Tokera Публикувано Януари 9, 2012 Report Share Публикувано Януари 9, 2012 Ето виж, този линк, има лимит за 2 гб памет при стартер версията, най-вероятно е това. Така че, едва ли има начин да се оправи, освен със смяна на стартер с друга версия. Все пак изчакай и другите да си кажат мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2012 Report Share Публикувано Януари 12, 2012 А самият лаптоп е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Януари 13, 2012 Report Share Публикувано Януари 13, 2012 А самият лаптоп е? Acer Aspire 5536G редовно си го почиствам но напоследък беше станал доста муден и бавен. Хардиска отдавна ми беше отеснял, затова сикупих външен, разкарах всичко от лаптопа и го преинсталирах. Сега работи доста по добре с Windows 7 Starter, въпреки че ползва само 2gb рам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamerawe Публикувано Януари 14, 2012 Report Share Публикувано Януари 14, 2012 А, никъде не намерих (тук) да пише как се деинсталира (трие) Windows 7.Защото мисля че преинсталация означава да се изтрие и да се направи наново... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simo9129 Публикувано Януари 14, 2012 Report Share Публикувано Януари 14, 2012 При самата пренсталация се форматира диска (дяла). Като ти се покажат дяловете, избираш опции и от там се форматира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kk2012 Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 Имам въпрос..след инсталация на Windows 7, нагласа на регион и език English, Windows ми иска парола на български ( и под прозореца пише Парола на кирилица ), а паролата ми е на латиница...как да накарам Windows 7 да не очаква въвеждането да е на български..има къде да сменя от БГ на english, но е досадно всеки път да кликам...как да го направя да очаква латиница по default ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 Отвори контролния панел -> Change keyboards or other input methods -> Change keyboards... -> в горното падащо меню избери желаната подредба (в случая трябва да е United States-International) -> OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vale6980 Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 много добра статия сега и аз имам проблем става въпрос за лаптоп hp compaq6910p стигам до точка 4.2 и ми иска драивари не мога да ги намеря свалих всички от саита на нр но не ги намира какво да правя благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2012 Report Share Публикувано Май 7, 2012 Ще можеш ли да препишеш поне част от текста от прозореца? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tankovbg Публикувано Юни 17, 2012 Report Share Публикувано Юни 17, 2012 Въпрос за Windows 7 Ultimate. На лаптопа инсталирах една окастрена версия, но доста неща липсват като например невъзможността да се инсталира български езиков пакет, сега се снабдих с пълна версия, възможно ли е върху старата да се направи ъпгрейд (допълване) от новата версия без да се изтриват данни, програмки и прочие...благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2012 Report Share Публикувано Юни 17, 2012 Препоръчвам да се направи пълна преинсталация, т.е. на чисто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodosii1 Публикувано Юли 11, 2012 Report Share Публикувано Юли 11, 2012 Здравейте. Имам следния проблем .Не мога да направя CD ROma да зарежда на първо място.- http://img36.imageshack.us/img36/3568/imag0095h.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2012 Report Share Публикувано Юли 11, 2012 Сигурен ли си, че това е BIOS, защото на мен не ми прилича на него? Настолен компютър ли е? Ако да, каква е дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodosii1 Публикувано Юли 11, 2012 Report Share Публикувано Юли 11, 2012 Сигурен ли си, че това е BIOS, защото на мен не ми прилича на него? Настолен компютър ли е? Ако да, каква е дънната платка? Компютъра е настолен- дъно FOXCONN. Зареждам biosa с DEL+ESC По друг начин не става.Зареждал съм bios на преносими компютри и съвсем друга работа.Тука не ми дава да преместя нищо на никъде .Имали друг начин да псуна диска? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2012 Report Share Публикувано Юли 11, 2012 Модел на дънната платка ще кажеш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост