Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Десен клик върху Computer -> Manage -> Disk Management -> десен клик върху дяла на flash устройството -> Format -> Yes -> от меню File system избираш FAT32 -> OK. Менюто на компютара ми е българско можели да го кажеш на български (мисля че ме разбра) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Десен клик върху Компютър -> Управление -> Управление на дискове -> десен клик върху дяла на flash устройството -> Форматиране -> Да -> от меню Файлова система избираш FAT32 -> OK.Съмнява ме да е било чак толкова трудно за разбиране, но най-вероятно мързелът ти е помогнал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 нещо нестава ? http://prikachi.com/images/94/5264094v.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Тогава си създай дял и при създаването му го форматирай във FAT32. Десен клик върху незаделеното пространство-> Нов обикновен дял или нещо такова. Не ми се инсталира отново български интерфейс на виртуална машина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Мерси много стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Ако инсталираш от диск, може би самият диск не се чете правилно, т.е. може да има някакъв дефект/драскотина. А може би самото оптично устройство не се справя с четенето на диска. Опитай да запишеш Windows на друг носител и опитай отново.Алтернатива е да си направиш инсталационна "флашка". Най-лесният начин е чрез Windows 7 USB/DVD download tool. Пробвах се поне 3-4 пати но не се задейства инсталацията (пробвах и с друга флашка но отново не става) намистам bios-a да буутва от флашката (USB-CDROM) мисля че пропускам нещо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Какви опции за boot устройства има в BIOS-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 RemovableHard Disk CDROMUSB-CDROMLANDisabled Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Опитай за всеки случай с Removable, макар че ме съмнява да може в твоя случай да зареди от USB flash памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Не става и с Removable Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nask0 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 А ще могали да инсталирам windowsa чрез лан връзка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Би трябвало да можеш. Не съм запознат обаче точно как става, защото не ми се е налагало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moceto Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Имам проблем с лаптоп асус :( 6 пати слагам Windows ultimate инсталира се но като свърши инсталирането лаптопа се рестартира постоянно и не трагва Windowsа :( в биоса е на ачи пробвах и на иде но пак е същото пробвах и с ф8 няма ефект изтрих дяла където ще е Windowsа и го създадох на ново но уви :( а xp си тръгва моля за помощ лаптопа е модел asus x54c-5ksx Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 Какво означава, че XP си тръгва - на друг дял ли е, или е положение от преди инсталацията на седмицата? И това постоянно рестартиране също не е ясно - започва се поредица от рестарти един след друг или просто не може да зареди Windows? Какво правиш по време на инсталацията, когато стигнеш до избора на дял за инсталация? Как си изтрил дяла със стария Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Септември 24, 2012 Report Share Публикувано Септември 24, 2012 След коя фаза от зареждането на операционна система, компютърът започва да се рестартира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост