Гост newnickname Публикувано Ноември 3, 2011 Report Share Публикувано Ноември 3, 2011 Създавах втори админстратор, изтривах , но в заветното C :/ Documents And Settings/ папките са същите:All Users и тази която искам да преименувам, а не ми дава. Идеи? Не можеш да преименуваш папката на акаунта, който ползваш в момента. Може само ако влезеш с друг акаунт.За да бъда по-ясен, примерно се логвам не с User както обикновено, а с Administrator.Веднага в C:\Documents and Settings\ до папките All Users & User се появява Administrator (нова папка). След рестарта, влизам си в стандартния акаунт User, който е с административни права - така съм го направил ...и спокойно мога да изтрия папка Administrator, но акаунта си остава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 не ми буутва флашката с WinSetupFromUSB_1-0-beta7.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 За да буутва, трябва да си я направил флашката буутваща с тази програма, която си написал и отделно от BIOS-a да настроиш за 1-во устройство, да буутне USB, ако дъното ти поддържа тази опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 вече буутва но ми пуска grub4dos меню-първото от горе нищо не прави;второто след ентър незнам какво да пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 ПП: ето как изглежда след запис на windows флашката: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 като видиш менютата натисни клавиша 'c'. Ще влезеш в командния ред на grub4dos. Там напиши:Код: cat (fd0)/menu.lstcat (hd0,0)/menu.lst При коя от двете се появява съдържанието на menu.lst? За да излезеш от командния ред- ESC за да се върнеш към менютата, reboot за да рестартираш или halt за да загасиш компютъра. Или направо боцни копчето за гасене/ресет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 като видиш менютата натисни клавиша 'c'. Ще влезеш в командния ред на grub4dos. Там напиши:Код:при мен излизат тия грешки-май тук гледа партишъните,а са 6 при мен на 3 дискаcat (fd0)/menu.lst - грешка 1;15cat (hd0,0)/menu.lst - грешка 23 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 има буут опция за хп,а инсталвам хп-цъкам я за НТЛДР Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Февруари 26, 2012 Report Share Публикувано Февруари 26, 2012 Трябва ХП-то да е записано като имидж файл с Нерото. От БИОС да ти е настроена да се бутва от СД-ДВД устройството. И след рестарт да зареди от диска и следваш инструкциите на екрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
908 Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 да-тъй опитах,но от сд-то ми даже,последно ,но,не искача меню Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RealMadridCF Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 (Редактиран) Здравейте на всички,имам проблеми относно преинсталацията на УИН-а.Първо аз искам да преинсталирма уиндоуса на един компютър,който има само един хард от 40гб.Преди това искам да форматирам харда и да го разцепя на две части - една 15 (за уин-а и програмите) и една 25 за други неща.Лошото е че вчера докато пробвах да го преинсталирам никъде в БИОСА а и в СЕТЪП-а на УИН-А не видях опции за форматиранеи цепене на хард диска ...А след самата инсталация на УИН-А излезе така,че все едно нищо не е правено ,а повечето програми и приложения даваха грешки.Моля за помощ,мерси предварително ! Редактиран Април 1, 2012 от RealMadridCF Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 http://forums.softvi...%B0-windows-xp/-това е ръководството,което ти трябва за да разбереш,как се прави инсталация на Уиндоус ХР.Преди това обаче ще трябва да инсталираш тази-http://softvisia.com...d.php?view.1494 програма,за да си направиш дяловете както искаш,без да си триеш нещата,които ти трябват.Ако обаче никога не си преинсталирал сам,по-добре да повикаш някой който го е правил,за да не си създадеш проблеми,освен ако нямаш нищо ценно на компютъра и не си решил/ла да си правиш експерименти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Твърдият диск може да се нацепи по време на самата преинсталация. Няма проблем за това. Единствено после (след преинсталацията) ще трябва останалите дялове (освен системния) да бъдат ръчно форматирани. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 8, 2012 Author Report Share Публикувано Април 8, 2012 Ръководството за преинсталация в сайта е чудесно и по него с малко знания за комп се справих без проблем!!Поздрави за него! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Avatar Публикувано Юни 1, 2012 Report Share Публикувано Юни 1, 2012 Първоначално не искаше да ми буутва, влезнах в биоса, но липсваше опция CD, затова избрах някаква друга, нещо подобно на код беше. Сега вече изобщо не иска да влезе в биоса. Някой може ли да ми каже какво да направя по въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост