Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Да, това е възможен начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 здравеите искам да попитам за разрешение на следния проблем:setup didnot find any hard disk drives installed in you computer.Make sure any hard drives are powered on and properly connected to your computer,and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continueако някой знае какво да направя да кяжя това ми исписва след като дам enter за да исбера да се инсталира уиндолс-а ................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Хард дискът ти на SATA ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 и идея си нямам дали е на sata замо знам, че е произведен от hitachi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Питам, защото е възможно да е такъв и да са нужни драйвери за SATA контролера по време на инсталацията на Windows. Разбери дали е такъв твърдия диск и кажи дали компютърът има флопи устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 мисля, че е Deskstar 7K80 има флопи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Това е само част от модела и е недостатъчна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 здравеите искам да попитам за разрешение на следния проблем:setup didnot find any hard disk drives installed in you computer.Make sure any hard drives are powered on and properly connected to your computer,and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continueако някой знае какво да направя да кяжя това ми исписва след като дам enter за да исбера да се инсталира уиндолс-а ...................Как се прави диск с Windows XP с вградени SATA драйвери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 ако от тази информация се разбира нещо за харда иначе нз http://i.data.bg/08/03/07/843928_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 Това е странно - според тази информация дискът НЕ Е SATAHDS728080PLAT20 80 7200 Parallel-ATA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 Провери кабелите и джъмпера на твърдия диск дали са както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 всичко си е наред с кабелите и джъмпера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi87 Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Имам един проблем. почнах преинсталация на windowsa и всичко вървеше добре до като не стигнах до въвеждането на 25 цифровия код въведох го и ми изписа че е грешен а диска ми го даде чичо ми който си е инсталирал на компа същия уиндоус какво да правя даите ми съвет защто ми казва че е грешен кода и как да разбера правилния код Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Имам един проблем. почнах преинсталация на windowsa и всичко вървеше добре до като не стигнах до въвеждането на 25 цифровия код въведох го и ми изписа че е грешен а диска ми го даде чичо ми който си е инсталирал на компа същия уиндоус какво да правя даите ми съвет защто ми казва че е грешен кода и как да разбера правилния кодТъй като в този форум не поддържаме разпространението на нелегално съдържание, което нарушава авторската собственост, не можем да ти отговорим на този въпрос, тъй като е незаконно да се инсталира един Windows на повече от един компютър освен ако версията не е VOL. Иначе серийният номер трябва да се намира на стикера, който придружава диска или е залепен на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi87 Публикувано Март 13, 2008 Report Share Публикувано Март 13, 2008 Тъй като в този форум не поддържаме разпространението на нелегално съдържание, което нарушава авторската собственост, не можем да ти отговорим на този въпрос, тъй като е незаконно да се инсталира един Windows на повече от един компютър освен ако версията не е VOL. Иначе серийният номер трябва да се намира на стикера, който придружава диска или е залепен на компютъра.Разбира се, че е VOL, а кода който е на стикера върху диска го записвам правилно, но като го въведа ми пише, че е грешен. Попитах чичо ми защо се получава така, но не можа да ми отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост