Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Това е тема, в която можете да задавате въпроси или търсите решения на проблеми, свързани с инсталацията на Windows XP, ръководство за което има в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Тъй като винаги спирам ъпдейтите след инсталация на Windows Xp, лично ти, кои ъпдейти /важни/ би ми препоръчал? Има ли основни ъпдейти, които е желателно да се инсталират, или всички са абсолютно важни и трябва да бъдат инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Лично аз инсталирам само критичните ъпдейти за сигурността. Общо взето се ръководя по следния сайт: www.softwarepatch.com. Става въпрос за ъпдейтите в категория "essential". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 21, 2008 Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Да попитам, само за тези три ъпдейта ли имаш в предвид -------Windows XP Service Pack 3 (XP SP3) Windows XP Service Pack 3 hotfix for AMD procoessors Windows XP Security updates and patches for 2008 -------или включително и Optional updates ./П.С. ----Както спомена за сървис пак 3, преди малко го инсталирах, зареждат ми се страниците страшно бързо, надявам се че не си внушавам :):)/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 21, 2008 Говоря за "Windows XP Security updates and patches for 2008", където са ъпдейтите след излизането на SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valko68z Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 здравейте.нов съм в инсталирането на уиндоус.но бих желал да го усвоя..не изглежда особенно сложно.следвах стъпките описани в нета .инсталира се нужния уин.но маи не ми разпознава мрежовата карта-не се свързва с интернет , а опцията за типични настроики не се появява изобщо.интересува ме тази тема -компа е лаптоп acer 5315.и го закупих, само с виста инсталната на него .но без никакви дискове, нито с ОС, нито с такъв за драйвери.ако ви затруднява обяснение по темата , бихте ли ми пратили някакъв линк ,към подобни разработки в отговорите.благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Друг път не искай драйвери за Vista в тема за XP. Пробвай този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Значи, наскоро си купих нов лаптоп директно с оригинална Виста, обаче тя се развали опитах се да инсталирам старото XP (на другата щайга си върви нормално) но на този лаптоп ми появява още като го боотна преди да ми се появи в кой дял да го инсталирам ми пише, че неможе да ми намери хард диска или, че е заключен (нещо такова) само че на Английски разбира се. Опитах се да инсталирам Виста и стана, но тей като ми омразна и ми дава прекалено много грешки искам XP. Плс, ако някой може да ми разреши проблема да ми пише. Благодаря предварително..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 На въпроса е отговорено в темата Често срещани проблеми и задавани въпроси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Още един проблем, току що си преинсталирах Windowsa, но без да искам размених C с D и сега C-то ми е D. Мога ли да го оправя и как ако може??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Какво точно имаш предвид под "размених C и D"? Обясни по-точно, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Какво точно имаш предвид под "размених C и D"? Обясни по-точно, моля. Ми обикновенно windowsa се слага в Ц но без да искам размених дяловете и Цто и стана Д, и сега windowsa ми е в дял Д. Мога ли да им променя буквичките Д да стане Ц и обратно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Ако си инсталирал Windows в D:, то начинът за "размяна" е да инсталираш отново, но на C:. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Ми обикновенно windowsa се слага в Ц но без да искам размених дяловете и Цто и стана Д, и сега windowsa ми е в дял Д. Мога ли да им променя буквичките Д да стане Ц и обратноАми като се преинсталира се чете много внимателно и не се бърза, то по подразбиране си е на С, но ти си го сменил зорлем на D. Не може сега да се промени. Трябва сега пак да го преинсталираш на С, а D го изтриваш и го създаваш наново. После като инсталираш влизаш в My Computer и даваш десен бутон на D и формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Не е нужно да се форматира дял D:. Ако се направи чиста инсталация с форматиране на дял C:, не би трябвало да си пречат двете инсталации. Т.е. тази на D: трябва да стане неактивна и после могат просто да се изтрият папките от него дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост