B-boy/StyLe/ Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 За Windows 7 няма ли да е по-лесно с програмата Types ?http://i.imgur.com/Xmq1N.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 За Windows 7 няма ли да е по-лесно с програмата Types ?http://i.imgur.com/Xmq1N.png Благодаря ти. Незнам как,но стана А Ако искам да си върна оригиналната иконка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Ми по същия начин ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Ми по същия начин ? Мисълта ми е,ако изтрия програмата дали се връщат стандартните иконки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Мисълта ми е,ако изтрия програмата дали се връщат стандартните иконки? Не съм пробвал, но не би трябвало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Май 7, 2012 Report Share Публикувано Май 7, 2012 Не съм пробвал, но не би трябвало. Ok,Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 7, 2012 Report Share Публикувано Август 7, 2012 Здравейте бих желал някой да ми предложи LIP(language interface pack) на английски за XP,гледах из гугъл ама не открих,може ли някой да ми помогне?Благодаря на всички предварително П.П.Засега се натъкнах само на това http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=1231,което не ми върши никаква работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Виж тази тема. Благодаря за темичката mazarin ,значи доколкото рабрах,няма начин да стане промяната с LIP пакета за английски,защото не са го пуснали! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Благодаря за темичката mazarin ,значи доколкото рабрах,няма начин да стане промяната с LIP пакета за английски,защото не са го пуснали! Да, но ако случайно искаш друг език за интерфейса на уиндоус, различен от английски за 32-битови XP-та има директни линкове ТУКТрябва да имаш инсталационен диск тъй като ще се изисква, за да се извърши промяната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Коригиране на увисването на системата при стартиранеАко системата ви увисва за 2 или три минути при стартиране, като при това нямате достъп до Старб бутона или елементите върху таскбара, това най-вероятно се дължи на определена услуга (service), наречена Background Intelligent Transfer, която се изпълнява във фонов режим. За да оправите проблема направете следното: натисенте бутона Старт, след това изберете Run... и в новопоявилия се прозорец напишете msconfig и чукнете OK. После изберете Services и там намерете услугата Background Intelligent Transfer, махнете отметката пред нея и натиснете ОК и рестартирайте.Проблема при мене е, че когато стартирам компютъра нито мога да пусна интернет нито да пусна която и да е програма. Когато последвах тези стъпки, се оказа че такъв Service няма. Как може да се оправи ? П.П Много добра, и полезна тема ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Извинявам, се намерих го като написах в RUN services.msc. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Извинявам, се намерих го като написах в RUN services.msc. За всеки случай върни услугите (services) по подразбиранеSet Windows Services To Default Startup Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 10, 2012 Report Share Публикувано Август 10, 2012 Да, но ако случайно искаш друг език за интерфейса на уиндоус, различен от английски за 32-битови XP-та има директни линкове ТУКТрябва да имаш инсталационен диск тъй като ще се изисква, за да се извърши промяната. Разбира се,благодаря за инфото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emil69 Публикувано Септември 22, 2012 Report Share Публикувано Септември 22, 2012 Здравейте, при стартиране на windous xp ми се появяват три възможности за стартиране ,как да премахна двете които не ползвам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост