Sidef4o Публикувано Юли 25, 2010 Report Share Публикувано Юли 25, 2010 Здравейте!ще ви помоля за малко помощзначи свалих и двете програми и ави-то и за субтитритеконвентирах ги и ssa i ass нс точно кое от двете бешесложих в една папка с еднакви имена избрах нова директория и накрая като му дадох Preview ми излиза някакъв червен натпискаде бъркам, ако някой може да помогне попринцип изчех 80% от темата но немога да се оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2010 Report Share Публикувано Юли 26, 2010 Аз като направя субтитрите и като искам да го видя и ми показва черен екран и с раздърпани нагоре букви пише AVISource: couldn't locate a decompressor for fourcc xvid | (C:Documents and Settings\123\Application Data\AVI ReComp\Preview\preview.avs, line 3), но аз продължавам, после като го добавя в опашката и като го видя пак ми показва това, като направих клипа и ми изписа при статус, че се е провалило, а като погледнах клипа, той беше 602MB и нямаше звук, нито субтитри, какъв може да е проблема, щом ми изписва това???Ето снимкаhttp://prikachi.com/images/87/2358087z.jpgПоследната версия на AVI ReComp ли използваш? С всички компоненти от инсталатора ли си я инсталирал(а)? Като я стартираш, в долната част в поле Приложения на всички статуси ли пише OK? С какъв пакет с кодеци си по принцип? Здравейте!ще ви помоля за малко помощзначи свалих и двете програми и ави-то и за субтитритеконвентирах ги и ssa i ass нс точно кое от двете бешесложих в една папка с еднакви имена избрах нова директория и накрая като му дадох Preview ми излиза някакъв червен натпискаде бъркам, ако някой може да помогне попринцип изчех 80% от темата но немога да се оправяПредполагам знаеш, че може да се пише докрая на всеки ред? Не е нужно да пишеш едва ли не в стихотворна форма и да минаваш на нов ред за щяло и нещяло.Колкото до проблема ти, ще трябва да дадеш по-точна и конкретна информация. Ние няма как да знаем какъв е този надпис, който ти излиза. Не сме врачки или екстрасенси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sidef4o Публикувано Юли 26, 2010 Report Share Публикувано Юли 26, 2010 Последната версия на AVI ReComp ли използваш? С всички компоненти от инсталатора ли си я инсталирал(а)? Като я стартираш, в долната част в поле Приложения на всички статуси ли пише OK? С какъв пакет с кодеци си по принцип? Предполагам знаеш, че може да се пише докрая на всеки ред? Не е нужно да пишеш едва ли не в стихотворна форма и да минаваш на нов ред за щяло и нещяло.Колкото до проблема ти, ще трябва да дадеш по-точна и конкретна информация. Ние няма как да знаем какъв е този надпис, който ти излиза. Не сме врачки или екстрасенси. дава грешка и излиза същия червен натпис като снимката по-горе. Ползвам SMPlayer, който си върви с някакви кодеци.Като му да старт зарежда до 100% мн бързо(30 сек.), след това още един път и дава ерор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 26, 2010 Report Share Публикувано Юли 26, 2010 Тогава отговори на същите въпроси, които съм отправил към MъnN4eTyy. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sidef4o Публикувано Юли 26, 2010 Report Share Публикувано Юли 26, 2010 Всичко в статуса е ОК, възможно ли да е от кодеците и кой да инсталирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 29, 2010 Report Share Публикувано Юли 29, 2010 Щом всичко е OK, нещата уж трябва да са наред. И все пак какъв пакет с кодеци използваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sidef4o Публикувано Август 3, 2010 Report Share Публикувано Август 3, 2010 Използвам SMPlayer и той си върви с някакви кодеци достатъчни за да гледам филми и сега като инсталирах програмата качих и Xvid 1.1.2. final други не съм инсталирал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2010 Report Share Публикувано Август 3, 2010 Опитвал ли си с друг AVI файл? С кодеците всичко поне изглежда наред. Може да е проблемен файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sidef4o Публикувано Август 3, 2010 Report Share Публикувано Август 3, 2010 Пробвах всички филми които имам в момента, но пак не става. На последния филм който пробвах пък излезе този натпис. На плеъра филми си вървят както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2010 Report Share Публикувано Август 4, 2010 За този файл ще ти трябва и DirectShow базиран AC3 декодер. Инсталирай AC3Filter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 здравейте до вчера програмата си работеше перфектно но моя тъп кошник със Win реши да си направи проверка на хард диска и днес програмата ми дава тази грешка Послепис: прейнсталирах Програма като исчистих регистрите с Cclear ,и я инсталирах на ново инсталацията мина перфектно и отново даде тая грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 Кога точно се появява тази грешка - при стартиране на процеса на вграждане или при стартиране на програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Декември 7, 2010 Report Share Публикувано Декември 7, 2010 при стартиране на процеса на вграждане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 Случайно в дял C: да имаш папка или файл с име, подобно (но не същото) на Program Files? Или пък в Program Files да имаш папка или файл с име, подобно (но не същото) на AVI ReComp? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Декември 8, 2010 Report Share Публикувано Декември 8, 2010 значи като отворя дял C има некви два нови файла, от къде са се взели си нямам и на идея ето и снимка а във program files папката на avi rekomp си е само оригиналната Послепис: Делвам новопоявилите се файлове като ще си направя бекъп за всеки случай а и ще ги кача тук ако искаш да ги видишIPH.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост