Night_Raven Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 Знам, че не е директно решение на проблема ти, но... не се занимавай. Не печелиш нищо освен някой-друг мегабайт свободно място. Просто не си струва усилията и времето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 Знам, че не е директно решение на проблема ти, но... не се занимавай. Не печелиш нищо освен някой-друг мегабайт свободно място. Просто не си струва усилията и времето.Ако това е било за мен......слушам и изпълнявам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihaiil Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Ето едно и от мен. Как да увеличим/намалим swap-паметта:Десен клик на My Computer->Properties->Advanced->Settings(в Performance полето)->Advanced->Virtual Memory-> Change и му задавате желаните стойности. @EDIT: Сега видях, че Tragedy е описал същата операция по-подробно в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Някой да знае за какво служат тeзи услуги в services на windows xp-Network Access Protection Agent,Windows CardSpace,Wired AutoConfig Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2009 Report Share Публикувано Май 13, 2009 Network Access Protection Agent е услуга, която контролира достъпа до мрежи и мрежови ресурси, на базата на това какви права има зададени за въпросния компютър.Wired AutoConfig служи за удостоверяване на IEEE 802.1X при нормални кабелни връзки. Повечето мрежи (особено домашните) нямат нужда от това. Ето малко повече информация.Те са нови услуги в Service Pack 3. Windows CardSpace е част от .NET Framework и служи за създаване на информационни карти (infocards), които служат за цифрова идентификация при работа със сайтове (ако не се лъжа). Не мога да дам по-подробна информация, защото и на мен не са ми напълно ясни тези услуги. Особено третата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 30, 2009 Report Share Публикувано Май 30, 2009 Зравейте.Имам нужда от помощ.Проблема си го създадох самичък,и сега не мога да го оправя.Значи четох ръководството,как да ми се стартира компа по бързо,направих текстовия документ,както е описано но нищо не се промени.Тогава реших че може би нещо не съм разбрал в ръководството,тъй като там е на английски а при мен почти всичко е на БГ.и поставих този документ в папка /prefetsh/но и тогава нищо не се промени.Реших да я изтрия от там но не ми дава,изписва ми да се уверя дали диска не се ползва от друг.Опитах чрез /safe mode/и пак нищо.Знае ли някой как да я премахна .Ще съм благо дарен ако някой ми даде съвет, как да я изтрия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 30, 2009 Report Share Публикувано Май 30, 2009 Какво точно ръководство си следвал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Тук на първиа лист в тази статия на която сме сега,някъде в началото има описание как компа може да се стартира по бързо,и обяснява: да отворим нотепада и вътре да поставим код и след това да го преименуваме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Всички техники описани в тази статия са:- така по подразбиране;- нямат никакъв ефект върху системата;- имат негативен ефект върху системата. На практика няма смисъл да правиш нищо, което е описано в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Това вече го разбрах.Съгласен съм със теб.Но беше нужно да опитам,само така има развитие.Няма да е излишен малко съвет,тоест как сега да изтрия това което поставих в /prefetch/ какво мога да направя за да го премахна.Както обясних по горе като опитам да го изтрия и ми изписва да се уверя дали диска не се използва от друг потребител.Моля за малко помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Какво ТОЧНО си поставил там? Не разбрах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Ами в ръководството пишеше да отворим с нотопад текстов документ да поставим вътре кода който беше записан пак в ръководството, после да затворим текстовия документ и да му сменим името, то пак беше записано там, става въпрос за новото име. След като му смених името, текстовия документ се превърна в телевизорче.Обяснявам така защото още съм на ВИЕ с компа,и не всички неща ги разбирам.И друго всичко това го направих на декстопа след това ми позволи да го изрежа и да го поставя в папка /prefetch/ а сега в обратна посока неми позволява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Говориш за т.6 от първия коментар в темата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2009 Report Share Публикувано Юни 1, 2009 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2009 Report Share Публикувано Юни 1, 2009 В т.6 никъде не пише въпросният bat файл да се поставя в папка C:\WINDOWS\Prefetch. Ако си го поставил там и не можеш да го изтриеш ръчно, можеш да го укажеш за изтриване при рестарт с помощтта на HijackThis: стартираш, кликаш Open the Misc Tools section -> Delete a file on reboot... -> посочваш файла и рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост