Night_Raven Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Ще може ли документ някакъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Ще може ли документ някакъв?Напиши в Google драйвер и после драйвър и виж какво ще излезе линк. Неофициално хората могат да си говорят както си искат - напр. на някой може да му хареса повече да казва къмпютър, защото така било на английски. Друг е въпроса дали е благозвучно и лесно за произнасяне на езика ни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Просто защото всички го ползват по един начин, не го прави "официално" прието. Това, че по-голяма бройка хора прави нещо по даден начин, не го прави правилния начин. Много (може би дори повечето) пишат/изговарят) "имам на/в предвид", а то е просто "имам предвид". Или друг пример: правилно е да се пише "софтуеър", но понеже е трудно за произнасяне и утежнява изговора и правописа всички използват "софтуер".Не бих казал, че нито един от начините за произнасяне на "driver" на български са погрешни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mamute Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Здравейте!Сега използвам Windows XP.Ако инсталирам Windows 7 на друг дял на диска ще работят ли и двете ОС-ми.С Windows 98 и XP ставаше. При стартиране си избирах ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAMENCHE Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Да ще стане колега . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SusanWard Публикувано Април 19, 2010 Report Share Публикувано Април 19, 2010 Здравейте..имам следния проблем не мога да се справя с диска..свалих си windows 7 ultimate и го записах на DVD диск,но явно не както трябва защото при рестартирането на компютъра не намира диска и продължава..(задала съм от boot менюто дискът да е приоритет)таа след цялата тази драма ми се наложи да го инсталирам с виртуален диск иии съответно не успях да форматирам..Помощ...,просто е мазало.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 19, 2010 Report Share Публикувано Април 19, 2010 Здравейте..имам следния проблем не мога да се справя с диска..свалих си windows 7 ultimate и го записах на DVD диск,но явно не както трябва защото при рестартирането на компютъра не намира диска и продължава..(задала съм от boot менюто дискът да е приоритет)таа след цялата тази драма ми се наложи да го инсталирам с виртуален диск иии съответно не успях да форматирам..Помощ...,просто е мазало..Там, откъдето си го свалила, би трябвало да има инструкции за запис на диск и т.н. С коя програма го мъчиш? Запиши го с Nero (Burning ROM), PowerISO, ImgBurn, Ashampoo Burning Studio (Free 6.67), Alcohol 120%, BurnAware Free (Pro) и др. Навсякъде търсиш опцията "Стартиращ диск, Запис на дисков образ (имидж)". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 19, 2010 Report Share Публикувано Април 19, 2010 Нещо друго: след като дискът е записан и машината е настроена да boot-не първо от дисковото устройство, в необходимия момент след рестарта, натискаш ли произволен бутон, за да започне зареждането на инсталацията от него? В противен случай, проверката ще продължи към следващото устройство, докато не се стигне до твърдия диск, с вече наличен на него Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Здрвейте!Много полезна статиика.Мисля д аси инсталирам windows 7 (Сега съм с XP).Имам въпрос.Дали след като си го преинсталирам ще ми се запазат настроиките от интернета или (Там дето си вкл=чвам интернета)Или пак трябва да викам техниците от интернет доставчика да ми го оправят Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Настройките разбира се, се изтриват. С каква връзка ти е нета - PPPoE? Или друга. Може да са ти дали някакви данни за въвеждане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Сажелявам не разбирам!Моя интернет доставчик е arenanet Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Оптичен кабел? Като влизаш в интернет, преди това правиш ли свързване (въвеждане на име и парола) или директно стартираш браузъра и си в мрежата? Както и да е... Той Windows 7 прави детекция на връзката. В контролния панел търсиш "Мрежа и интернет" и там търсиш "Свързване към интернет". Ще разглеждаш и четеш, и ще се оправиш. Ако имаш име и парола си ги приготви за въвеждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danielbonev Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Аз съм на LAN!Нямам потребителско име и парола автоматично ми се вписва.Не защото като си зех компа идваха техниците от интернета да ми вавеждан некви ip-та.За това питам дали трява да ги викам пак?На снимката там в тея настройки нещо прави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 24, 2010 Author Report Share Публикувано Май 24, 2010 Най-добре си запиши настройките някъде, че да не ги викаш да ти усмърдяват къщата като ти ги въвеждат пак. Ако не знаеш как, пиши за да ти обясним ПС: Това идва от 17-ия (ако не се лъжа, и за щастие вече бивш) потребител на твоя доставчик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Не са ли ти дали тези данни? Ако искаш ги питай първо като преинсталираш дали ще трябва да се въвежда нещо или не. Снимка не се вижда, ако имаш предвид, че си качил да я видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост