pc_sistemi Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 имам предвид че трябва да правя такова ръководство за потребителя. то трябва да е направено за хора които ни разбират РС-та (да все още има такива субекти). трябва да е казано с общи думи какво предтавлява продукта за какво служи как да си го инсталира как се бачка със него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 26, 2007 Report Share Публикувано Май 26, 2007 Може би имаш предвид PDF формат за ръководство? Досега ти давахме HTML... Имаш желание да видиш хубаво и пълноценно ръководство на програма. И то да съдържа почти всичко необходимо за максимална яснота за потребителя на тази програма. Не мога добре да схвана добре това, което пишеш по-горе: "направено за хора които ни разбират РС-та". Аз ти препоръчвам нещо от извора. Това ръководство е изработено съвсем точно и перфектно според стандартите на самия производител - Adobe. Ето линк: Acrobat Professional – Complete Help. Независимо от това, че доста голямо (570 страници), това ръководство обяснява доста добре работата на Acrobat Professional. Но това не е толкова важно. Може да поразгледаш каква структура има, как изглежда и т.н. За по-добро ръководство от това в момента не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Някой може ли да ми обясни как се да правя програми с c/c++?Много ще му бада благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 kevin ръководство за с /с++ трудно би написал някой според мен, тъй като това е ацки сложна и трудна работа.С/ С++ са езици за програмиране и трудно някой, особенно така пишейки може да те научи да програмираш.Аз ги уча в университета и да си призная още не съм ги научила съвсем както трябва. Като започвахме да учим С ни препоръчаха две доста дебели книжлета за С и С++ на Хърбърт Шийлд. С доста примери са и смея да кажа че ако ти се учи С и С++ и имаш свободно време за четене - това е литературата. Иначе за мен другата алтернатива беше и все още си остава, и аз определено я предпочитам, хора които се занимават с програмиране на С и С++ и разбират от езиците, да ми обясняват кое, как, защо се използва като не говоря за преподавателите, а приятели и познати. Този начин някак си по го възприемам, защото ми показват и казват тънкости, които аз да си призная, няма да се досетя сама или и да се досетя ще ми трябват доста години в практика и ровене на книгите. Не че имам нещо против, ама ако не бяха всичките други работи и предмети по които трябва да чета, няма проблеми Освен това ако ми го обяснява някой преподавател, аз лично блокирам и се побърквам, защото повечето от тях не си дават сметка че може да имаш пропуски и не си съвсем наясно с материята, и те вместо да ти я обяснят ти говорят като на някой който се е занимавал с години наред.Това казвам пак е което аз мисля... Другите хора с повече практика може да могат да ти дадат съвет и да ти помогнат, но ръководство за това как да програмираш... незнам дали ще намериш И все пак УСПЕХ и ако има нещо питай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Мерси все пак, но ако ми кажеш точното име на тези книги много ще ми помогнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Ами книгите са следните:http://www.soft-press.com/book100/pic.jpg Заглавие: C – Практически самоучителАвтор: Хърбърт ШилдтНиво: начинаещи, средно напреднали, професионалистиЦена: 10.80 лв. (ако си го поръчаш онлайн) / 12.00 лв. (ако я намериш по книжарниците)Издателство: СофтПрес Анотация: Книгата съдържа многобройни примери, самостоятелни тестове за уменията ви и упражнения. Тя разкрива формулата, която ще ви превърне в програмист на С — по най-бързия, най-лесен и най-ефективен възможен начин. http://www.soft-press.com/book101/pic.jpg Заглавие: C++ – Практически самоучителАвтор: Хърбърт ШилдтНиво: начинаещи, средно напреднали, професионалистиЦена: 10.80 лв. (ако си го поръчаш онлайн) / 12.00 лв. (ако я намериш по книжарниците)Издателство: СофтПрес Анотация: С тази книга в ръка ще се научите да пишете мощни C++ програми за нула време. С помощта на стотиците примери и упражнения ще изградите вашите умения и стил. Цитат: Издателство СофтПрес Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kevin Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Благодаря ти много.Дано и аз се науча. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kalinkata Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Здравейте! Мн моля за ръководство за работа с Microsoft Access и по-специално за справките(Queries)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Трябва ми нещо като попъп при ново ЛС, както е тук да изскача едно прозорче и да ме уведомява за ЛС-то. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolincho Публикувано Юни 29, 2007 Report Share Публикувано Юни 29, 2007 Много моля някой да даде ръководство с multiset 4.0. Програмата изгтлежда много добра но не мога да разбера как се работи с нея. Моля някой ако може да помогне.Благодаря предварително!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Юли 2, 2007 Report Share Публикувано Юли 2, 2007 Здравейте, трябва ми спешно ръковоство на български език за рабато с програмата Garden Composer 2004, имам видеоуроци на англ.език, но ми е трудно, не всичко, което ства ми е ясно защо и как. Ще ви бъда много благодарна, вие винаги сте ми помагали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 5, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Здравейте! Мн моля за ръководство за работа с Microsoft Access и по-специално за справките(Queries)! Моля за извинение за закъснението. Ето няколко полезни линка:http://newteck.orbitel.bg/computer/article...amp;unit_id=620http://www.integriert-studieren.jku.at/ido.../databases.html Може да погледнеш и наличните книги на пазара. Ето пример - http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16107 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baruk Публикувано Юли 11, 2007 Report Share Публикувано Юли 11, 2007 Инсталирах Skype 3.2,но немога да я ползвам.Дали някой от по опитните учасници във форума не би се съгласил да публикува някакво ръководство за работа с тази програма. С уважение:nikolaevstefan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 12, 2007 Report Share Публикувано Юли 12, 2007 Привет nikolaevstefan!На самия Skype в менюто Помощ има начален наръчник.Има ръководство на потребителя:Тук!За жалост линкът към него води до сайт, който е на английски, но ти може и да нямаш проблем с този език.Ако имаш и не се ориентираш, пиши и ще измислим нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petyo21 Публикувано Юли 19, 2007 Report Share Публикувано Юли 19, 2007 Здравейте на всички.Бих искал някой ако знае да ми разясни работата с doly trojan.И дами каже как да си затвора port 21 на Windows Vista!!!Предваително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост