TONIKA Публикувано Юли 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2010 Здравейте!Много Ви моля спешно да ми помогнете!Исках да си изтегля нов офис пакет и се натъкнах на WORDPAK - и стана мазало.Всички фаилове, на които имах текст и таблица не се отварят.Как да оправя нещата-много ми е спешно?Искам да питам и как се възстановяваше системата от контрол панела?Поздрови на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 6, 2010 Report Share Публикувано Юли 6, 2010 Здравей,Опитай да деинсталираш това, което е причинило проблема или да използваш System Restore.Ако сегашния ти офис пакет е повреден, можеш да опиташ да инсталираш OpenOffice.org или да използваш Google Документи, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 6, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2010 WORDPAK я махнах от контрол панела,но файловете са същите-не се отварят.Новия офис пакет на майкрософт....org въобще не струва.Искам да си сложа стария 2003,но не става.С възстановяване на системата дали ще се оправят нещата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 6, 2010 Report Share Публикувано Юли 6, 2010 Нищо не пречи да опиташ, даже и преди да деинсталираш можеше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 7, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Не успявам да върна системата-изписва ми че е невъзможно.Зададох период 30.04.2010.По кратък период ли за задам?С XP съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Искам да си сложа стария 2003,но не става.Как точно не става? Съобщение нещо? Дай по-подробна информация, де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Не успявам да върна системата-изписва ми че е невъзможно.Зададох период 30.04.2010.По кратък период ли за задам?С XP съм.Да - преди инсталирането на офис пакета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 7, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Върнах системата от 31,05,2010 и ми даде,че е възстановена. Eто какво се получи:1.някои от файловете ми се оправиха,но не всички. изписва ми ,че има проблем в C:program files\microsoft office\office11\1033\setup.chmизнамирам всичките,но setup.chm го няма2.изписва ми,че e правен опит да бъде деинсталиран сървъра SQL /SGLEVN.70.RLL/съобщението ми дава,че е повреден и трябва да се деинсталира. в контрол панела не го откривам, за да го деинталирам3.искам да питам дали има програма,която да конвентира каквито и да са видове файлове в обикновени уърд и ексел файлчета МНОГО БЛАГОДАРЯ за помощта на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Не разбрах дали проблемът е решен. Иначе няма как всякакъв файл да се превърне в Word/Excel, защото не всеки файл е текстов файл. Или и това не съм разбрал правилно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Проблемът си остава.Дали да не махна цялия ....2003 и да изтегля OpenOffice.org?Не е толкова добър като ...2003,но ми писна и с Бил ще се развеждам май! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Microsoft Office 2003 деинсталиран ли е от Add or remove programs? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Не е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 SUPERAntiSpyware си я "откраднах" от форума.Тя достатъчна ли е или да си сваля например и авастито? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 Не еКато за начало опитай да деинсталираш първо пакета и тогава да го инсталираш наново. SUPERAntiSpyware си я "откраднах" от форума.Тя достатъчна ли е или да си сваля например и авастито?Това какво общо има с текущия проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 9, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2010 Офис пакета ....2003 не мога да го деинсталирам.Излиза прозорец и ми показва,че започва да деинсталира,но стига да средата на деинтсалацията и изчезва прозореца и така пакета си седи.А да антивир програма-просто питам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост