AVI-та.За жалост не се сещам такава. Почти не обработвам видео. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 Привет!Кажи какво по- точно искаш да правиш. Ако ще правиш филмче от серия снимки, с ефекти и музика и искаш да ти ги запази в avi. формат Inalbum Deluxe ще ти свърши чудесна работа.Ръководство за работа с нея можеш да видиш тук:Тук!С програмата се работи лесно и стават много стилни според мен клипчета.Ако обаче искаш да обработваш avi-та- тя не може да го направи. Затова кажи, какво точно ти трябва, за да опитаме да помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Snow_Queen Публикувано Декември 31, 2006 Report Share Публикувано Декември 31, 2006 Здравейте на всички!Аз отскоро работя с movie maker и имам едни проблем,значи позволява ми филма да се състои само от 7 части,след което програмата си се изключва сама.Слагам седем картинки например и след седмата се изключва.Ако някой може да помогне ще съм много благодарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Януари 1, 2007 Report Share Публикувано Януари 1, 2007 Благодаря,супер си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Charmed Публикувано Януари 3, 2007 Report Share Публикувано Януари 3, 2007 (Редактиран) Първо здравейте и честита нова година, относно програмата... ами аз съм пъхал в нея цял филм от 700Мбайта или към 2000-3000 части и си работи ,а и това за песента... може да се скаси, но и зависи от версията. При XP е с версия 1.1.2427.1 (не 2.00) и такива екстри като описаните с началните надписи и меню Tools няма както и SP2 и даже 1 не са част от Windows, а се изтеглят и и нсталират. ПП:Да не кажем, че SP2 работи на малко машини и на така като моята направо и видя сметката и едвам си поправих горе-долу Windows-а после. Да не говорлим, че този Пак е голям колкото целият Windows. А за добавянето на още песни... ами Import-ваш песента първо, после кликваш на нея и я местиш както първата. появява ти се едно [] и гледаш просто да е след края на предната. Между другото ако преместиш едната снимка върху другата се получава плавно преливане на едната в другата По привцип това става като първо "увеличиш" клипа отдолу който създаваш, после маркираш снимката и по-горе ти излизат едни триъгалничета. с тях може да напрвиш да заема по голям интервал от време или по маълк. Демек по дълго да стой на екрана. Просто я преместваш малко да е върху предната с 1 деление и се получава преливане Редактиран Януари 5, 2007 от Charmed Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Януари 5, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2007 При XP е с версия 1.1.2427.1 (не 2.00) и такива екстри като описаните с началните надписи и меню Tools няма както и SP2 и даже 1 не са част от Windows, а се изтеглят и и нсталират. Човече сигурен ли си в това което казваш??? Аз не съм много.Aз съм с SP2 и всичко това, което съм описал в първият си пост го има. Не съм инсталирал никакви други неща.Аре вече преди да пишеш нещо да провериш дали е така и тогава да пишеш. Кво щe кажеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
klain Публикувано Януари 21, 2007 Report Share Публикувано Януари 21, 2007 Много полезно ръководство. Справих се без затруднения. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelcheto Публикувано Февруари 24, 2007 Report Share Публикувано Февруари 24, 2007 Здравейте на всички!Аз отскоро работя с movie maker и имам едни проблем,значи позволява ми филма да се състои само от 7 части,след което програмата си се изключва сама.Слагам седем картинки например и след седмата се изключва.Ако някой може да помогне ще съм много благодарна. Здравейте!Изтеглих версията 2.0 от сайта който Ванката беше оставил и имам същия проблем.Някой може ли да ми помогне.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Април 6, 2007 Report Share Публикувано Април 6, 2007 Здаревеите обяснението за работа с Movie Maker е страхотно, но имам един проблем които спира всичко и той е че като си отворя Movie Maker не ми излиза прозореца Моvie Tasks! Моля ви кажете ми от къде да го извадя? ще съм ви благодарна :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 10, 2007 Report Share Публикувано Април 10, 2007 Привет, Има два начина да извадиш подпрозореца Movie Tasks. Единият е като чукнеш върху бутона "Tasks" в лентата с бутони в горната част на програмата (бутона е маркиран в жълто):http://pics.softvisia.com/design/pics/MovieMaker1.png А другият начин е като чукнеш бутона "Tasks" от менюто "View" в най-горната част на програмата (бутона е маркиран отново в жълто):http://pics.softvisia.com/design/pics/MovieMaker2.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DANJO Публикувано Април 11, 2007 Report Share Публикувано Април 11, 2007 (Редактиран) ЗДРАВЕЙТЕ,програмата ми работеше чудесно, но днeс при опит до вляза от capture from video device ми изписва някакво съобщение че не намира камерата и не мога да стартирам.Моля ви даите ми съвет какво да направя Редактиран Април 11, 2007 от DANJO Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Април 11, 2007 Report Share Публикувано Април 11, 2007 Tragedy благодаря ти много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lp_fena Публикувано Април 14, 2007 Report Share Публикувано Април 14, 2007 ЗДРАВЕЙТЕ,програмата ми работеше чудесно, но днeс при опит до вляза от capture from video device ми изписва някакво съобщение че не намира камерата и не мога да стартирам.Моля ви даите ми съвет какво да направяРестартирай програмата и пробвай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sweet`viki Публикувано Април 16, 2007 Report Share Публикувано Април 16, 2007 (Редактиран) ей хора ще сам ви много благодарна ако някой ми обесни как да си оправя Windows Movie Maker начи моя проблем е следния:там кадето се добавя текст или пишеш нещо да се добави кам клипчето/видеото текста се пише обаче нали има да си избираш анимации как да ти излиза написания текст обаче при моя случай няма такова нещо и не може да се добавя текст кам видеото ако някой ме разбра ще бада мн благодарна и щастлива някои да помогне Редактиран Април 16, 2007 от ViKsItY Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост