Night_Raven Публикувано Януари 10, 2008 Report Share Публикувано Януари 10, 2008 "Платена" означава, че не е безплатна, а че струва пари и това, което сме дали, е демо версия на програмата или е копие, което функционира определен период време.Останалите неща не ги разбрах. Нещо конкретно питаш или...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 11, 2008 Report Share Публикувано Януари 11, 2008 Ами не нищо конкретно.Много Ви благодаря за вниманието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskifans Публикувано Януари 14, 2008 Report Share Публикувано Януари 14, 2008 Може ли да ми кажете защо като се опитвам един MPEG-2 файл да го конвентирам с VirtualDub, нестава...тоест може само че ако не е добавена отметката Direct Stream Copy, а без нея файловете стават огромни. Като се опитам да го конвентирам с отметка на Direct Stream Copy ми излиза това съобщение. http://img.zamunda.net/bitbucket/VDbtv.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2008 Report Share Публикувано Януари 14, 2008 Обяснението ти е дадено в самото съобщение - MPEG2 файловете използват различен алгоритъм на видео компресия, който не е съвместим с AVI файловете. Малко като да се опитваш да подкараш бензинова кола с дизелово гориво (например). За целта трябва да се обработи видео потокът и да се конвертира в подходящ формат, което изисква поне Fast recompress режима. Файловете стават големи, защото си избрал неподходящ кодек и/или настройките му са неподходящи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nickita Публикувано Януари 17, 2008 Report Share Публикувано Януари 17, 2008 Може ли да ми кажете как да вмъкна текст между отрезките(не субтитри)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 17, 2008 Report Share Публикувано Януари 17, 2008 Какво разбираш под "отрезки"? И как трябва да изглежда този текст? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nickita Публикувано Януари 17, 2008 Report Share Публикувано Януари 17, 2008 Ми как да вмъкна свой коментар между два клипа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tdf81bg Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Поздравления и от мен на авторката за ръководството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coooba4343 Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 интесува ме може ли да се свива размера на видео файлове с VIRTUAL DUB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 интесува ме може ли да се свива размера на видео файлове с VIRTUAL DUB.За 10526-ти път - да, може, но зависи какъв е входния файл. Изходния файл също трябва да е определен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskifans Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Здравейте!Искам да питам как да си наглася аудиото с картината примерно след 10 минута.Значи проблема е, че на един видео файл аудиото му се забавя след 10 минута, а преди нея си е точно. Как мога с VirtualDub да го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 След 10-тата минута изведнъж започва да с определено време до края на филма или в началото закъснява малко и постепенно закъснява все повече с напредването на филма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskifans Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 След 10-тата минута изведнъж започва да с определено време до края на филмаДа! Точно така! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Малко ми е интересно как се е получило това. Да не е сглобяван файл?По принцип може да се оправи. Ако трябва да ползваш само VirtualDub, ще се наложи да изрежеш от целия клип частта, която е както трябва, в отделен файл. После да изрежеш останалата, която не е наред, в трети файл. Третият файл да го заредиш във VirtualDub, да зададеш от меню Video -> Direct stream copy, от меню Audio да избереш Interleaving..., в полето Delay audio track by да въведеш желаната отрицателна стойност за корекция. Стойността се въвежда в милисекунди. 1 секунда = 1000 милисекунди. Сам прецени колко минути ти закъснява и колко милисекунди да въведеш. След това потвърждаваш с OK, запазваш файла като четвърти и го обединяваш с втория, който беше изрязана първата част, която е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Март 3, 2008 Report Share Публикувано Март 3, 2008 Браво, страхотно ръководство .... мн ми помогна да си отрежа от един филм това, което аз искам, мн хубаво си го обяснила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост