kraaasi76 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 как мога да махна програмите ,които се инсталирват заeдно с windows(msn.windows messenger Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Целта на премахването е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 ами мисля ,че не пречат на работата ми ,но не ми трябват и за това мисля да ги махна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 По принцип, ако ги няма в Add or remove programs, могат да се изтрият, но наистина не виждам никакъв смисъл да го правиш. Единственото, което ще спечелиш, е някой-друг мегабайт свободно пространство на твърдия диск. Нищо повече. Не вярвам 1-2MB да са ти фатални. Ако дадените програми ти се стартират със зареждането на Windows, просто ги извади от списъка за автоматично стартиране и проблемът ще е решен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 да,мерси.разбрах ,че няма смисъл да ги трия .те не се стартират с уиндоуса ,пък за 2 мб свободно място не си заслужава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 12, 2009 Report Share Публикувано Март 12, 2009 Здравейте! Аз бих искала да разбера, има ли трик за Добавяне на „Copy To“ и „Move To“ към контекстното меню на Windows?Можеш да си добавиш тези бутони в лентата "Стандартни бутони" избирайки: менюто "Изглед" > Лента с инструменти > Персонализиране или просто да се влюбиш в програмата Xplorer2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
di0507 Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gotin Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Здравейте,искам да попитам понеже Windows XP,който имам инсталиран на компютъра ми започва да се забавя.Въпросът ми е с кои команди в Recovery concole мога да го обновя и освежа без да го преинсталирам.Дайте идея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 С никои на практика. Recovery Console е спасителна среда за поправка и възстановяване от/след сериозни проблеми. Ако мислиш да преинсталираш, няма никакъв смисъл да се занимаваш с Recovery Console. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 7, 2009 Report Share Публикувано Април 7, 2009 Искам да попитам следното:До колкото разбирам драйверите на CD-ROM устройството са вградени в ОС. Ако възникне проблем с тях (повредени или липсващи) могат да бъдат възстановени от дискетата с драйверите. Има ли друг начин да стане това, напр. от Control Panel - Add Hardware, System Restore, т.е. да бъдат възстановени без да се налага преинсталация на ОС? Допълнено: Май не си написах питанката на правилното място, за което моля да бъда извинена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7, 2009 Report Share Публикувано Април 7, 2009 Да, могат да бъдат възстановени от диска с Windows. Те обаче не би трябвало да липсват, освен ако самият Windows не е човъркан нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 А как могат да бъдат възстановени от диска с Windows при положение, че CD/DVD-ROM устройството не функционира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Могат да бъдат взети от друг компютър чрез дискета/флашка/LAN/интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 Когато изключвам компа от шорткъта на десктопа с тази команда ''SHUTDOWN -s -t 01'' ми излезе някакво предупреждение,което не успях да прочета.Нормално ли е това?Пробвам го за пръв път този начин на спиране и не ми е ясно.Както и рестарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 Предполагам говориш за съобщение с отброяване. Да, нормално е, ако си задал време, след което да се извърши действието. Опитай с "-t 00". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост