ostavime Публикувано Септември 10, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Ей, убихте хубавата тема. Не ви е срам. Я се стегнете малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 10, 2007 Report Share Публикувано Септември 10, 2007 Ей, убихте хубавата тема. Не ви е срам. Я се стегнете малко. Само Вихрен оле Какво ще кажеш за играта на Вихрен, добри са нали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Октомври 2, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Само Вихрен оле Какво ще кажеш за играта на Вихрен, добри са нали По характер ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 20, 2008 Report Share Публикувано Март 20, 2008 http://www.softvisia.com/users/vesodimov/euro2008/mascot2008.jpg Майтап, майтап, но 2008 е годината, в която се провежда европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария. Благодарение на един случайно намерен сайт с името www.excely.com успях да открия един прекрасно направен екселски файл за програмата на европейското. Предлагам го на вашето внимание : ПРОГРАМА - ZIP / 148 KB / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Март 20, 2008 Report Share Публикувано Март 20, 2008 Валери: Няма да е трагедия, ако се върна в Левски В Англия май ме взеха колкото да отбият номера. Стоях в едно хотелче и никой не говореше с мен. В Германия е различно - чувствам се като у дома си. Сагата къде ще заиграе звездата на "сините" Валери Домовчийски през зимния трансферен прозорец бе голяма. Нападателят така и не успя да проведе пълноценна предсезонна подготовка, тъй като през това време изкара пробен период в английския Блекбърн. Вместо в Англия обаче талантът се озова в един от най-силните и популярни тимове в Германия - Херта. Ето какво сподели Валери пред Sportal.bg, относно престоят му в Блакбърн и адаптацията му в Херта. Валери, как се чувстваш в Германия? Предполагам, че не ти е много лесно, след като все още не си играл в официален мач за Херта?- Чувствам се много добре. Хората ме приеха отлично и не може да не съм радостен от отношението на клуба към мен. Вече се възстанових от контузията и тренирам наравно с останалите. Очаквам съвсем скоро да дебютирам в официален мач. Кога ще дебютираш?- Не знам. Всичко зависи от това, как се чувствам. Разговарях на няколко пъти с треньора и той ми каза да не се притеснявам от нищо. Да тренирам и да не бързам. Увери ме, че ще ми даде шанс да се докажа. Ти си преотстъпен за четири месеца, ще останеш ли в тима или ще се върнеш в Левски?- Не знам. Как да кажа, като не съм изиграл нито една среща за Херта. Ако трябва да избираш Левски или Херта, кой отбор предпочиташ?- Левски е моят отбор. Юноша съм на този клуб и винаги ще съм от Левски, но е нормално да предпочета Херта. Все пак няма да е трагедия, ако се върна в Левски. Не знам. Първо да започна да играя, после ще видим. Следиш ли представянето на Левски в България?- Да, естествено. Но вчерашния мач с Литекс не съм го гледал. Знам само резултата. Зная, че Левски е привлякал нов нападател. Чета в интернет и съм достатъчно информиран. Каква е разликата между българския и германския футбол, а и между Левски и Херта?- В дисциплината, в начина на мислене, в манталитета. Като говоря за дисциплина, не значи, че имаме вечерен час и не ни дават да излизаме. Напротив. Няма проблем да ходим на дискотека, но не се толерират несериозното поведение и закъсненията. В Левски, когато печелите - сте герои, когато загубите - не ставате за нищо. Така ли е в Германия?- Не. През първия пролетен кръг Айнтрахт ни би с 0:3. Никой не направи драма от поражението. В последствие знаете какво се случи. Херта бие наред. Просто футболът се приема по по-различен начин. След като измина достатъчно време да размислиш, какво ще кажеш за престоя ти в Англия? Не те ли взеха колкото да отбият номера?- Май точно така се получи. Стоях в едно хотелче и никой не говореше с мен. Не знаех какво става, а и никой не ми казваше. Това постоянно "ходи тук, отивай там" нямаше как да не ми се отрази.