Night_Raven Публикувано Май 25, 2011 Report Share Публикувано Май 25, 2011 Напълно сигурно ли е, че "нареждаш" WMV файлове в Windows Movie Maker? Какъв пакет с кодеци имаш инсталиран може да се разбере от контролния панел, откъдето се премахват програми. Трябва да го има там сред останалите програми. Въпросът е дали ще го познаеш, ако го видиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elvito Публикувано Май 26, 2011 Report Share Публикувано Май 26, 2011 ACE Mega CoDecS Pack- предполагам е товар а иначе да то си пише на файловете че са WMV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2011 Report Share Публикувано Май 26, 2011 Препоръчвам ти да разкараш този античен и некадърен пакет и да инсталираш нещо по-актуално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elvito Публикувано Май 27, 2011 Report Share Публикувано Май 27, 2011 Ще може ли да ми препоръчаш някой друг вид ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2011 Report Share Публикувано Май 27, 2011 Ами, те повечето са един дол дренки: CCCP, K-Lite Standard, X Codec Pack и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elvito Публикувано Май 27, 2011 Report Share Публикувано Май 27, 2011 мерси за помощта! Ще опитам и ще вида какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 16, 2012 Report Share Публикувано Януари 16, 2012 Аз съм с Windows 7 и Movie Maker-а се различава от този в показаното ръководство. Може ли да ми обясните как да работя с програмата, защото нито мога да отрежа, нито да съединя клип и не мога да го запиша в друг формат освен .WLMP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Януари 16, 2012 Report Share Публикувано Януари 16, 2012 Аз съм с Windows 7 и Movie Maker-а се различава от този в показаното ръководство. Може ли да ми обясните как да работя с програмата, защото нито мога да отрежа, нито да съединя клип и не мога да го запиша в друг формат освен .WLMP.ЕТО подробно обяснение ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 17, 2012 Report Share Публикувано Януари 17, 2012 Благодаря, но не ми върши работа. Нито е показано как се съединяват клипове, нито как се записват в друг формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Януари 17, 2012 Report Share Публикувано Януари 17, 2012 Благодаря, но не ми върши работа. Нито е показано как се съединяват клипове, нито как се записват в друг формат.Разгледай по-внимателно,показано е абсолютно всичко необходимо за редактиране,съединяване,добавяне на музика,изрязване и още много екстри! http://explore.live....os-videos-using Movie Maker на седмицата дава много повече възможности за сглобяване и поддържа почти всички формати за обработка.А колкото до изходния файл/готовия филм/ той по подразбиране излиза в стандартния формат на Уиндоус,ако искаш да го конвертираш в друг формат,трябва да използваш друга програма.http://www.picvalley.net/u/2270/10344498512074631551326792897F1l1sInvgBD12KuWp09i.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tullamore Публикувано Юли 19, 2012 Report Share Публикувано Юли 19, 2012 Здравейте всички!Искам да помоля някой, който знае да ми препоръча програмка, подобна на Windows Movie Maker с която да мога да добавям надписи, субтитри към музикални клипчета, както и да правя такива със снимки, които аз искам да използвам, но да е с по-големи възможности откъм ефекти... Интересува ме конкретно да мога да правя по-интересни и атрактивни субтитри към музикални клипчета. Windows Movie Maker е малко постен в това отношение, а гледам че има невероятно направени клипчета и ми се иска и аз да мога да подобря качеството на своите. Ще бъда много благодарен, ако някой ми препоръча нещо и страхотно изкарване на оставащите летни дни на всички!:)) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tullamore Публикувано Юли 20, 2012 Report Share Публикувано Юли 20, 2012 Оттеглям въпроса... Намерих, каквото ми трябваше:) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elichka Публикувано Април 8, 2013 Report Share Публикувано Април 8, 2013 Здравейте.Някой знае ли дали е възможно в WMM да се добави снимка върху видео, т.е. видетото и снимката да се покажат едновременно в клипа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 8, 2013 Report Share Публикувано Април 8, 2013 Здравейте elichka,тук има обяснено и тук.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elichka Публикувано Април 8, 2013 Report Share Публикувано Април 8, 2013 k0st4din благодаря ти много, но не това ми трябва. Питам дали има опция докато тече един клип върху него да се покаже една снимка, но в същото време клипът да продължава да се вижда. И ако не може, има ли друга безплатна програма, която прави това нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост