ianisa Публикувано Юли 21, 2007 Report Share Публикувано Юли 21, 2007 Моля ви за ръководството за работа с CorelDRAW Graphics Suite X3 ако е възможно!!!!!!! Благодаря ви!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 5, 2007 Report Share Публикувано Август 5, 2007 Здравейте приятели,Някои може ли да даде линк с подробно описание на работа и настройки на PowerIso-последната версия.Предпочитам да е на български/като компромисен вариант става и руския/.Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hanbolo Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Здравейте, инсталирах си Norton Ghost 12,но имам нужда от ръководство за работа с тази програма.Чувал съм ,че може да ме спаси от преинсталация на ОС.Ще се радвам ако някой се заеме сериозно.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Ето, заповядай - не вярвам да има големи разлики във версиите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freako Публикувано Август 12, 2007 Report Share Публикувано Август 12, 2007 Здравейте може ли някой да ми разясни програмите MainConcept MPEG Encoder и TMPGEnc Express. Проблема ми е такъв, че се налага да конвертирам dv и avi Pal от Адоб Премиере в mpeg2 PAL и тези програми са перфектни, но имат хиляди настройки, повечето от които не разбирам и от 50МБ ави стават 150МБ мпег като им сложа ПАЛ резолюцията, което си е доста. Освен това ТМПЕГ мисля че ми слагаше логото на ДИВХ в долния ъгъл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
T0P4O Публикувано Август 21, 2007 Report Share Публикувано Август 21, 2007 Здравейте от мен .. имам една молба ако някои може да ми помогне много ще ви бъда благодарем Ако някой може да ми даде линкове с подробни ръководства за работа с 1 MS Оffice 2003 - Word , Exel , Access и Outlook Express -- Но не инсталация на БГ2 CorelDraw 8 основно може и някоя друга версия3 ACAD Ако може да са преведени на БГ ще е хубаво .. ако не ще се мъча на англииски ... Благодаря ви предварително за помоща нещо подобно на това http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=902 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kanabis4o Публикувано Август 21, 2007 Report Share Публикувано Август 21, 2007 Може ли ръководство за Sony Vegas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hanbolo Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Много ще се радвам ако някой направи или ми даде линк за работа с Acrobat 8 Pro.Програмата им големи възможности,но трябва,но трябва сериозна подготовка и за това е нужно подробно ръководство.Благодаря предварително) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Ще съм благодарен на подробно инфо на Български за MKVToolnix.Тук има за разделяне на mkv http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=22857но ако някои направи нещо по подробно ще е хубаво.И едно преводче на програмата също няма да е излишно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
T0P4O Публикувано Август 28, 2007 Report Share Публикувано Август 28, 2007 Дано не е много нахално от моя страна да ви питам такива елементарни работи .. Един колега си обозил ХP при стартиране на компа веднага му показва че файла c:\windows\system32\config\system missing or corrupt Въпроса ми е .. как да се поправи XP без да се преинсталира ,защото машината е в химична лаборатория и към нея има навързани 6-7 уреда със спецефична настройка която отнема адски много време ...Не съм запознат с repeart на XP и за това моля за помощ.. сложих Boot XP и ме вкара под DOS и от там дадох chkdsk /p после и с /r и на 2 ми вади ще открива няква грешка ... какво трябва да правя след това и има ли начин да възтановя този файл и да подкарам XP без да го преинстал Много благодаря предварително за разбирането А ако някой по запознат направи и една цялосто ръководство "Как да поправим нашето ХP" много ще бъда благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Септември 4, 2007 Report Share Публикувано Септември 4, 2007 Здравеите незнам за къде точно ми е темата,но искам да се направи някаква широконагледна тема - За разкрасяването на windowsa. Всмисъл такъв да се обесни подробно какво е Visual Style, Теми, Objectbar ObjectDoc и всички такива. Има много сайтове за цели виста пакети или за милион скинове, но понякога човек си сбозява windowsa от толкова ненужни неща. Та мисълта ми е подрбоно да се опише и да се направи ревю на някоя програмка с която да може лесно да си ръковдиш windowsa и да го променяш когато ти омръзни. Всмисъл да сменяш теми икони objectбарове и т.н. Дано да сте ме разбрали правилно. Имах една,но забравих как се казва.. За да може човек да е по-сигорен в действията си да знае кое какво е и как може да си го сложи и след това естествено как може да го замени махни и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
T0P4O Публикувано Септември 5, 2007 Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Здр.. Много бих се радвал някои ако може да качи ,ако вече не е качвано ръководство за работа с Microsoft Office Visio 2003Програмката ми е нужна раздел Network/Detail Network Diagram .. за изработването на схема за всичките налични устройства ( PC,Hub,Switch,Servers,принтери и ксеркос машини) на едно предприятие ...Ако някой може да помогне с съвети как по бързо да разуча програмката и има някакво ръководство много ще съм ви благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 5, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Здр.. Много бих се радвал някои ако може да качи ,ако вече не е качвано ръководство за работа с Microsoft Office Visio 2003Програмката ми е нужна раздел Network/Detail Network Diagram .. за изработването на схема за всичките налични устройства ( PC,Hub,Switch,Servers,принтери и ксеркос машини) на едно предприятие ...Ако някой може да помогне с съвети как по бързо да разуча програмката и има някакво ръководство много ще съм ви благодаренТук има един видео урок - http://office.microsoft.com/training/train...=RC101324601033 Също така можеш да видиш линковете тук - http://office.microsoft.com/en-us/visio/default.aspx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
T0P4O Публикувано Септември 5, 2007 Report Share Публикувано Септември 5, 2007 Тук има един видео урок - http://office.microsoft.com/training/train...=RC101324601033 Също така можеш да видиш линковете тук - http://office.microsoft.com/en-us/visio/default.aspx Много благодаря .. за бързата реакция и за помоща ... доста добра и интересна програмка е от пакета Office Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fitil Публикувано Септември 6, 2007 Report Share Публикувано Септември 6, 2007 Някои можели да помогне с някакво ръководсво за работа с AnyDVD и CloneDVD.Предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост