cplx Публикувано Декември 14, 2013 Report Share Публикувано Декември 14, 2013 Здравейте, например ето така, но много се съмнявам, че ще получите желаният резултат, ако я преместите в друг шийт.http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_119 Dec. 14.jpgИли по-точно, какво имате в предвид да я местите като снимка?Да, благодаря много! Точно за това ставаше въпрос, но като цъкна на него, в новопоявилия ми се прозорец какви настройки трябва да му задам от Alphabetic и Categorized ? Нещата, които ще се съдържат в списъка, в Book Sheet 1 ли се пишат (между Private Sub и End Sub), като с Enter ги пиша на отделни редове ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 14, 2013 Report Share Публикувано Декември 14, 2013 Ето ви няколко варианта:2ри3ти - само пример: Sub Insert_List() Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 1", 0 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 2", 1 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 3", 2 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 4", 3 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 5", 4 End Sub Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 15, 2013 Report Share Публикувано Декември 15, 2013 Ето ви няколко варианта:http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_122 Dec. 14.jpg2риhttp://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_121 Dec. 14.jpg3ти - само пример: Sub Insert_List() Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 1", 0 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 2", 1 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 3", 2 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 4", 3 Sheet1.ComboBox1.AddItem "Продукт 5", 4 End Sub Да, Благодаря! Ако има нещо ще питам пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 22, 2013 Report Share Публикувано Декември 22, 2013 Правя си таблица. Като отида на Print preview, дясната и долната греда не ми излизат, а на работня лист всичко си е ОК. Защо се получава така? Благодаря предварително!! Excel 2010. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 22, 2013 Report Share Публикувано Декември 22, 2013 Преминете на Page Break Preview и си настройте страницата и изгледа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 22, 2013 Report Share Публикувано Декември 22, 2013 При мен не става въпрос за страницата, а за най-обикновенна таблица, на която дясната и долната греда не ми се принтират. От Format Cells -> Border всички греди ги има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 23, 2013 Report Share Публикувано Декември 23, 2013 Направете ми една снимка в Print Preview и Page Break Preview и я прикачете в следващият си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 23, 2013 Report Share Публикувано Декември 23, 2013 Направете ми една снимка в Print Preview и Page Break Preview и я прикачете в следващият си коментар.Заповядай! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 23, 2013 Report Share Публикувано Декември 23, 2013 Здравейте на кое казвате "греда", аз като гледам таблицата се виждат всички обозначения в които е вкарана?Когато я изпринтите(целият шийт) как излизат нещата.Ако желаете прикачете я да я погледна с друга версия на ексел?Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kokidj Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Имам екселски документ в който има колони в които има цифри с десетична точка и ми трябват да са с запетая има ли вариант да ги форматирам за да не ги поправям една по една ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 27, 2013 Report Share Публикувано Декември 27, 2013 Т.е искате да замените десетичната точка с десетична запетая? Темата ще бъде слята с тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 27, 2013 Report Share Публикувано Декември 27, 2013 Здравейтеето ви най-лесният начин: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Искам да свържа с хоризонтални черти 1-1, 2-2 и т.н., без да използвам Shape->line. Ако може по някакъв начин да намаля ширината на клетките в празното поле, но като го направя това се променя и ширината на всички клетки в дадения ред и се скрива номерацията. Пробвах с Freeze Panes да замразя клетките в квадрата и тогава да им намаля ширината им но не се получи. Благодаря предварително! Excel 2010. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Ще може ли още малко обяснение, че не ми става ясно какво точно целите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Декември 30, 2013 Report Share Публикувано Декември 30, 2013 Ще може ли още малко обяснение, че не ми става ясно какво точно целите?http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_143 Dec. 29.jpgТочно това, което сте направилли и вие, но без да използвам shape-line, а cell format-border. И клетките да са с по-малък размер (като тези които съм прикачил аз). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост