Jump to content

Download.bg -ще се плаща


Препоръчан пост

Уважаеми потребители на Download.BG,

 

Нашето списание продължава своето развитие. В стремежа си да предложим качествено съдържание на нашите потребители, от 18.12.2008 въвеждаме "Премиум достъп".

 

Само потребителите с "Премиум достъп" ще могат да:

- свалят програми;

- четат статии (в това число и новите);

- търсят фирми в Топ95;

- пишат във Форума;

- ползват още много екстри...

 

"Премиум достъп" може да получите по един от следните начини:

- 30 дни с безплатен ваучър, който може да намерите във всеки нов брой;

- 30 дни с SMS при цена 2.40 лв. с ДДС;

- 6 или 12 месеца с някой от абонаментите, които предлагаме ( http://www.download.bg/abn )

 

Всички, които се абонират през м. декември'2008 получават 10% отстъпка от цените за абонамент.

 

От своя страна декларираме, че въвеждането на "Премиум достъп" ще стимулира нашите многобройни автори да предлагат повече и по-качествена информация от динамичния свят на софтуера и Интернет.

 

В този момент се нуждаем от вашата подкрепа!

Сърдечни поздрави,

екипа на Download.BG

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 103
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Интересна новина. Така преценяват колегите от Download.bg, че ще е по-добре, така правят. Ако трябва да съм честен все пак, ми се струва, че потребителите без Premium акаунти ще са прекалено ограничени, но това е личното ми мнение. Може би било добре обикновените потребители да могат да свалят на ограничена скорост? Както и да е, преценката на екипа на сайта. Щом са решили, така ще бъде. Здраве да е. :)
Link to comment
Сподели другаде

Както каза Венци това е нещо, което зависи само и единствено от собствениците на DL.bg. За тъпо, не знам до колко имам право да оценявам решението на тези, които влагат толкова средства за поддръжката на такъв голям сайт. Въпреки, че има и доста по-разумни решения, които няма да са толкова рестриктивни към потребителите на сайта... всъщност ако не се лъжа, след въвеждането на тази "Premium" услуга не се ли губи смисълът от регистрация в сайта? Изглежда регистрираните потребители нямат много по-големи права от тези на нерегистрираните...

 

Ето какво казва Милен Георгиев от екипа на Download.bg във форума на сайта:

Ще има много начини за получаване на "ПРЕМИУМ ДОСТЪП". Ето някои от тях:

 

- всички, които имат абонамент получават "ПРЕМИУМ ДОСТЪП". Въвеждаме и чисти он-лайн абонаменти. Ето цените: Он-лайн за 6 м - 12 лв. ; Он-лайн за 12 м - 20 лв. ; Стандартен за 6 м - 28 лв. ; Стандартен за 12 м - 28 лв. ; Бизнес за 12 м - 74 лв. ;

 

- всички, които си купуват списанието, с всеки брой ще получат "ваучър за премиум достъп". Кода, който е на него осигурява 30 дневен премиум достъп.

 

- ще има възможност за закупуване на 30 дневен премиум достъп, чрез SMS на стойност 2.40 лв. с ДДС

 

- потребители, които пишат програми или статии, които бъдат предложени и одобрени от редакторите, ще получат премиум достъп, пропорционален на броя сваляния/прочитания.

 

- потребители, които помагат на други потребители във форума ще получат също премиум достъп пропорционален на броя мнения, и позитиовните оценки за тях и обратно пропорционален на изтритите мнения от модераторите и негативните оценки. Отбележете, че функциите на системата ни не са линейни и опитите за изкривяване на оценките дават все по-малък резултат.

 

Какво ще бъде покрито от премиум достъпа?

За краткост: почти цялото съдържание на Download.BG без новините, чата и разглеждането на форума.

Link to comment
Сподели другаде

Преди време в един сайт, чието име не е удачно да споменавам тук, но предполагам се досещате кой е той, ми направиха забележка, че твърде често давам линкове към Download.bg. Проблемът бил, че Download.bg крадели новини от тях. Не бях се замислял по въпроса, но след известен период на наблюдение забелязах, че новините в Download.bg се появяват винаги след, но никога преди тези в неназования сайт. Ако допуснем, че наистина крадат новини, никак не ми се струва редно да ги предлагат след това срещу заплащане. Но сайтът си е техен, те най-добре могат да преценят как най-удачно да изгонят аудиторията си.
Link to comment
Сподели другаде

Предполагам,че услугите за помощ би било редно също да се заплащат.Много често има оплакване за вируси във фаиловете.А що се отнася за новините......просто са оскъдни.
Link to comment
Сподели другаде

Download.bg така са решили, така да бъде...

Дали ще се спечелят или загубят от това, те ще си го видят след няколко месеца.

Аз лично не харесвам този подход, ако бях потребител на този сайт, и след тази промяна, веднага бих станал редовен потребител на друг сайт със същата тематика.

 

П.п

За сайта, чието име не се споменава :D

Може да се дадат, примери, че и те преписват и то не само новини, а и описания.. ама това е друга тема.

Link to comment
Сподели другаде

Явно не им върви добре списанието и търсят странични източници на доходи, но малко са се пооляли с ограниченията според мен. Вероятно това ще отблъсне голяма част от потребителите. Ще изчакаме още време и ще видим какво ще стане.
Link to comment
Сподели другаде

Явно не им върви добре списанието и търсят странични източници на доходи, но малко са се пооляли с ограниченията според мен. Вероятно това ще отблъсне голяма част от потребителите. Ще изчакаме още време и ще видим какво ще стане.

Да. някога вървеше добре, но тогава интернеета не беше масово навлезнал, даже и аз го купувах редовно, после спечелих абонамент от микрофон и мишка, продължих го и т.н. но в крайна сметка като вкарах широколентовия достъп, се загуби смисъла.. :)

Link to comment
Сподели другаде

И какво...Ще плащам, за да тегля безплатни програмки и то пълни с вируси, или да тегля платени такива, които мога да си дръпна от почти всеки тракер и то "излекувани"? Не, благомерси! :wink1:
Link to comment
Сподели другаде

Интересна новина гледам че са пуснали майл-и на всички потребители.

Мога да кажа само добри неща за тях, но няма да ползвам Премиум-а, просто лично за мен не виждам смисъл, колкото до идеята - ако се махнат вирусите, грешните линкове и се филтрират повечко коментари и друго - ще е добре, но ако е само опит за печелене на пари :( . Дано тези допълнителни приходи да мотивират екипа за по-добра работа за напред(не че е било зле).

Успех им пожелавам!

Link to comment
Сподели другаде

risk compressed fille

/ultimate_pdf2word_conv.msi/

/f8c79.msi./

detected by virus scaner - risk level - high

 

това ми изписа антивирусната когато се опитах да вляза в Download.Bg преди малко.Какво ли означава това?Тук има доста приятели които знаят отговора.Кажете го на всички .Дано няма пострадали.

Link to comment
Сподели другаде

Мисля, че е фалшива тревога в случая. За коя антивирусна става въпрос.

norton antivirus хич не мисля че е фълшива тревогата.Преди минутка ми се обади приятел който също е отворил сайта и неговия НОД също е изпищял на умряло.Не спамя а казвам това което става.

Link to comment
Сподели другаде

Не казвам, че спамиш. Просто при мен NOD32 не се обажда при отваряне на основната страница на Download.bg. Ще трябва още хора да пишат, за да се съберат повече доказателства.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...