Сега, в Германия е различно. Чувствам се като у дома си. Хората в клуба ме приеха радушно. Осигуриха ми жилище. По отношението усетих, че идвам в голям клуб. Радвам се, че имам щастието да попадна в този отбор. Берлин е голям град. Разкажи нещо за него. Какво ти направи най-силно впечатление?- Няма задръствания по улиците. Хората са много по-спокойни и се държат по-цивилизовано. Не са изнервени и приемат нещата по-нормално. В общи линии това ми направи най-голямо впечатление.Още по темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Март 22, 2008 Report Share Публикувано Март 22, 2008 Бразилска вихрушка разпиля Бела на Герена http://sportal.bg:8080/new/uploads/news/2008_12/images/00095294.jpg Левски разби с 4:0 Беласица и записа пъри успех в последните си четири мача. Слад отпадането от Литекс за купата и загубите от ловчанлии и Локо (Пд) в първенството, "сините" си го изкараха на петричани. Попаденията за Левски забиха Ники Димитров (7'), Жеан Карлош (25'), Зе Суареш (39') и Жоазиньо (85). Сините започнаха мощно мача и още в 7-та мин. вкараха. Николай Димитров-Хичо получи пас от Жеан Карлуш и от воле от десет метра вкара на Бахтарлиев. Футболистите на Мъри Стоилов продължиха с атаките и логично удвоиха. Мариян Огнянов пусна хитро към Карлош, който напредна, навлезе в наказателното поле на Беласица и хладнокръвно вкара за 2:0. В 39-та мин. резултата стана класически. Веско Минев подаде към Зе Суареш и бразилецът направи 3:0. През второто полувреме темпото на игра тотално спадна. Двата отбора трудно достигат до голови положения, като разиграваха основно в центъра на терена. В 74-та мин. албанският младежки национал Семина колабира на терена. След получената медицинска помощ, халфът на Беласица бе сменен и се прибра в съблекалните под аплодисментите на публиката. В 85-та мин. Левски вкара и четвърти гол. След удар на Тасевски, резервата Жоазиньо подложи крак и вкара за 4:0. ЛЕВСКИ - БЕЛАСИЦА 4:0 1:0 Димитров 7 2:0 Карлош 25 3:0 Зе Соареш 39 4:0 Жоазиньо 87 ЛЕВСКИ: Петков, Миланов, Томашич, Рабех, Минев, Сърмов, Тасевски, Огнянов (65-Кръстовчев), Зе Соареш, Карлош (71-Жоазиньо), Н.Димитров (85-Иса) (Цв.Димитров, Генев, Иванов, Балтанов) БЕЛАСИЦА: Бахтерлиев, Маркес, Николов, Трифонов, Семина (75-Велинов), Виля, Диано, Орловски (46-Кабранов), Господинов, Бето, Стояновски (Стоянов, Савов, Кики, Карачоров, Христов) СЪДИЯ: Кольо Данев СТАДИОН: "Георги Аспарухов", София - 4000 зрители Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 И таз година има три английски отбора в полуфиналите на Шампионска Лига.Ливърпул - Челси / Манчестър Юнайтед - Барселона.Според вас, кой ще вземе титлата ? :Р За мен на Финал са Ман. Юнт. - Ливърпул и разбира Манчестър ще бие ( като стар негов фен ) :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Аз залагам на Ливърпул. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Аз залагам на Ливърпул. Щe видим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Ливърпул са турнирен отбор. Знаят как да измъкнат най-доброто от ситуацията. Залагам на тях.Пък и съм им почитателка, та малко и затова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Liverpool Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 <-------= Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 Фен съм на Барса,но в момента сме много зле,от 7 мача в първенството имаме само една победа.Надявам се Манчестър да не ни бият с разгромен резултат.Смятам че финалисти ще са Ливърпул и Манчестър,кой ще победи за мен няма значение,нали Барса отпада. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Април 16, 2008 Author Report Share Публикувано Април 16, 2008 Къде са чорбетата, за да отпразнуваме титлата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Април 29, 2008 Report Share Публикувано Април 29, 2008 Къде са чорбетата, за да отпразнуваме титлата?Тая година ще сте шампиони,ама на 10 май титлата ще ви се вгорчи като ви бием Само Левски! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 30, 2008 Report Share Публикувано Април 30, 2008 Единия финалист го познах и се надявам да вземе и купата.Другия = Смешници . въобще не ми се искаше да е финалист :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост