Midnight Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 Здравейте. Някой може ли да ми представи по възможност подробно обяснение за работа със програмата Valve Hammer Editor . Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rado95 Публикувано Юли 24, 2009 Report Share Публикувано Юли 24, 2009 Здравейте, имам нужда от Вашата помощ. Много, моля ако може да се направи ревю и скрийншотове, как се работи с програмата ArtRage (инструменти и т.н.). Търсих в статиите, ревютата и ръководствата за програмата, но не можах да намеря. Ако все пак има такова ръководство, но не съм го видяла, то моля да бъда извинена и да ми се посочи линка, за да го прочета. Програмата е необходима на моя племенник, който е приет след 7 клас - информационни технологии, компютърна анимация и изобразително изкуство. Благодаря предварително и Успех във всяко Ваше начинание. PS: Забравих да дам линкове за програмата:1. Това е линк към програмата http://www.ambientdesign.com/2. А това е нещо като ревю на програмата само, че на алглийски - (а него не го разбирам за съжаление) http://www.squidoo.com/artragepainting#module12054358 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tatanka Публикувано Юли 26, 2009 Report Share Публикувано Юли 26, 2009 Здравейте,много спешно се нуждая от ръководство или онлайн уроци по офис 2003,че дълго време не съм го ползвал и много неща малко са ми избягали.Някой може ли да помогне с идея къде мога да намеря нещо онлайн или книга в електронен вариант.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Юли 27, 2009 Report Share Публикувано Юли 27, 2009 Здравейте,много спешно се нуждая от ръководство или онлайн уроци по офис 2003,че дълго време не съм го ползвал и много неща малко са ми избягали.Някой може ли да помогне с идея къде мога да намеря нещо онлайн или книга в електронен вариант.Благодаря предварително. Здравей за сега само това намирам:1.ЦЪК 2.ЦЪК П.С.Виж тази тема може да ти помогне :ЦЪК УСПЕХ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tatanka Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Благодаря ти НЕДО7508.Със сигурност ще ми свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Midnight Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Извинявамс е за коментарът,но не видях ръководство за работа със subtitleworkshop. Ако е възможно да се направи ще ви бъда много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Август 9, 2009 Report Share Публикувано Август 9, 2009 Извинявамс е за коментарът,но не видях ръководство за работа със subtitleworkshop. Ако е възможно да се направи ще ви бъда много благодарен.Виж това, това и това. P.S.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misti_bisti Публикувано Август 18, 2009 Report Share Публикувано Август 18, 2009 Здравейте, Скоро се върнах на работа след 2,5год. майчинство и шефа ми ми възложи задача да разуча програмния пакет на Articulate Rapid E-Learning Studio '09 Pro /съдържа модулите Articulate Presenter'09; Articulate Quizmaker '09; Articulate Engage '09; Articulate Video Encoder '09/.Търсих из нета някаква помощна информация /примери, хелпове/, но за съжаление не открих.Ще бъда благодарна на всеки,който ме насочи към такава.Идеята на шефа ми е след изучаването на работа с пакета да създавам тестове за изпит на персонала за реално време, тестове за обучение /голяма фирма сме/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Август 18, 2009 Report Share Публикувано Август 18, 2009 Здравейте, Скоро се върнах на работа след 2,5год. майчинство и шефа ми ми възложи задача да разуча програмния пакет на Articulate Rapid E-Learning Studio '09 Pro /съдържа модулите Articulate Presenter'09; Articulate Quizmaker '09; Articulate Engage '09; /.Търсих из нета някаква помощна информация /примери, хелпове/, но за съжаление не открих.Ще бъда благодарна на всеки,който ме насочи към такава.Идеята на шефа ми е след изучаването на работа с пакета да създавам тестове за изпит на персонала за реално време, тестове за обучение /голяма фирма сме/. Здравей misti_bisti, виж това:Articulate Presenter 09, Articulate Quizmaker 09, Articulate Engage 09, Articulate video encoder 09. За повече информация тук. Дано да съм ти помогнал поне малко! P.S.УСПЕХ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misti_bisti Публикувано Август 19, 2009 Report Share Публикувано Август 19, 2009 Благодаря ти Недо Сега се захващам да разгледам материалите,които си ми пратил.Мисля,че всяка информация ще ми е от полза.Намерих и на сайта на 4те модула също полезна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misti_bisti Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 На сайта на фирмата www.articulate.com, обаче се натъкнах на информация за Articulate Rapid E-Learning PowerPoint Template Kit - точно модул, който ще ми е необходим за създаване на курсовете за обучение, но за съжаление ние не сме го закупили.Търсих из нета за по-стара версия или изобщо някаква версия,но не открих за съжаление. Ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Септември 1, 2009 Report Share Публикувано Септември 1, 2009 misti_bisti да не би да е това, или това??? Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozan1 Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Здравейте!Опитвам се да намеря видеоуроци или ръководство за работа с Access .Ако някой може да помогне! НА БЪЛГАРСКИ!!!!!:::: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Здравейте!Опитвам се да намеря видеоуроци или ръководство за работа с Access .Ако някой може да помогне! НА БЪЛГАРСКИ!!!!!:::: Цък! Там има урочета както за Office 2003, така и за 2007 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozan1 Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Цък! Там има урочета както за Office 2003, така и за 2007 ЦЪК, но няма нищо за AccessИскам да науча , след като направиш таблици, как се правят връзки , заявки, отчети и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост