^blue_angel^ Публикувано Май 10, 2007 Report Share Публикувано Май 10, 2007 Или съм изключително сляпа,или нямам такова нещо :'( Като гледам филми там долу до часовника излизат две иконки и на тях пише ffdshow,а на другото ffdshow audio Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2007 Report Share Публикувано Май 10, 2007 Аха, значи имаш глупавия ffdshow. Деинсталирай го и опитай да сложиш някой нормален пакет с кодеци. Например K-Lite Basic трябва да ти свърши работа. Може и някой друг, но не инсталирай ffdshow. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^blue_angel^ Публикувано Май 10, 2007 Report Share Публикувано Май 10, 2007 Стана,вече не блокира.Хиляди благодарности!Ако не бяхте вие още щях да си се чудя Отново благодаря много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaka Dora Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Здравейте .Много ще се радвам,ако някой ми обясни как мога да намаля звука на вече готов клип така че да не се чува за да вмъкна било своя глас или някоя друга песен различна от тази на готовият клип,без да се чува оригиналният звук към клипа мн ще се радвамрако някой намери време да ми обясни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 В долната лява част на Movie Maker първият бутон е Set Audio Levels. Кликането му ще изведе плъзгач, чрез който можеш да зададеш звука от видео клиповете или от аудио пътечката да чуваш. Дано ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaka Dora Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 Получи се мн благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaka Dora Публикувано Май 27, 2007 Report Share Публикувано Май 27, 2007 Искам да се пробвам да направя караоке към една песен,но как се вмъкват буквите и как се постига синхрона с песента ,като в тази песен http://www.vbox7.com/play:42a3a42a отново мн ще съм ви благодарна,ако намерите време да ми обясните Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
na4ito Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 Пробвах се да направя едно слаид шоу,но на моята програма ефектите са твърде скучни.От къде мого да вмъкна по-интересни ефекти ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 Искам да се пробвам да направя караоке към една песен,но как се вмъкват буквите и как се постига синхрона с песента ,като в тази песен http://www.vbox7.com/play:42a3a42a отново мн ще съм ви благодарна,ако намерите време да ми обясните Не мисля, че това може да се направи с Movie Maker. С коя точно програма е правено не знам. Пробвах се да направя едно слаид шоу,но на моята програма ефектите са твърде скучни.От къде мого да вмъкна по-интересни ефекти ?Коя точно програма имаш предвид под "моята програма"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
na4ito Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 Windows movie maker намирам около 10-15 ефекта ,но са много тъпи,даже бих казал че са смешни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 Ами нормално е да са толкова и да са базови. Ти какво очакваш от безплатна и вградена програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
na4ito Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 ааааа това ли било.... е не вярвам другите да ползват платена програма.кажете друга по-добра,че да се я инсталирам pls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 Привет!За слайд шоу можеш да погледнеш Тук!- платена.Има и ръководствоТук!- безплатнаМожеш да прегледаш и платената Wondershare Flash SlideShow BuilderЗа тези се сещам на първо четене.Между другото- безплатната версия предлага доста възможности и непрекъсното се увеличават екстрите и.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
na4ito Публикувано Май 29, 2007 Report Share Публикувано Май 29, 2007 много ти благодаря Данина Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
so6i Публикувано Юни 9, 2007 Report Share Публикувано Юни 9, 2007 Благодара на ванката за разясненията!Относно тази програма-имам проблем с нея.Не мога да сложа музика!Пробвах с хиляди песни но ми изписва че всяка една от тях е невалидна.Някой знае ли къде може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост