urania3 Публикувано Март 28, 2007 Report Share Публикувано Март 28, 2007 GSpot извежда информация за даден файл с какви кодеци е компресиран и, следователно, какви са нужни за гледането му. Като цяло е доста сложно да се обясни кое какво е. Програмата е насочена предимно към напредналите потребители, които се занимават повече с видео компресия и биха извадили полза от информацията. За обикновения потребител полетата с реално приложение са Audio (вляво) и първата част на полето Video (горе дясно). Но това е добра идея да добавя обяснение в темата Статия: Справочник за кодеци. Благодаря за идеята. Ми хайде тогава - сложи начало на благородната си мисия и направи необходимата добавка в темата...Аз ще чакам с надежда и трепетно вълнение да запълня фаталните липси на информация,които ми вгорчиха живота .Благодаря ти за любезната грижа и - успех в делата ти. Да си жив и здрав! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zzmarto Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Моля някой да ми помогне със намирането на раководство за работа със MediaCoder 0.6 Build 3698 Final. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 А и били добре да видиш правописните ти грешки в коментара ти. А имаш ли предпочитание това Ръководство на какъв език да е - Български, АНглийски ... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zzmarto Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 А и били добре да видиш правописните ти грешки в коментара ти. А имаш ли предпочитание това Ръководство на какъв език да е - Български, АНглийски ... ? Сажелявам за грешките но съм с нова клавиатура и трудно се справям с писането. А по повод ръководството ,нека е на бългаски ако може предварително Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Да се надяваме, някой да се заеме и да напише едно кратко Иначе намерих на английски Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zzmarto Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Благодаря ти , все пак мисля да пробвам пък да видим какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 можете ли да обясните как се работи с Ulead VideoStudio 11 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 Мисля, че ще е доста полезно ако някой който е работил с Victoria (4.0 beta) драсне някое ръководство. Програмата е за тестване на всякакви носители, но има и още полезни функции. На руски е , а аз съм скаран с този език малко и ще съм благодарен на всеки , който може да каже нещо за нея.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 Ако драснете едно ръководство за Audacity 1.3 Beta ще сте върха.Програмката е добра, ама пусто така и не мога да я разбера както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 Ако драснете едно ръководство за Audacity 1.3 Beta ще сте върха.Програмката е добра, ама пусто така и не мога да я разбера както трябва.Няма да е много просто...Ако знаеш руски, ето Русская помощь. Иначе ръководствата за програмата (освен на английски език) са дадени тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 (Редактиран) Няма да е много просто...Ако знаеш руски, ето Русская помощь. Иначе ръководствата за програмата (освен на английски език) са дадени тук. Благодаря за отговора.Да се надяваме, че поне някой ще го преведе, за по голяма яснота. Редактиран Май 25, 2007 от black hawk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 25, 2007 Report Share Публикувано Май 25, 2007 black hawkq голям грях имам към теб с това Audacity. Прощавай. Обещах да драсна нещичко, но повярвай ми не ми остана никакво време да го направя. Седнах веднъж, но някак си невъзможно е да се опише набързо. Програмата разполага с доста възможности, както си забелязал. Аз не познавам всичките. Дано скоро успея да попреведа поне малка , основна част. Извини ме още веднъж. Не съм забравила- прлосто пустото време все не стига. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pc_sistemi Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 (Редактиран) Здравейте на всички!!! Търся ръководство на някаква програма няма значение каква е. изискванията са следните: Да е написано от фирмата производител или вносителДа е сканирано Целта на заниятието е следната Трябва да пиша ръководство за потребител. имам направен продект трябва да му напиша едно ръководство и ми трябва облазец. може да е и от игра. Редактиран Май 26, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Привет!Не съм сигурна, че това ще ти свърши работа, но авторът не го определя като дериват на оригинала.Тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 .................Да е написано от фирмата производител или вносителДа е сканирано Целта на заниятието е следната Трябва да пиша ръководство за потребител. имам направен продект трябва да му напиша едно ръководство и ми трябва облазец. може да е и от игра.................. Ето малко примерни ръководства. Написани са от фирмата производител. Не са сканирани. 1. Audacity 1.2 Tutorials.2. CorelDRAW Graphics Suite Tutorials. В допълнение искам да ти препоръчам малко внимание върху текста, който постваш. Има доста правописни и граматически грешчици.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост