Night_Raven Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Да, това е възможен начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 здравеите искам да попитам за разрешение на следния проблем:setup didnot find any hard disk drives installed in you computer.Make sure any hard drives are powered on and properly connected to your computer,and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continueако някой знае какво да направя да кяжя това ми исписва след като дам enter за да исбера да се инсталира уиндолс-а ................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Хард дискът ти на SATA ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 и идея си нямам дали е на sata замо знам, че е произведен от hitachi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Питам, защото е възможно да е такъв и да са нужни драйвери за SATA контролера по време на инсталацията на Windows. Разбери дали е такъв твърдия диск и кажи дали компютърът има флопи устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 мисля, че е Deskstar 7K80 има флопи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Това е само част от модела и е недостатъчна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 el_galaktiko написа: здравеите искам да попитам за разрешение на следния проблем:setup didnot find any hard disk drives installed in you computer.Make sure any hard drives are powered on and properly connected to your computer,and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continueако някой знае какво да направя да кяжя това ми исписва след като дам enter за да исбера да се инсталира уиндолс-а ...................Как се прави диск с Windows XP с вградени SATA драйвери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 ако от тази информация се разбира нещо за харда иначе нз http://i.data.bg/08/03/07/843928_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 Това е странно - според тази информация дискът НЕ Е SATA Quote HDS728080PLAT20 80 7200 Parallel-ATA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 7, 2008 Report Share Публикувано Март 7, 2008 Провери кабелите и джъмпера на твърдия диск дали са както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
el_galaktiko Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 всичко си е наред с кабелите и джъмпера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi87 Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Имам един проблем. почнах преинсталация на windowsa и всичко вървеше добре до като не стигнах до въвеждането на 25 цифровия код въведох го и ми изписа че е грешен а диска ми го даде чичо ми който си е инсталирал на компа същия уиндоус какво да правя даите ми съвет защто ми казва че е грешен кода и как да разбера правилния код Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 didi87 написа: Имам един проблем. почнах преинсталация на windowsa и всичко вървеше добре до като не стигнах до въвеждането на 25 цифровия код въведох го и ми изписа че е грешен а диска ми го даде чичо ми който си е инсталирал на компа същия уиндоус какво да правя даите ми съвет защто ми казва че е грешен кода и как да разбера правилния кодТъй като в този форум не поддържаме разпространението на нелегално съдържание, което нарушава авторската собственост, не можем да ти отговорим на този въпрос, тъй като е незаконно да се инсталира един Windows на повече от един компютър освен ако версията не е VOL. Иначе серийният номер трябва да се намира на стикера, който придружава диска или е залепен на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi87 Публикувано Март 13, 2008 Report Share Публикувано Март 13, 2008 Nicky написа: Тъй като в този форум не поддържаме разпространението на нелегално съдържание, което нарушава авторската собственост, не можем да ти отговорим на този въпрос, тъй като е незаконно да се инсталира един Windows на повече от един компютър освен ако версията не е VOL. Иначе серийният номер трябва да се намира на стикера, който придружава диска или е залепен на компютъра.Разбира се, че е VOL, а кода който е на стикера върху диска го записвам правилно, но като го въведа ми пише, че е грешен. Попитах чичо ми защо се получава така, но не можа да ми отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост