Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Изтриването на реда няма да премахне самите файлове на съответната операционна система. Те ще си останат непокътнати. Просто няма да извежда менюто за избор на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 ами как да изтрия този уиндоус на Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Е, ако новият Windows е на D:, то не е ли логично да изтриеш стария? По принцип махни реда на онзи Windows, който не ти трябва и после просто изтрий папките на ненужния вече Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 направих както ми каза и сега при стартиране ми излиза уиндоус профешънъл и на втори ред виндоус дефолт ето и boot.ini[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 На реда default=... промени цифрата 2 на 1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 сега ще пробвам благодарястанасега ще пробвам да преинсталирам отново уиндоусадано нещо не сбъркам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Втори път инсталирам уиндолса, но пак го инасталирам на Д Какво да направя за да го инсталирам на С Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Е, то от теб зависи. То ти си избираш на кой дял да се инсталира операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolan Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Добре до но аз незнам от каде да задам мястото на инсталацията Ако може да ми кажеш точния пат по който трябва да мина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2008 Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 В темата има достатъчно описания на процеса на инсталация. Виж дали няма да са ти от полза материалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blajkoi Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 можете ли да ми кажете защо след като направя пурво устроиство да ми е CD-ROM след рестарт не ми се зарежда CD-то ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Запазваш ли настройките в BIOS-а? Сигурен ли си, че CD-то, което ползваш, е буутващо? Тествано ли е на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blajkoi Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 за настроиките в BIOS-а съм сигорен но незнам дали CD-то е буутващо можеби не е :( а може ли да ми кажш как да си направя буутващо CD ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Първо пробвай въпросния диск на друг компютър, за да видиш дали там ще зарежда от него. Ако дискът не е буутващо, ще е по-лесно да си намериш друг, отколкото да си направиш. Макар че, ако настояваш, ще опиша как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blajkoi Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 пробван е и на друго pc и неможе да тръгне аз намерих как се прави боотващ CD http://store2.data.bg/chelp/bootcd.htm ako желаеш погледни го и ми кажи дали става така ?мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост